Hemma igen !

Ja igår vart med andra ord en händelserik dag !

Ja tillslut vågade jag mig in i klassrumet där de hade nationella så jag fick börja där dom var. sen så fick jag sitta kvar efter lektionen och göra det jag missa, snällt !
Men de var fan rikitgt svårt de där jävla provet, elr så är de för att jag är så kass på engelska. men men G blev det nog iallafall annars blir jag besviken. När det var avklarat drog vi oss mot matsalen åt och sen gick jag hem för att packa och städa lite innan jag skulle ta bussen in till Karlstad för att sedan hoppa på tåget mot gävle.
Somliga personen är så snälla, nästan FÖR snälla !
Gick och köpte lite gott inför resan hem med stina, sen vart det att sitta å vänta på bussen, clara var med för att vinka av oss, hoppas du får en bra valborg tjejen !
HAHA, sen måste jag bara berätta vad som Stina råkade ut för igår och det var mitt fel.
Hon skulle låna "min" cykel som igentligen inte är min cykel, och sen när hon ställde ifrån sig den vid skolan och började gå hemot så ropade någon på henne och cyklade ikapp henne på cykeln, då var det tydligen hans cykel. HAHA så jäkla klockrent, här har jag cyklat på den cykeln i evigheter och så lånar hon den en gång och så kommer cykelns rätta ägare. haha, rikitgt skrattretande faktiskt. men jag tyckter synd om sig stina.
Väl framme i Karlstad köpte vi oss en varsin glass och väntade på att tåget skulle komma, stina som är norrlänging fick panik när jag sa att ett tåg var vårat och hoppade in, för hon var osäker, hehe så söt stina! men mycket riktigt hade jag rätt det var vårat tåg. kom iväg försent från Karlstad och de gjorde så att vi missa vårat tågbyte i katrineholm så vi fick åka hela vägen till Stockholm central och därifrån ta ett tåg mot Gävle/Sundsvall. Hade ca.2 min på oss att byta tåg i sthlm, men vi hann, fast vi hade nog inte behövt skynda oss så mkt för nnär vi kom fram till tåget så hade dom ändrat tiden till 20 min senare. Aja satte oss till rätta och började snacka skit och skratta som galningar som vanligt. Efter ett tag så hittade vi bistro menyerna och började kolla lite i dom. då hitta vi en som hete barnfika, de innehöll en bulla och en chockladmjölk. Men de vi missade var att man var tvungen att vara 10 år eller neråt för att få köpa de den menyn. SÅ jag tog pengarna och gick till bistrovagnaen medans stina vakta hundarna. Så jag tog en brika och la på två bullar och två chockladmjölk. mne sen framme vid kassan blev det bara väldigt roligt och väldigt pinsamt. Han började att slå in och så, men då kom det en  annan som oxå jobbade på tåget och sa attt det där var ju barnfika, och så peka han på bullen och sa
-barnbulle, barnmjölk 
Sen peka han på  mig och sa:
-Barn ?! nja du de är jag tveksam på men om vi säger så här, är du barnslig?
så jag sa:
 -Ja ibland då !
Och han sa:
- Ja men då är det ju ingt problem att köpa barnfika om man är barnsligt, jätte högt och alla i bistro vagnen började skratta åt mig.
Och stina höll på att dö när jag berättade de. men igentligen blir jag inte förvånad eftersom sånt där alltid händer mig. sen när han kom och gick förbi oss så började han skratta och frågaade om barnfikat smakade gott.
HAHA ja och sen blev det bara en masssa skratt resten av vägen hem.
Måste ju bara säga att det här var den roligaste resan ever iallafall !
Sne hoppade jag av i gävle och stina fortsatte mot Sundsvall.
Pappa hämtade upp mig vid centralen och sen skjutsa han ut mig till bergby.
Väl hemma hade mina syskon och mor gjort en överraskning åt mig som bestod av tacos! Mumms ! sen blev det bara att ta det lurre.

Idag har jag vart uppe på mammas klenik och hjälpt henne lite, och nu ska jag väl hoppa in i duschen sen packa ihop lite saker ooch sen begge mig till ockelbo, hem till carro där det blir förfest med grillning med tjejorna och sen senare drar vi till rabo på fest. Rikitgt najs kväll verkar det bli iallafall.

// Tjing

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Hem färd idag, rikltigt skönt ! Blir att åka från Karlstad kl:17.00 med Stina. Skulle igentligen åkte hem imorgon kl:10.00 men jag orkar inte gå upp så tidigt så jag bokade om de, ändå problemet var att de kosta 784 kr istället för 250kr men mamma är snäll och lät mig åka på de tåget iallafall !
Ska bli underbart att komma hem iallafall, har nog aldrig haft en sån här hemlängtan, så tisdagen ska jag mysa med min kära mor och syskon. Min snälla far hämtar mig på tågstationen och skjutsar hem mig så jag slipper ta bussen sista biten. känns som om det var evigheter sen jag träffa han sist.

sitter här nu p.g.a att jag missade att vi hade nationella idag och jag vågar inte gå in och störa dom andra, så jag vet inte hur det blir med de provet nu. men jag borde ju få göra det en annan gång hoppas jag iallafall. annars är det väl som det är !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

ligger här i stinas säng, stina själv sover. hehe sötis ! trött sen igår! går inte in på de nå närmare... Punkt slut !
Kvällen hade ju iallafall något bra med sig ! Fast jag kan fortfarande inte förstå mig på dig... undra om jag någonsin kommer göra det ! tror faktiskt inte det.

har vart ut på en promenad med hundarna med Stina och Matilda. Vi hade nog samma samtalsämne hela vägen. hehe. Fan en sak kom vi fram till iallafall att fritidsvärdarna lever i sin egen värld med sina egna regler ! jävla idioter säger jag bara. tror att dom kan göra vad dom vill.

Men men ska dra till ICA snart ska köpa mig nå att åta och så ska vi köpa lite naturgodis, har fan blivit beroende av det sen jag flytta hit, så jäkla gott ! Sen ska jag och stina dra till skolan och plugga. de är behövligt kan jag lova ! Men jag sak nog se till att det blir en lugn kväll och sova tidigt, eftersom jag nog kommer ha nationellt muntligt prov i eng imorgon, och det är ju inte min starka sida precis! NOTNOT !  Och skolan har ju som sagt tänkt skicka hem alla under valborg men dom lär ju inte lyckas tycker jag. men det könns ju nästan lika bra att åka hem eftersom dom ska ha JÄTTE koll på dom som är kvar här. Pratade nyss med Carro och Amanda, de verkar bli ett jäkla drag hemma och dom ville ha hem mig så, det blir nog bra att åka hem! Saknar mig brudar jätte mkt ! Så det blir nog bra att åka hem ändå! Fast det kändes segt först. men men ! Och så kommer det bli skönt att träffa mamma igen, känns som det var jätte länge sen men de är bara tre veckor !
Men nu ska jag väck stina och tvinga med mig henne till ICA !


Jag hoppas nu
men de borde jag nog inte
eftersom dina ord
bara är ord
oftaste !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lördag

Vaknade av ett sms från stina. gick ut  och sen mig på balkong i solen och skulle svara, men hann inte förrens Stina ringde mig och fråga om jag skulle in till Karlstad med henne, ida och Emelie. Och det gjorde jag mer än gärna, Anna-Lina hängde med oxå. Gick runt och kollade lite överallt. Köpte två trekvartsbyxor för 33 kr st, riktigt sköna och faktiskt fina med, om man tänker på priset. FAst do hade ju kostat runt 300 kr innan så de var ett bra köp !  Stina köpte en JÄTTE fin vit tjocktröja, riktigt skön. avundsjuk blev jag kan ja lova, ska köpa nå liknande sen oxå.  Sen gick vi och fika en sväng med, kladkaka och varmchoklad, mumms. haha fick 64 kr istället för 44 kr, Han var lite snäll där ! hehe (Y)  Men dryg och flörtig, utlänsksåklart !

Väl hemma gick jag hem och hämtade Tayra, sen drog jag mig till Stina, vi lagade mat, elr ja mest Stina (: grillatkött, pommes och potatissallad. hehe ! gott blev det iallafall !  ska baka lite negerbollar nu, vi blev så sugna så.  får se vad som händer ikväll, jag och stina hittar väl på nå .


image120
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Never understand !

Jag kommer aldrig att förstå mig på dig, så enkelt är de bara ! Punkt slut ! Och det gör mig så ledssen, för jag vill verkligen men vet inte vad jag ska göra... ?!
Kanske helt enkelt de bara vara, total glöma det helt. Inte änns ta kontakt, även om du fröker. Men det är de jag alldra helst inte ska ske, men vad ska jag göra åt de hela ?!
Orkar inte, så himla irriterande bara ! Blir så less...


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag

Kan ju lova att jag vaknade riktigt ordentligt imorse, med tanke på att jag vaknade av att min mor ringde och gav mig en riktigt utskällning. så mna vaknade ju tll kan jag lova, men nu är de lurre igen. Saker kommer och saker går ! Och de är väl tur det oxå. Ska dra till ICA snart och kolla om mitt jäkla bankkort kan fungera så jag kan köpa mat, har inte haft nå pengar så har levt utan mat sen i onsdags, men åt lite nudar idag faktisk. så år hoppas att de ska fungera nu ! Funderar på att gå en lite längre sväng med Tayra oxå, känns som jag bara suttit inne de senaste dagarna elr suttit ute på balkongen och solat. så skulle vara skönt att komma ut lite. Men de verkar vra omöjligt att få med sig Anna-Lina så de blir väl en sväng själv ! hehe ^^ Lata fan !

Vad händer ikväll?
ja de visar sig, hoppas på nå bra iallafall ! men de brukar sluta bra alla gånger ! :P

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Natt

Ja var ett tag sen jag skrev ett inlägg nu, men de blir bara inte av när jag inta har någon dator hemma i lägenheten, och i skoan är de alltid fullt upp, Har hänt en hel den ses sist men orkar inte skriva om allt nu, kommer en annan gång. Sitter här med Emelie och Anna-Lina (som sover) fast det var hennes idé att vi skullevara uppe hela natten :) men men sånt händer, jag & Emelie håller iallafall vad vi säger Anna-Lina ;)
Sitter här och lyssnar på hur svårt kan de vara? just nu, precis anna-lian hur svårt kan de vara.
Har varit en UNDERBAR vecka här i värmland nu, haft sol och jätte varmt hela tiden :) solat på balkongen vaje dag. och haft sommarkläder hela tiden, de är underbart. älskar verkligen sommaren vintern kan försvinna tycker jag. klarar mig utan den galant !  SOMMAR OCH SOL!
Snart är det sista oxå. Blir nog riktigt skoj ska vi se. Men de blir att stanna här i värmland iallafall ! SKoj! 
Men man får väl ta de lite lugnt beroende på varm man är så jag inte åker fast igen, de skulle inte vara så rockigt.  

Var hemma hos stina idag och bakade med henne och Anna, inför "vårdag" på skolan. Blev gott!  fast vad hade vi väntat oss. klart de blir de när vi bakar. Sket i skolan idag, hade ingen ork, stannade hemma och solade på balkongen istället, tvätta och städa lite med. det var välbehövligt kan jag lova. Blir att vara hemma från skolan imorgon med, orkar inte med den just nu, vill bara vara hemma och sitta på balkongen i solen och njuta.
Men nu orkar jag inte skriva mer, ska vara lite social med Emelie nu.

// Tjing

P.S  saknar min Carra enormt mkt ! <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Base

Sitter här på basen och ska försöka skriva på min rapport om psykopater, men jag kommer fan ingenstans går trögt och ännu trögare. Så gjorde en liten pause i de hela. Inte bra men ändå. Satt och prata med min mor i tele idag, då fick jag faktist lite hemlängtan men ändå inte på samma gång. Hur nu de kan komma sig?

Nu är jag less på min situation måste ta och ändra den, för de är ju bara jag som kan göra det. Jag har ju bara saker att förlora om jag inte gör något. För gör jag något åt det har jag bara saker att vinna! Så vad är de då som får mig att inte göra något, ja de undrar jag också.
Vad är de som skrämmer mig? De kan jag inte förstå, de är underligt med sånna här saker iallafall med mig, jag tänker alldeles för mkt och gör för lite. De måste jag ändra på innan de bara blir skit av allt och jag blir ännu mer deprimerad ! haha ^^ Men nu åter till psykopat rapporten. Önska mig lycka till !

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

(;

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Vår

Har vart ledig sen tio över tio, börjar inte förrens kvart i fyra tror jag, elr om de är tio över tre. aja ungeför lika (=
Nu är de iallafall riktig vår här i värmland kan jag lova ! Blommor, fågelkvitter, sol, värme då menar jag riktig värme, knopp på träden, mygg (mindre trevligt men) och de går att äta glass ute utan att frysa. Så himla skönt väder nu !

har idag inte gjort mkt alls, bara haft en lektion och de var engelska och då hade vi bara muntliga övningar och de är soft, så den lektionen var inte så speciellt ansträngande mest kul ! Sen har vi inte gjort något alls, har suttit och kollat lite på internet, sen suttit nere i sofforna, gått till matsalen, efter de tog vi en sväng hem till lägenheten satte oss på balkongen och mösss i solen, pratade även lite med mamma i tele. Sen gick vi förbi ICA på vägen tillbaka till skolan och köpte varsin glass. mumms riktigt sommrigt det ! Så underbart med sommar eftersom jag inte alls är någon vintermänniska. Men jag tyckte faktiskt att den här vintern var helt ok.

Idag ska jag och min sambo Anna-Lina bli bjudna på mat av palm och sen blir det mys med vattenpipan. Trevlig kväll ! Men nu ska jag återgå till skoljobb jobba hårt !

image119


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Faktatexter

Sitter i skolan nu.. Har ledigt tills kvart i 4 ! ^^ känns en anning segt att sitta här så långe och inte göra något, men jag ska ta mig i kragen och plugga rester, de behövs kan jag lova. Känns som jag har så mkt så jag själv inte hänger med på allt. Och de är ju inte bara de jag inte har gjort jag har kavr utan även allt som jag får hela tiden, börjar känna en viss panik stiga inom mig. Inte bra ! Men men jag får ta och se till att jag får lite gjort ! För de är ju inte jätte stora saker som jag har kvar men de är såna här små jobbiga saker som man aldrig börjar med, bara för de känns så oviktigt och enkelt, sånt som man tänker att man kan göra under en kväll men som aldrig blir av. Sen har jag ju mitt jäte prov i genetik oxå. Känns tungt men ska göra det om en vecka så de ska bli skönt när de är över slippa tänka på de lixom. idag ska jag också göra två rest prov, ett lagar om djurhållning och ett i engelska gramatik, vilket jag oroar mig för riktigt mkt, eftersom min starka sida inte är engelska och jag har haft det kvar sen i ocktober, så de är väl dags att bli av med det. Det ända problemet är att jag inte har pluggat något, skulle gjort det igår men de blev inte av somna istället framför Tv:n så jäkla slut var jag igår, men kan faktiskt inte förstå varför, eftersom jag inte gick och la mig så enormt sent. Men alla har väl sånna dagar ibland. Men nog tjatat om skolan nu.

Livet i allmänhet är väl kanske inte på topp just för tillfället. Känns konstigt att vara nere i Forshaga när mamma är hemma i Gävle och mår dåligt och jag vet att honbehöver min hjälp även om hon säger att hon inte gör det. Och det känns tungt, de tynger lixom ner en hela tiden tanken på att hon har de jobbigt. För jag vill ju bara att Cancern ska minska, och på något sätt har jag fått för mig den inte gör det när jag är här nere för då får hon göra så mkt mer hemma, för när jag var hemma hos hjä,pte henne, var de ju jag som hjälpte henne gå ut med hundarna, städa, laga mat, städa och fixa uppe på kleniken och sånna saker, nu känns det lixom som om hon sliter för sig själv utan hjälp. Men hon vill inte att jag kommer hem, för de har jag frågat henne. För hon vill bara att jag ska ha det bra och vara där jag helst vill vara och de är ju här nere. Ibland känns det som om hon bara säger så för att inte göra mig orolig, och när jag frågar henne hur hon mår känns det sopm om hon säger att det är bra fast det inte är så bra som hon säger. Så jag vet inte vad jag ska tro. Och prata med något om det känns hopplöst , jag brukar kunnaprata med personer om allt, men de här är en sån sak som verkligen är så jobbig för mig så vill inte dela med mig av den ! Även om jag ibland skulle vilja !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hur svårt kan de va!?

Ja du Anna-Lina hur svårt kan de var, tydligen väldigt svårt för oss. HAHA^^
Nä men nu ska de bli ändring på de här, elr hur ?! (; 
 

image117
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Thursday

Efter skolan bestämmde jag, anna-lina å några till att vi skulle ner till älven och grilla å bara ha de mysigt i vår vädret, men till vår stora förvånning mötes vi ha ett gäng glada fiske 3 pojkar. Värdigt trevligt! Blev väl inte riktigt som vi tänkt oss men de vart  trevligare så de var ju bra positivt. Satt å grilla, sjöng, kimm spela gitarr och bara hade de trevligt, precis som en kväll vid älven ska vara (=  Blev ju sent så man var väl inte så där jätte pigg imorse när man skulle upp, men va gör de när kvällen var trevlig ! Tack för trevligt sällskap :D

     

image116


Slutade i skolan för ett tag sen nu men har suttit å fixat med lite saker ska väl gå hem snart, får väl se vad som händer ikväll (=

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sjuk igen

Ja vaknade imorse med lite ont i örat men sket i de och gick iväg till skolan ändå. Men de blev bara värre och värre och till slut stod jag inte ut mer och gick till skolasköterskan som kolla, och hon tyckte att de var lika bra att jag skulle till vårdcentralen, så de var bara att sitta i skolan och vänta tills min tur att gå dit. Anna-Lina följde med mig dit oxå snällt ! ^^  När de blev min tid så hade de tydligen kommit in någon akutpasient så fick sitta och vänta i 40 min till. Väl där inne konstaterade läkaren att jag hade en EXTREM inflamation i örat inte konstigt att jag hade så ont då ! Men de som var konstigt äratt jag redan äter medicin mot halsflusen och har två dagar kvar men de blir bara att plussa på 10 dagar till. Fan blir så less på allt, kan aldrig vara frisk. Men jag får väl gå på ipren för har inte tid att missa skolan nu eftersom jag vart borta så länge. 
Så nu ska jag gå över till mitt skolarbete om majsormar så jag inte kommer efter med de oxå ! 

image110

Sommar tack !
// Tjing  
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I skolan

Sitter och har engelska lektion just nu, tränar inför de skriftliga nationella provet nästa vecka, känns som jag kommer misslyckas en anning stort på de eftersom engelska inte är min grej precis. Menmen jag får hoppas att min kunskap har hamnat på annat istället. hehe ^^  Men de tror jag bestämmt att de har. Ja igår vart en trevlig dag, förutom att jag somnade när jag kom hem så jag missa mötet på ghettot. Sorry tjejor ! Åkte till deje en sväng och hälsade på Marcus, trevlans kollade på "hem till midgård", så sjukt kul de är ibland.  Och så lyckades vi pricka in fritidsvärdarna precis så vi fick skjuts hem istället för att åka buss, thats good ! Sen blev de å ligga å slöa å kolla på tv tills Lillen ringde och kom upp till oss med 4 till, jakob, svanskog, fingret och karlsson.  Fan jag och Anna-Lina som lovade oss själva att vi skulle osva tidigt igår så vi skulle vara pigga, men så blev de icke, som vanligt då! hehe^^ Sov väl undefär 2 timmar inatt. eftersom vi sov 5 st i min säng ett tag där (Y) good !

A-Ls mamma ringde oss på morgonen och frågade va vi hade för väder här nere, för i Gävle hade de tidligen kommit ca.20 cm snö, säger bara en sak tur att jag inte är kvar där uppe nu ! För jag hade aldrig orkat med nå snö.
Lider med er där hemma. Men vi har jun inte bra väder här heler regnsnö fast de blr ju inte vit på marken. Som tur är. Jag som hade börjat kolla på sömmarkläder å massa för de var sån vårkänsla, men men man slutar aldrig förvånas av vädret som vissa säger. Idag blir väl en lugn dag, MASSA plugg måste göras idag och då menar jag MÅSTE! så de blir väl de, sen ska jag kanske springa med stinis beror på vädret helt och så blir de kanske sola. De skulle vara skönt.  Men annars blir de väl bara att vara hemma å bli klar med lite saker så man inte känner sig så stressad av allt hela tiden, somnar med tanken att man har för mkt kvar att göra och vaknar med samma tanke, de är fan inte positivt ! De måste de bli ändring på helt klart.
Får hoppas på att min mobil kommer med posten idag, eftersom jag var så duktig så jag glömde den hemma i Gävle när jag åkte tillbaka till Forshaga. Jag är icke så smart ! Iallafall inte just då !
Nu börjar min biologi om 10 min så ska väl börja dra mig bort mot libanon huset. Får se vad vi håller på med där nu, var ett tag sen man var på de lektionerna. men jag tycker faktiskt om biologi de är intressant.

image109

//Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Back in town

Ja så kom man tillbaka till Forshaga igår då, runt 3 tiden. Fick sitta i trappuppgången i en och en halv timmen innan vi fick tillbaka nyckeln till lägenheten. Vi fördrev tiden med att fika och spela med andra ord i trappen. Våra grannar tyckte nog att vi var lite underliga. Sen kom Olle å lämna nyckeln och vi fick storma in i lägenheten. Så underbart de var att komma tillbaka in kan jag lova! Packa upp lite sen drog vi ner till folket. Den första jag mötte på var SÖTIS STINA ! Hehe Stina såg mest ut som en fågelholk , eftersom vi hade lurrats att vi skulle komma ner på måndag kväll. Men de var underbart kul att se henne igen. Och ännu gladare vart nof Tayra utav att få träffa Igor Stinas vovvo igen.Sen blev de att hälsa på massa folk och säga HEJ ! Gick en sväng till Anders, men skulle nog låtit bli eftersom jag fick hela håret nergäggat med DAXVAX, är fan nästan helt omöjligt att få bort, så fick tvätta håret med diskmedel fan 4 gånger innan de vart okej, Men bara så du vet ska du få igen, glöm inte de ! De blir synd om dig. Gick en långpromis med hundarna oxå, var skönt att vara ute å gå lite efter en lång bilresa.
Nu sitter man på svenska lektion och har INTE gjort ett skit, bra början hanna efter 6 veckor borta ! GoGo (Y)
 Men nu ska jag, Anna-Lina & Stina dra oss till matsalen för att sen ha idrott...

image108
// Tjing
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stay with me

Denna dag har vart underbar !
Fick 800kr till skor av mamma, när hon hörde att pappa sa nej när jag bad han. Mamma är SNÄLLAST !
Så tog ett bussen in till gävle där kusinKarin möte mig. Gick och kolla lite överallt efter ett par fina sommriga skor, hittade ett par inne på Scorett, FredPerry blev de. köpte även en shortklänning på B.Young och ett grått linne på gina. Och efter att jag å kusin flängt runt på jakt efter "Pip" så fann vi det till slut, efter de gick vi hem å lata oss hemma hos kusin tills min buss gick. Oj just fan glömde att jag klippt om luggen lite oxå !
Så tack för en trevlig dag kusin, kommer sakna dig JÄTTE mkt när jag åker tillbaka ner till Forshaga. Men du ska ju komma å hälsa på mig !
Och kusin jag ska följa ditt råd, jag ska satttsa ! haha ^^
Väl hemma har jag bara mysit med mamma och Sol-Britt. Lite plugga har de oxå hunnit bli, vilket jag ska fortsätta med nu..inget jag ser fram imot direkt. men sånt som måste göras.

image107


// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

What time is it

Denna dag har jag haft fullt upp sen tidigt i morse tills ja nu..
Började med att jag var till banken halv 11 och fixade ett bankkort, och sen bara rulla de på grejer. Åkte upp till mammas jobb hjälpte henne med 9 dagars gammla kattungar som hade blivit förskylda, så dom fick en varsin spruta. Sen packa jag in de döda frysta djuren i bilen eftersom vi skulle åka till Forsbacka och lämna de på kremeringen. Sen vart de en sväng till sjukhuset och prata med kuratorn, gick bra ! Sen in till Lotta och hämta lite saker. Upp till hov och tass å köpte en pressent till eva, därefter till ica och köpte lite mys till kvällen, sen hem ut med hundarna, under promenaden ringer mammas jour telefon och en katt har blivit påkörd så var bara att åka upp till kliniken och hjälpa stackarn, efter de hem till Anna-Lina på 55 års kalass för hennes mor, trevligt ! Sen hem äntligen å bara ta de lurre och kolla på numbers.

Inatt låg jag å prata med anna-lina i närmare 3 timmar tror ja. Hade så mkt att prata om, och sen gled vi in på massa gamla minnen å de finns de gått om och fler ska de bli :D
Men iallafall så började vi prata om hur en damsugare fungerar. Och så skulle Anna-Lina förklara något med damsugarSLANGEN men säger istället snabel, och jag tror de var länge sen jag skratta så mkt. Fick kramp i magen. Sen när vi kom in på de ikväll hemma hos anna-lina under fikat så berättar hennes mor att hon kalla damsugaren för snabeldrake när anna-lian var liten. tror både jag och anna-lina fick andnöd där ett tag.

Stina bad mig ringa henne idag, hon hade roligt skvaller. Och jag kan bara hålla med om att de var ROOLIGT !
Ja du stina "Pappa" han är alltid på G han ;) haha ^^  XD
Och efter att vi lagt på, fan va jag fick längtan ner till forshaga då. Nästan så ja börja gråta faktiskt och då överdriver jag inte. Du är EXTREMT efterlängtad hjärtat ! <3  BARA 3 dagar kvar nu !

Men nu ska jag ge mig och nog ta å sova snart !

// Tjing
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ny design

Ja idag vart de ny design på bloggen, en viss person inspererade mig ! (Y)
Blev nöjd med mitt verk, var krångligt men fick till de tillslut !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

All for one

Vaknade för en timme sen, skönt att kunna sova igen. Och min röst är tillbaka precis som den ska vara, ingen feber och min hals känns ändå ok så jag kan äta iallafall. that´s good !
Så framtiden se ljus ut för min del nu, allt dåligt börjar gå över till bra och snart får jag återkomma hem till forshaga. Vilken lycka säger ja bara, äntligen få bo i min lägenhet. Slippa syskon and shit.
Och så saknar jag självklart alla UNDERBARA människor som jag saknat lika mkt som gud saknar frid på jorden.
Men jag har faktiskt saknat skolan med, de kan låta konstigt men är för de sant. De är faktiskt en anning segt att sitta här hemma helt själv när syskonen är i skolan, mamma på jobbet och alla ända oxå är i skolan. Ja de är bara jag och dem 7 små dvärgarna hemma elr oxå kallade hundarna.
Själv får jag nog ett nervsamanbrott snart på dom jäklarna och speciellt på herr valp, tror min mor gav han något i maten idag, för han är totalt galen uppe i taket och nere på golvet på samma gång samtidigt som han är både på övervångingen och nerevåningen, och så går munnen i ett på han, jävla idiot säger jag bara ! Samtidigt som fröken Troja är ganska duktig på att haka på honom, så istället för en idiot blir de två. Jo men vist jag älskar hunder älskar dom IBLAND !  Men nu har faktiskt idioterna lagt sig ner för att sova YES ! Och på tal om inget så kom jag på att min ekonomi INTE är på topp just nu elr ja de kommande månaderna. Ska köpa nya skor och lite nya kläder innan måndag och då tar allt slut, elr ja jag har inte änns pengar till de men ska försöka gulla åt mig av pappsi. Sen blir ja pank fram till den 20 och då ska jag köpa Peace&Love biljetterna och de går på 1300 kr och min månads ekonomi efter hyra å mat är runt 1500 kr. så blir ca. 200 kr att leva på i maj, skoj väldigt skoj ! Jag som vill köpa mig en sommar jacka oxå, men aja man kan inte få allt som mormor säger!  Men jag löser de jag ska köpa mig en Triss lott och hoppas på att PLÖTSLIGT HÄNDER DE! men de är nog mkt att hoppas på men what ever, lite spänning just då iallafall.
Idag är jag en duktig flicka sitter och PLUGGAR, stolt över mig själv !  Känner att jag är på topp idag. de är bra!
Jag funderar på om jag ska ta å hämta min sista frukt & bär dryck som jag fick av min super mormor, men vet inte om ja vågar, för nu sover alla hundarna runt om mig å om jag går vaknar förmodligen drygot, och vet inte om jag vill riskera. äh, jag får chansa lite men skulle nog inte gjort de för nu är de full rulle på han igen ! (Y)
Så nu sitter jag med Malou i knä och dom övriga 6 drygar sig.

Prata nyss med mamma i telefon och hon skulle snart komma hem och gå ut å gå med hundarna en längre tur så dom lugnar ner sig, eftersom jag inte får anstränga mig elr gå ut för läkaren förns på fredag, imorgon alltså. Kan ju lova att jag är less till 100 % att sitta inne, spec idag eftersom jag känner mig nästan frisk.
Prata lite med böppan han nämnde att de var 16 grader varmt och sol nere i forshaga idag och de gjorde de ännu surare att vara hemma i gävle eftersom här är de molnigt och kalt, men jag har ju tur som åker härifrån snart ! De börjar väl bil dax att kolla lite på sommarkläder :D

image98

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Happy Day

Min älskade mor kom hem från sjukhuset idag med ett stort leende över läpparna och goda nyheter. Medicinen tar bra på cancern och har gjort så knölen har krymt från 15 cm till bara 2 cm !
Vart så jäkla glad när hon sa de så ja börja grina. Och all blodproven hon tog förra veckan var oxå jätte bra. Tur att de går åt rätt håll iaf! Så nu kan man känna sig lite lugnare då.
Men mamma mår ju fortfarande dåligt och de gäller att stötta henne fullt ut.
Men vi klara de tillsammans som förra gången, de har jag lovat henne <3

Pratade med kusin Karin som håller hus upp i fjällen, ett lite roligt citat :
Hannii: Vad ska ni göra imorogn då?
Westin: Åka slalom
Hannii: Åh, va roligt :D
Westin: nä , hatar slalom. så tänker inte åka , gjorde de i måndags , kunde inte svänga med skidorna , så jag lära ta av mig dom och gå hela vägen ner för den stora backen

jag som skulle stajla i backen för dom andra , vilket fiasko det blev hihi*

Hannii: HEHE^^ Du är en riktig sötis kusin.

// Tjin



 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sweetest girl

PLUGG
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sjuk

Fortfarande riktigt sjuk, men inatt kunde ja faktiskt sova i hela 6 timmar. Första natten på tre nätter ja kan sova. Men något bra har alltid nå dåligt med sig och idag har jag tappat min röst ! Kan helt enkelt inte prata, vilket jag hatar eftersom jag gillar att prata, de är så jobbigt när man inte kan säga vad man vill till t.ex. mamma . hehe^^
och utegångsförbud av läkaren har ja oxå, eftersom de tydligen är jätte farligt för mig att gå ut, inte änns på altanen får ja stå (Y) Och kan bara äta sånt som är rinnande, för äter jag något annat skär de i halsen och de börjar blöda å smaka skit ! så less på de här !

Men nu ska jag gå å äta en varm soppa och se om min röst kanske kan komma tillbaka av de !

//Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hakuna Matata

HAHA ! XD
Första april, dagen då man får luras.
Och dagen till ära vart jag totalt grund lurad av Caroline Ehn & Joline Ekman.
Dom hade kommit överrens att lura mig med att komunen hade ringt och klagat på våran städning av lokalen som vi hyrde i fredags. Att vi skulle få böta 4000 kr, för saker som gått sönder och för att vi vart i skolköket vilket vi inte fick men var ändå.  Jag gick på de riktigt ordentligte kan jag lova.
Men ni ska få igen nästa år sötisar vänta bara.
Kan tänka va ni skrattade åt mig!
Var iallafall en rolig sak i min iövrigt sega dag, får ju inte gå utanför ytterdörren på tre dygn på grund av att jag är så jäkla sjuk, så sitter här med 40 graders feber, huvudvärk, mår illa och med min hals som har fått nå virus så jag knappt kan prata ! (Y) GREAT ! men men får hoppas på att medicinen hjälper.

image96
Carro&Joline
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Through Glass - Stone Sour

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget