Money Money Money

Satan alltså jag ska hålla mig undan från stan, nu är mina pengar slut, och de var just de som inte fick hända. Jag skulle spara duktigt så ja slapp snylta på mammas när jag ska till norrland men nu har ja inget annat val. Men jag tror inte hon blir förvånad , om ja ska vara ärlig så har hon nog inte räknat med annat, men hade ju vart skoj å chocka henne lite! Men de får bli en annan gång! Lika bra att köra på som alltid å inte ändra på något! Lättast så!
Nu ska jag dra mig upp till min säng och fylla på kroppen med krafter inför imorgon.

TAGGA NYÅR FLICKOR ! (Y)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

12 år

Grattis syster på din dag !

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gårdagen

Åkte in till stan och så blev de bio med Joline, Australia ! Sjukt bra film, den måste ses. En film som verkligen innehöll allt en bra film ska. Lite väl lång kanske 2 h 45 min men de var inget man störde sig på .

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

God Natt

Var bara tvungen att tillägga innan denna dag är slut att jag totalt
ÄLSKAR MINA NAGLAR

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Song

In The Sun - Joseph ArthurDen var mkt bra kusin!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

De var tider de

          HA HA HA 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Trevlans

En riktig slapp och skön helg som inte innehöll ett dugg fart, jag och kusin har enbart kolla på film. Bio på fredagen, Allt flyter, någon svensk komedi inte någon hit men man skratta väl då och då. Lördag bjöd på två filmer vi hyrde dock minns jag inte namnet på dom, ni som känner mig vet att mitt minne inte är de som fungerar bäst. Träffade även Peter en sväng på kvällen, Trevligt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma igen!

Gud va jag har hunnit göra mkt dessa två veckor som jag har varit borta, helt sjukt !
På slutet av resan åkte jag vattenskoter, de var sattans skoj bland det roligaste jag någonsin ha gjort. De måste bara göras om! Sen var jag på spa hur skönt som helst! Fick massa olika massager. Förlängde naglarna och massa annat! Sista dagn shoppa vi nog fram till klockan 12 på natten, kom i säng 3 efter att ha duschat och packat ! Upp 5 på morgonen åka till flygplatsen, lyfte mot sverige 8 ( som i svensk tid var 1 på natten) och landa i sverige klockan 4 på eftermiddagen svensk tid. Sov inge på flyget kolla på film hela tiden, blev nog mamma mia ett antal gånger, närmare 4-5. Väl hemma i gävle runt 7 tiden hade jag fortfarande inte sovit en sekund, mamma kom och hämta mig och vi åkte till släkten och fira jul, mysigt att träff alla igen. Och specielt min älskade kusin Karin! du är bästa hjärtat finns ingen som du. Bättre kusin får man fan leta efter men man lär inte hitta. <3 Du är guld värd!   Kom väl hem runt 1 på natten mot den 25, gick upp på rummet och slockna direkt hade då inte sovit på över 26 timmar, och de två nättena innan i thailand hade jag oxå sovit lite så på 72 timmar hade jag sovit 6 timmar hehe. Good kan lova jag sov skönt i MIN säng har saknat den, men som inge länge för de, vakna halv 9 på morgonen för mig var klockan då halv 3 på eftermiddagen. Så de tar väl rtt tag att ställa tillbaka klockan till svensk tid. igår tog ja de bara lugnt, hur skönt som helst! Åkte er till Anna-Lina en sväng på kvällen, gud va skönt de var att krama om dig igen vännen har saknat dig så.

Idag blir det att åka in till stadens sus och dus hem til far och fira jul där med släkten. Sen blir det att umgås  med KUSIN ! YEEES ! hehe 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I Rawai

Ja nu har det gatt fyra dagar, fast kanns som mkt mkt mer, dagarna har gar valdigt sakta. Vilket for mig ar valdigt bra.
Har varit ute pa coral Island nu i tva natter, det maste vara ett av jordens vackraste platser, helt underbart! Snorklade aven dar det var som att snorkla i ett akvarium. Gick fran ena sidan av on till andra dar en lika vacker stran fanns, som hette Banana betch.Dar sanden var alldelses vit och varmt och vattnet helt klart. Har aven flygigt som en fallskarm efter en bat over havet! helt underbart, sen nar man var mitt ute i havet doppa dom ner en i vattnet och sedan upp i luften igen. En av de mest fantastiska saker jag nagonsing har gjort! Idag tog en longteail bat till Rawai, dar vi ska tillbringa natten sen imorogn ska vi bege oss till Krabi!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Thailand

Dag 2:
Jag orkar inte skriva sa mkt, men idag har var  en dag full av handelser.
Akte till Similandoarna och sola a bada pa strander med vit sand, och ja skojar inte, kandes som att ga i potatismjol. Helt underbat! Vi akte on bat mellan olika oar, vid vissa oar snorkla vi, det var massvis med fargglada fiskar och skoldpaddor. Sen akte vi till hotellet i den nya staden som heter kamala, jatte fint har verkligen. De forsta jag gjorde var att hoppa ner i poolen nar jag kom tilbaka fran utflykten. kan man ha det battre. Sen vart det att ga pa resturang pa stranden en middag for en person koster ca 50 kr. Helt sjukt billigt! Sen har det bara blivit att slappa, pratat skit med pappa, susanne, simone och streffan ! Imorgon ska vi aka till ett nytt stalle minnns inte riktigt va de hette, men nagot i liknande korallon pa svenka!
Skriver ett litet inlagg till nar ja far tillgang till dator igen.
Ha de sa bra dar hemma i Gavle !
Pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En halsning fran Thailand

Nu ar jag antligen framme i Thailand, allt med flygresan gick jatte bra, inga forseningar el annat krongel! DE var ju en aning segt med 11 timmars restid, men men man hade egen tv sa de blev ju att kolla pa en fel filmer, tror jag han med fyra st. B.la mamma mia. Vi kom ju fram i svensk tid runt 1 pa natten med da var klockan har 7 pa morgonen, sa har ju kan man saga vart vaken i tva dygn. Men jag klagar inte! Dagen har bestatt av att sola och bada, de at helt underbart, vattnet ar helt genomskinligt och klart. imorgon blir det att ga upp tidigt for ska ivag pa en utflykt till similan oarna, det ska tydligen vra helt underbart vakert dar. men nu ska jag ga a sova lite, ar skapligt trott efter dagen, men hoppas vannern att ni har de bra , ni slutar ju skolan snart och sa gar ja och lagger mig, for ja ligger ju 6 timmar forre er.
Pusshej, ha de underbart hemma!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Till Stina Hällström !

Hej vännen min!
Som du säker redan vet är jag seg, har dåligt minne och ska alltid göra allt i sista sekunden. Så brevet jag skulle skicka till dig blev aldrig postat, vilket jag faktiskt nästan själv hade kunnat sätta pengar på förra veckan. men men finns inget att göra åt det nu, sitter hemma hos min far och brevet ligger hemma hos min mor 3 mil bort på mitt rum någonstans och icke är klart, och att låta henne leta reda på de är ingen större hitt då. Så vi glömmer brevet och siktar på dina presenter från Thailand, satan va jag ska hitta nå fint till dig, du anar inte! En underbar person som du ska ha underbara presenter. Så måste de ju vara elr hur, ja för hur skulle de annars se ut. Men i vilket fall som helst så tänkte jag iallafall skriva lite här till dig istället för de var nämligen de som fanns i brevet som aldrig blev klart.. Innan du fortsätter läsa sätt på Give into me med Takida.

Min vän !
Satte just på "give into me" med Takida, den låten ha vi fan blivit vänner till. Vi lyssnade alltid på den i början på din dator, de var under den tiden som du upptäckte mitt data beroende, hur jag lixom fastnar i den å glömmer allt runtomkring. haha, jag undrar hur många gånger du blivit galen över det, ett exempel är ju när ja skulle passa diskvattnet, ja varken du elr jag har väl glömt hur de sluta! Tänk alla minnen vi skapat tillsammans vännen, de är fan hur många som helst, lika många som andra skapar under 10 år det har vi skapat på ca 1 år, de är fan otroligt. Och mer ska de bli, tänk bara på våra planer om skara där vi ska plugga till djursjukvårdare. Kan de bli bättre. Det känns som jag har kännt dig hela mitt liv, seriöst jag kan inte förstå att det typ bara är ca ett år som vi vart riktigt bra vänner. Helt otroligt! Tycker då iallafall jag. Du förstår alltid när man behöver prata, och du dömer aldrig en för hur man känner även om du tycker de är en skum grej ställer du upp och är förstående. Man känner sig så trygg med dig vännen. Du har lärt känna mig under den perioden som jag har haft det väldigt tuft, då mitt liv i princip vart helt jävla åt helvete. Men varje lite sekund som jag tillbringat med dig så har du alltid fått mig att bli glad, känna att det finns ett hopp och att jag inte ska ge upp, utan att istället fortsätta hoppas. Du gör inget speciellt du är bara den du är och du sprider glädje runt dig. Utan dig ja hur hade skolan å de gått för mig då, ja seriöst åt helvete tror ja. Har dig att taka vännen! Och nu dom senaste veckorna i Forshaga har ju vart hur skoj som helt, jag har ja man kan nästan säga bott hos dig. Hur mkt vi än umgås tar aldrig våra samtalsämnen slut, och när vi skilljs åt vi folketshus, du vänder å går tillbaka till bruksgatan och jag fortsätter framåt mot gejiersgatan så fortsätter de på sms. Haha, vi är fan inte normala på en fläk vännen, men de är de som gör oss speciella. Din pressent var som ett stort tack för att du fått mig att vara glad och inte helt nere under min tuffaste tid, om du bara viste va de har gjort skillnad. Så tack vännen för att du finns vid min sida. Nu åker ja till Thailand och kommer inte träffa dig på jätte länge, kommer sakna dig så oerhört mkt så du anar inte. Men som start på de nya året ska ja komma upp till norrland och hälsa på dig, vilket kommer bli GRYMT, de är de ända jag tänker säga om de! En sista sak jag ska säga innan detta "brev" är slut är:
-DU ÄR UNDERBAR VÄNNEN MIN !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Thailand

Imorogn bär de av til Thailand i två veckor kl:14:00 flyfter planet! SOLA BADA SOLA BADA........Hur underbart låter inte det, äntligen slippa de här skit vädret.Jag ska lämna alla problem här hemma i sverige å åka dit problemfri, låter de inte underbart. Jo men vissssst säger ja bara!Jag ska bara rensa huvudet å ladda om inför de nya året med ny energi. Det kan jag lova att ja behöver efter det här året med allt skit som hänt, kommer inte änns ihåg allt, de är för mkt. Men nu är de slut på de, nu ska allt gå mot de bättre och de ska startas med en solresa i två veckor, inte illa inte illa alls. Nu vill jag bara slänga en tanke till alla mina vänner i Forshaga och Gävle kommer sakna er, önskar er en trevlig jul och ett skojigt lov !Och så kan ni ju slänga en tanke på mig då och då när ni fryser, tihihi ! :D

Tjing, Ses efter jul !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Hade nationelt matteprov idag på morgon, gick faktiskt helt ok tror jag, men det kan man ju aldrig veta. Kändes nästan för lätt på vissa saker. Men det visar sig på måndag, får mitt resultat skickat på mailen. Sen vart det ledigt mellan 10 och halv 3, så jag och Stina tog en prommis med vovvarna i skogen, mkt uppskattat från deras sida. Ja nu har det snöat över ett duygn här i Forshaga. Så lite snö har det allt blirvit, vilken tur att jag lämnar Sverige nu när vintern kommer! Efter promenadenvart det lunch, efter det hem till Stina och halv sova i sängen, skacka skit och fika lite. Sista gången nu innnan jag åker :(
Sen vart det skola med svenska och base.
Efter det följde Stina med mig hem och vi laga lax.sås och ris, mumma blev det.
Sen kom lite folk över, Petra, Emelie, Simon, Fredrik och Danne, så vi baka pepparkakor och drag glögg och åt lussebullar. Men de hela spårade ur lite och slut ai mjölkrig som sedan förflyttade sig ut och blev snöbollskrig. Men de var kul under tiden de varade städningen var mindre roande.
Men nu ska jag dra mig i sängs, ska upp och åka skridskor på idrotten imroogn, kommer att skaffa mig några blåmärken skulle jag tro.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Var ute med vännerna igår, skojigt värre, var hos Emelie först, efter ett tag med letande efter skjuts lyckades vi fixa åt oss det och åkte vidare till Malin där det var en aning folk! Rolig kväll.

Idag har det vart en vanlig lång skoldag från 8 till 5 så äckligt långa skoladagar vi har, varje dag lika lång. Menmen man överlever! Efter skolan gick jag, Stina, Fredrik och Simon till ica och köpte lite saker till middagen. Killarna lagade mat medans jag och Stina latade oss. Blev riktigt gott, ni är fan grymma på att laga mat grabbar. Efter det åkte jag och Stina till ridhuset och tränade hundarna en stund, vart agility, gick väl kanske inte så där jätte bra, men det var en helt ny miljö för Tayra, Hon har aldrig varit i ett ridhus innan så var nya lukter, nytt underlag och nya annorlunda agilityhinder. Men de är så kul att se på henne för man ser verkligen hur kul hon tycker det är, nu börjar farten komma igång oxå! Riktigt skoj !
Efter det åkte vi hem till Stina igen där Fredrik och Simon väntade. Blev att fika lite.
Sen hade dom köpte en chokladkartong och ett litet kort till mig och skrivit förlåt. Ni är för gulliga! Dom hade nämligen klippt av pälsen på Tayras huvud, så nu ser hon inte klock ut, men de växer ju som tur var ut igen. Så nu ska jag väl plugga lite innan jag hoppas till sängs!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget