Juli

Dagen har vart underbra, gick upp tidigt, åkte till brämmen och sola å bada hela dagen, väl hemma igen tog jag en spring runde i sätra den korta biten 3.5 km. Väl hemma duscha, åt och gjorde jag mig iordning för att sedan åka ner på stan å möta Carro och tjejorna. Sen blev det att ta bussen hem till bergby. Men någon sovmorgon blir det inte imorgon heller ska upp tidigt å ta bussen in till stan med syster och där hämtar pappa upp oss och så åker vi ut till Brämmen igen. Och nu börjar jag bli riktigt nyfiken på vad jag och Linnea ska få för överraskning av brudarna, eftersom jag fyller den 25 och Linnea den 31 så ska vi firras samtidigt. Spricker snart av nyfikenhet.

Och så måste jag bara säga att jag älskar er brudar ni är underbara !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

For the sun

Bär av in till stan på halv 12 bussen, ska hem till min far. Därefter sova för att orka gå upp tidigt och åka ut till brämmen och sola å bada hela dagen. SKÖNT ! Bli lite brunare de är aldrig fel. Inte för att jag är blek men att blir brunare skadar inte. Man blir på så mkt bättre humör och mkt piggare utav att vara ute i solen, de ger en lixom energi och livs glädje på ett sätt som inget annat kan. Utan solljus skulle man inte kunna leva ett glatt och piggt liv, de är jag nästan helt säker på elr nästan jag är säker på det. Så imorgon ska jag ut i solen och få lite livs energi.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagsarbete

Sov alldeles för länge idag, ändå till klockan två, men de kanske har ett sammanhang med att jag somna runt 4 tiden på natten. Skulle nog tro de. Ja idag blir en riktigt arbetsdag ska få huset helt fläckfritt innan mamma & bror kommer hem från sthlm. Har ju levt som i en ungdomslya med kusin Karin och syster sen i söndags när dom åkte. Och mamma önskade att vi skulle städa, så är väl lika bra att göra de, så man slipper en galen orkan som kommer in igenom ytterdörren ikväll.  För det är aldrig trevligt att mötas av en sån syn elr rättare sagt en sån upplevelse. Så nu åter till mina städsysslor nästan i närheter till slavliv här i gropen tycker ja.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nattsudd

Det finns två sorters människor, den ena delen är nattsuddare och den andra är kvällströtta. Själv är jag en riktig nattsuddare, älskar verkligen att vara uppe sen, så skönt att se när det börjar ljusna igen efter att de vart mörkt, höra tystnaden om man nu kan höra den. Ett och annat fågelkvitter uppe i talen och ett litet vindsus förbi örat. Sitta på altanen och se morgontidningen komma. De är ju på kvällstimmarna de intressanta hände, de som man inte vill missa. Går man och lägger sig tidigt missar man natt händelserna, fast själv missar jag ju morgon händelserna, men saknar de kan jag ju inte påstå att jag gör, fast man kanske inte kan sakna något man inte upplevt. Frågan är bara vilket som är bäst? Eller så är det ingen skillnad bara två helt olika saker med samma innebörd. Har man de ena saknar man inte de andra.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Upp och ner

Ena sekunden svävar man på moln andra dyker man långt ner i leran.
Vardagen är som en spegelbild av varandra, raka motsatsen från dag till dag. Men de är väl de som är själva nöjet igentligen, att den ena dagen inte är den andra lik. Nakdelen är väl att de mindre bra dagarna är fler än de lyckliga. Först kommer en lycklig stund, sen kommer det ett gäng tragiska innan de kommer en lycklig igen. Kunde väl önska att de fanns fler lyckliga stunder, man de kanske vänder med vinden i framtiden. Man kan ju alltid hoppas. För  än så långe har de vart brist på glada stunder, fast dom som vart har varit enorma!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

LINGBO

Åker till stugan idag :D
Så underbart ! vet inte hur länge jag blir borta :P
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Free

Frihet, gud vilket underbart ord. Tänk om man var fri, fri från allt , fri från all sorg allt som tynger ner en. Tänk friheten att kunna göra vad man vill utan att behöva tänka på andra människors åsikter och omdömen. Jag är så trött på de, låt mig göra va jag vill och skit i att bry er ! Jag blir så less på att folk tror jag är deprimerad elr håller på att få ätstörningar, så är det inte att vara ledsen ingår bara i min vardag. Med mitt liv måste det göra det, jag kan inte leva glad jämt med skilda föräldrar som hatar varandra, en mamma som är svårt sjuk men kämpar på med livet och försöker leva normalt och med mina minnen från barndomen de är helt omöjligt. Jag måste få vara tyst och frånvarande ibland utan att folk ifrågasätter det. Att vara ledsen hör till vardagen för mig vet inte om jag skulle klara utav att leva utan det, jag vet inte hur de är, har levt med de sen jag var 5 år då min pappa svek våran familj. De var så allt SKIT började i mitt liv sen har det bara rullat på en sak i taget ibland en helhög dirkek men de har aldrig vart ett uppehåll så att man har kunnat vara helt lycklig för en stund de har allt funnit något som trygt ner en lite...

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ensammast i sverige

Ensammast i Sverige en av Kents bästa låter.
På tal om de så är jag ensam nu min mor och syster har åkte upp till Umeå för att hämta hem en hundvalp och min bror är hos våran pappa. Men ensammast i Sverige är jag inte har ju sällskap av 7 hundar och 5 katter. Mkt trevligt må ja säga.
Mår äntligt bättre, där har vi anledningen på att jag inte skrivit på länge, jag har helt enkelt inte orkat. Har varit jätte sjuk 40 graders feber och jätte ont i halsen. Var in till sjukhuset för en eventuel operation i tisdags men de behövdes ingen som tur var, men de skev upp mig på listan för att operera bort halsmandlarna, skulle få en kallelse hem sen. Men läkarna kunde inte komma på va jag hade för sjukdom, de var lite läskigt faktiskt för jag kunde inte äta och nästan inte dricka. jag fick en helt annan röst, min mamma hörde inte änns att det var jag om jag ringde till henne. Jag orkade inte stå elr hålla upp huvudet var alltid tjungen att luta de mot något. Och varje gång jag reste mig upp fikc jag extrem huvudvärk. De får jag fortfarande men har nästan ingen feber kvar plus att jag inte har lika ont  i halsen jag kan äta igen utan att må illa, fast bara lite i taget. Men de börjar övergå till de normala nu de är extremt skönt !
Så nu sitter jag har en lördagkväll i regn och åska men skulle igentligen festat. Du får sheka ass åt två ikväll igen kusin, HAHA^^

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgen som vart

Jag måste ju säga att de känns som om jag vart på resande fot under en lån period nu, hem i två-tre dagar och sen iväg igen. ja så i helgen var jag i bålstad, från torsdag till lördag. Blev hundutställning på fredagen, gick jätte bra är jätte nöjd !  Blev att åka hem över på lördagen men innan det hann vi med vattenkrig, jag och Anna-Lina mot vårar Systrar Nina och Elin.

   

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommar och sol

Idag är det den första riktiga sommar dagen sen sommarlovet började, riktigt varm ute så underbart skönt.
Sommar är så jäkla underbart, skulle lätt klara mig utan vintern, fast julafton måste finnas ändå, jag vill ju inte gå miste om alla paketen. Nakdelen med sommaren är väl att folk är så jäkla dumma i huvudet att dom lämnar hundarna i bilarna när det är jätte varmt och sen så dör dom av värmen, de hände här i förra veckan en familj skulle in på köpcentrumet och lämnade hunden i bilen den dog och sen när de märkte de så la dom en filt över den bara. Så jävla idiotskt, kan inte förstå mig på sånna människor. Blir så arg.

Men från de tråkigt till de roliga! Mkt bättre tycker jag. Idag elr ja ikväll ska vi packa bilen full och åka ner till bålstad där Anna-Lina och hennes familj håller till. Hennes syster bor nämligen där, så ska bo på krägga, en hergård som A-Ls syster äger,  fungerar typ som ett hotell ! Sen på fredag bilr det hundutställning för hela slanten, hoppas att de ska gå bra. De gäller bara för Troja att hon sköter sig då har hon stor chans att komma långt.
Önska mig lycka till !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Underbart

Måste bara skriva ner min glädje, för just nu är jag så glad att jag går i taket.
Allt under mammas operation gick bra och sen under rönken så såg allt bra ut. Ni kan inte ana vilken tyngd som släppte ifrån mig, var så grymt orolig för att något skulle gå fel, elr att cancern hade förrvärats.
Så just nu är jag gladerar än jag vart på väldigt länge ! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Ja denna dag är ingen rolig dag, är så extremt orolig för min mamma som ska operaras idag, och sen efter operationen ska hon ta rönken för att se om cancerknölen har minskat i storlek. Under operationen ska hon operara in någon grej i bröstat som gör så att hon slipper ta massa tabletter varje dag, utan behöver då enbart åka in till sjukhuset var 3 vecka och få en spruta. Fattar inte riktigt hur de fungerar men de låter ju enklare eftersom man måste ta tabletterna speciela tider och så. Jag önskar och hoppas att knölen har minskat elr iallafall ståt still, går under om den har blivit större.

Kommer med mer info senare om hur det gick med allt !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Grönan !

Ja igår kväll blev det bestämt att vi skulle till Gröna lund idag, Jag, Anna-Lina, Kristoffer och Kimm.
Så fick köpa sista minuten biljetter ner och hem, Bussen ner var full så det blev att ta tåget men hem fanns det plats så då boka jag buss. Kom ner till sthlm ca.10.30 och Anna-Lina skulle komma runt 11.30 så fick vänta en stund men de gick ingen nöd på mig, fanns mkt konstigt folk att kolla på kan ja lova. hehe^^
När Anna-Lina kom hade vi först tänkt gå ut till grönan men latheten tog över och vi tog bussen. Kom nästan precis fram samtidigt som Kimm och Kristoffer, sen vart det åka av kan ja lova. Ingen lugnt start utan började dagen med Frittfall, som varken jag elr A-L åkte förr, sen flöt det på med extreme, bergodalbanor katapulten, frittfall tilt, lustiga huset ( inte lusthuset A-L, tänk att jag hade rätt ännu en gång) och massa mer. Och tänka att alla 4 klarade den rörliga trappan på lustiga huset och måste ju säga att Kimm hade en nära döden upplevelse där på mattan ;) haha^^
Men den karusellen som framkallade mest skrik var blå tåget, ( med andra ord spöktunneln) fan är så feg för sånt. Blev en del spel också, fast det var ju orftast fel på Kimms ;) elr hur Kimm?
Blev langos som mat, den typiska sommar tivoli maten ! Bara för att få in stämningen totalt sådär. Gruppens favvo vart extreme så den åkte vi ett antal gånger, och jag lovar den sista gången var värt det.
Sen vart det bråttom till bussen, kom itid men så säger de fel vart jag ska gå på så jag missar den ändå, måste ju säga att den personalen hade noll koll på allt. Men till min räddning kom Kimm och Kristoffer och gjorde mig sällskap och hjälpte mig så jag kom med tåget halv 8, Tack så jätte mkt !
En kortsammanfattning av dagen var att den var hur kul som helst och att det måste göras om!
Och sen som pricken över i:et så var det ju underbart att se grabbarna igen !
Tack för trevligt sällskap folket ! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sthlm 4-6 Juli

Ja som nog många vet var jag till Sthlm under helgen på Världsutställningen, vi bodde på hotell och levde lite lyxigt under en tid. Riktigt trevligt, Sol-Britt och Mikaela var oxå med.

Fredag:
Gick upp enormt tidigt tog 08.06 tåget till sthlm, mötte Sol-Britt och Mikaela på stationen, låste in våra väskor och den tog vi penndeltåget ut till Utställningen. Väl där hade jag bestämmt träff med Anna-Lina. Emelie var även där då fick träffa henne igen. Så kul att träffa flickan igen <3
Träffade även på Johan i föredetta hund3 och Cicci. Så kul att träffa på Forshagingar. De fick än att bara sakna tiderna där nere ännu mer, men snart är lovet slut, inte för att jag vill att de ska ta slut, elr ja på ett sätt vill ja ju de.Åkte tillbaka till stockholm runt 4 tiden, shoppade sen drog vi och åt på kungshallen. Efter det gick vi upp till hotellet en sväng, mnen jag,Elin och Mikaela tröttna på att sitta på inne så vi gick och tog oss en kvälls fika runt 11 och sen visade jag dem runt lite i Stockholm. Själv hittar jag VÄLDIGT bra där.

Lördag:
Blev att tillbringa hela dagen på utställningen, kollade på massor av olika hundar. Fast mest på Whippetarna, blev att kolla på finalerna denna dag med. Sen drog vi tillbaka till hotellet kan väl vart runt 7 tiden vi kom tillbaka, vilade huvudet lite, gjorde oss iordning´, sen drog vi iväg och åt på China och efter det hade vi de allmänt trevligt och mysigt bara. Och ganska trötta efter dagen.

Söndag:
Vaknade åt frukost sen bestod denna dag av shopping till vi tog tåget hem kl: 18:30.
Införskaffade en hel del nytt, mkt nöjd med mina köp :D

En kort sammanfattning av helgen var <tt den var riktigt trevlig !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I must move on
Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can't go on
No I can't even read the news today
Cause everything reminds me of yesterday
Att vissa kan bli så speciella i andras ögon, de är väldigt märkligt.
Att man kan fastna så extremt för någons utseende elr personlighet, alla är ju trots allt människor, fast olika i sättet, men de öär ju ända samma princis på oss alla och ända finns det så nåra man verkligen fastnar för.
Och sen finns personen kvar i huvudet i evigheter, de är rätt sjukt hur vi fungerar igentligen.
En hund sätter ju på typ allt, den bryr sig ju inte precis om hur den andra hunden ser ut.
Vilka jävla funderingar jag har igentligen...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag

Dagen har varit ovanligt bra, inge som har gått fel elr krånglat timmarna har bara flyttit på bra och lättsamt.
Gick upp gjorde iordning en dikt till min far som hans flickvän ska läsa upp under hans 50 års fest eftersom jag inte kan vara där, vilket jag tycker är jätte tråkigt. Han fyller ju trots allt bara 50 en gång i livet.
Åkte upp till mammas klenik och hjälpte henne under en operation en sväng, sen vart de bara att åka hem göra sig iordning ta bussen in till stan , springa runt som en galning med syster för att hitta en present å far, till slut blev det nya tränings kalsonger för de behövde han. Sen vart de grillning, fika och mys med han, susanne och syster.  Tog bussen hem till min mor halv 10. Så nu återstår bara packningen inför helgen som jag sak tillbringa i stockholm med mamma, syster, mammas kompis Sol-Britt och hennes dotter Mikaela. Som tur var hitta vi ett fint hotell mitt i sthlm som var ledigt. Alla är ju nästan full bokade tack vara världsutställningen. Så helgen kommer att bestå av att shoppa, roa sig, kolla på hundar på utställningen och bara ha de allmänt trevligt.
Ska bli underbart att bara koppla bort vardagen och njuta. De är nog precis va jag behöver just nu!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommar

Sol, vind och vatten är väl sommarens tre ord, helt underbart. Sommaren är männsklighetens frihet ! på sätt och vis iallafall man kan koppla av och bara njuta va livet.
Jo om de änså bara var så bra, önskar det iallafall. Även om mitt liv är underbart och totalt utan problem för tillfället, så ligger de gamla kvar i huvudet och tränger sig fram hela tiden hur ska jag någonstin kunna sudda ut de. De kommer nog föralltid finnas kvar innom mig, svagare elr sarkare beroende på situation. Men försvinna kommer det aldrig göra. men jag får försöka leva i nuet och inte tänka tillbaka, för som jag lever nu är helt perfect livet leket med andra ord, det ser lovande ut inför framtiden. sjukdomar går inte att botta men man kan lära sig att leva med dem och de är precis vad vi har gjort, din sjukdom är som en del i vårt liv, vi klara att leva med den. vi lever precis som innan, försöker leva ett vanligt liv, men den svarta hemligheten för folk befinner sig bakom oss, och påminner oss då och då. Men de är bara att vara stark och sätta sin hårda sida till och tänka att de kunde vart värre...
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget