Söndag

Gud vilken jul längtan jag har idag, har vart på forshagas julmarknad med Stina och hennes mor, hennes mamma köpte ett gäng lotter och sen fick jag och Stina några var, så fult jag lyckades ta den med vinst på och gissa vad jag vann, en burk med mandarinklyftor, HAHA! Väl hemma igen har jag städat lite till, så just  nu är det JÄTTE fint här hemma i lägenheten. Sen när sambo kommer hem ska vi julpysla lite oxå ! BLi kanske till att äta någon pepparkaka och lussebulle med lite julmust till, vem vet.  Riktigt mysigt är det, måste ju börja med julen tidigare eftersom jag kommer missa hela när jag är i Thailand, åker den 9 december och kommer hem på julaftonskvällen!
Nä nu ksa jag lägga mig å kolla lite på tv och vänta på att min kära sambo ska komma hem.
Senare ikväll blir det att dra hem till Emelie på lite små fest med flickorna, fårse vart vi hamnar sen.

Mitt rum:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Let the rain fall down

Söndagmorgon som det är, vakna halv 11 började med att tvätta direkt, så jag blir klar så fort som möjligt. Uscha jag tycker inte om att gå ner i tvättstugan själv, de är så läskigt där nere i källaren, jag tänker på någon gamal beck film elr något. Sen har jag vart ut med Tayra en liten sväng, men de är ju så segt att vara ute, de bara regnar hela tiden. tur att jag bara har ca. en vecka kvar i Sverige sen åker jag till Thailand i två veckor.  Nä men nu ska jag återgå till städningen och så av lägenheten.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lördagskvällen

Ja ikväll har jag bara tagit det lugnt, riktigt skönt måste jag säga. Tog en promenad med Ida runt grossboll med hundarna, mkt trevligt. Efter det drog jag mig hem till stina som bjöd på fika, hennes mor var där oxå, trevligt är hon med. Äntligen träffar jag henne utan att jag gör bort mig elr flamsar till allt. Men nu ska min hund istället fula sig, HAHA du vet va jag manar stina :D Sen fick jag t.o.m skjuts hem och gissa vem som körde mig, jo självaste super chaffören super Stina. Måste säga att jag är imponerad av hur bra du kör vännen! Fast jag hade inte väntat mig någon annat iallafall.
Tidigare idag var jag till Bergvik med Emelie, Emilly, Robin och Andreas, köpte lite olika små saker, blandannat doftljus som luktar hur gott som helst! Så just nu doftar lägenheten underbart! De sista jag har gjort idag är att sortara min tvätt som jag ska upp å tvätta imorgon, kan ju säga att de inte är lite tvätt om man säger så.
Men nu ska jag sova, innan jag somnar sittande här är nämligen väldigt trött efter natten som var, fick ju besök av två herrar, nämner inga namn, haha ! Men dom sov så skönt här så och gjorde min hund sällskap när jag var i Begvik och shoppade. Nä nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en stock!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En början på något nytt

Fan nu är jag trött på mitt liv!
Samma grej dag in och dag ut, ingen skillnad, låter segt va, jag kan bara säga att det är de.
Jag tar inte tag i någonting, bara låter minuter, timmar och dagar gå förbi mig.
Men nu har jag lesnat på mitt liv, mitt i stortsätt meningslösa sätt att leva på.Jag bara låter skolan rinna igenom utan att igentligen anstänga mig så mkt, jag gör de jag måste, men lägga ner tid på de gör jag inte. VIlket igentligen är HELT jävla idiotiskt, för med den kapaciteten jag har när det gäller att lära mig saker så skulle jag lätt kunna förbättra mina betyg. Men de är det där med att jag inte tar tag i någonting längre allt bara rinner iväg medans jag bara ser på. De är tragiskt! En annan sak jag bara låter vara är min hund, kolla på henne hon har hur mkt som helst att ge. Och vad gör jag med det INGET! De är bara jag själv som sätter kränser för hur långt vi skulle komma i olika tävlingsgrenar. Vad är det för fel på mig igentligen, om jag bara tog tag i dessa två saker skulle mitt liv bli mkt roligar. Jag skulle inte behöva oroa mig över rester, elr att jag förstör för min hund genom slösa bort hennes kapacitet.
Jag bara går runt och funderar över saker jag inte kan göra någonting åt, saker som får mig att bli deprimerad.
Nä nu är det slut med det här tramset Hanna, dags att ta tag i sitt liv och göra någonting med det! För med vilja kan man komma långt!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

oförståligt

varför nu, varför inte förr när det hade uppskattats, nu förstör det bara
Det finns ett ord och det är oförstånd, jag fattar inte hur du tänker
Ena sekunden är du normal ändra värre än värst.
Du anar nog inte hur mkt du kan ställa till med för mig, ett ord och jag är helt uppe i varv
Finns ingen som har den makten över mig , men du har det, varför vet jag inte
Jag kan inte fatta varför kan jag inte släppa
Omöjligt, de bara går inte
Varför?  va är det för fel på dig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgen som var...

Helgen som var:
Min kuisn kom ner hit till forshaga på torsdag, då vart det pepparkaksbak med Stina, Anna, Anna-Lina, Simon och Fredrik.
på fredagen åkte hela min klass till kolmården och klappa vargar, en riktig upplevelse, något man kan göra om. Senare på kvällen när vi kom hem vart det att kolla film med Stina, Fredrik och Danne, kusin var såklart med oxå. Blev att titta på instängd, den LÄSKIGASTE filmen jag någonsin sätt, tror aldrig jag har skrikigt så mkt någongång.
Lördagen blev lugnt till en börjarn, sedan vart det fest på kvällen hemma hos Lidingö med massa folk riktigt skoj! De måste göras om !
Söndagen blev bara slapp, åkte in till karlstad runt 2 tiden och lämna av kuins vid bussen, synd att du inte kunde stanna längre.Blev att gå på stan å köpa lite saker, väl behövligt. Väl hemma i Forshaga igen vart jag och stina bjudna på mat av Danne och Fredrik, Älgkött och kroketter. Riktigt gott, dom är riktiga kockar ! Senare vart det plugg med stina, vi tog en pause mitt i med glögg,pepparkakor och lusse bullar med Simon, Fredrik, Danne, Johan och clara.

Tack för en trevlig helg och jag hoppas att du kommer tillbaka snart !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Idag kom det snö här nere i värmland, vilket jag inte gillar. Snöbollar är inte något av en favorit, så länge jag får kasta men inte få nå på mig så är det okej. Men tror ni det blir så, Nej inte precis snarare tvärtom. Det hann nog gå 10 min innan anna-lina var tvungen att kasta en snöboll på mig. Tack för det! Och du Emelie vänta bara du ska få igen ! Men snyggast idag var ändå Johans vurpa (Y) Bra gjort! 
Efter skolan blev det middag med Anna-Lina och Stina, Tikka Masala var det som bjöds. Riktigt gott.
Idag var den hämska dagen då jag gick med på att klippa ner Tayra, ja så efter maten började Stina glatt klippa bort pälsen. Men jag måste säga att hon vart riktigt fulsöt ! Men hon själv älskade det, hon lösss av lycka och bara sprang runt å hoppa. Bara hon trivs så är det bra ! När det var klart pluggade vi lite på den grekiskamytologin som vi har prov i imorgon. Vilket nog inte kommer gå så där j'ätte bra. Sen gick jag och Stina ut å gick en sväng med hundarna, men promenaden slutatde hemma hos Pontus och övergick istället i kortspel med honom, Fredrik, Danne, Simon.

IMORGON KOMMER MIN KUSIN HIT OCH HÄLSAR PÅ MIG ! SATAN VAD JAG LÄNGTAR ! <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stars

De är en grym värls vi lever i, vissa lever sitt liv helt i frid medans andra plågas igenom varje JÄVLA dag.
Med en blick upp mot stjärnarna och en tår droppandes ner för kinden, sittande på balkongen utan att förstå hur livet har kunnat blivit som det är.
Utan att kunna förstå till vilken mening livet är för.
Vilken nytta jag gör på jorden.
De ända jag ber om är att få frid, ett lugn i mitt hjärta, slippa hålla in tårarna.
Sluta leva med en falsk utsida, en glad utsida.
Medans insidan säger något helt annat, den skricker, den orkar inge mer, den önskar sig ett slut på lidandet.
"Utsidan leeeer medans insidan ber"
Hur kan ordet orättvisa betyda så mkt, utan att man förstår vad det igentligen betyder.
Jag bara önskar att den onda anden i dig kunde flyga sin väg.
Lämna oss ifred!
Ett liv utan oro, ett liv utan räddsla, ett liv utan SORG
Låt mig somna utan en tår på kinden.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

Satans skit etologi uppgift. Har sutti nu i ca.3 timmar och letat efter vilka krav det finns för att hålla grävlingar i fångenskap elr hur kalkonen lever i de vilda och vilka beteenden som är viktiga för arten, men hittar bara det ena på båda två. Börjar få lite smått panik, arbetet ska in på onsdag... aja, nu skiter jag i det här för idag. Och går och sover några timmar.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

UNDERBAR

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Måndag

Måste bara säga att jag har haft en jätte lugnt och skön helg med Stina, blev att bo hos henne hela helgen. TAck gumman för att du stod ut med mig och Tayra ;)
Helgen har då bestått av:
* God mat (som alltid när vi är tillsammans en helg) haha^^
* Agility
* TV
* Film
* Simon & Fredrik
* Och en massa skratt ! :D

Idag är faktiskt en ganska ok skoldag, började inte förrens 08:40 eftersom det inte blev någon hundinlämning för mig, Noel (min sambos hund) är sjuk och inte ska umgås med de andra hundarna så fick Tayra oxå vara hemme. Men de hade igentligen inte spelat så stor roll, hade ändå matte i hundstallet, men eftersom jag och min sambo ibland har turen på våran sida så mötte vi Håkan (Ma. lärare) uppe vid skolan och fick lov att sitta där å jobba. Och denna gång gjorde jag faktiskt det, Mkt duktigt av mig, tänkte faktiskt bli av med matteresten på onsdag, så försvinner en till sak bort från rest listan. Och just nu har jag lunch, blev en riktigt lång en, från 12 till 14.50. Vi har delat upp Djsv i halvklass. Men för det blir min dag inte kort, slutar i vilketfall kl:17, att plugga måste vara hundra gånger mer ansträngande än att jobba, för när man jobbar är man ju klar när man slutar men vi som studerar har ju massa studier som vi måste jobba med hemma.
Men nu ska jag ut med vovven och sedan pallra mig till skolan igen.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

LOVE HURTS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gårdagen/Dagen

FREDAG:
Blev att ta bussen in till stan, möta kusin, köpa ett par svarta stövlar och strumpbyxor.
Efter det drog vi hem till kusin på söder och började förfesta, sen vidare till christer och sen slutligen hem till Peter!
TREVLIGT!

LÖRDAG
Kom väl hem runt 7 på morgonen tror ja bestämmt, så de var bara att sova de få timmarna jag skulle få sova, för skulle ju ta 10 bussen hem till mig igen och jobba med mamma hela dagen. Lite operationer och tandsaneringar. Sen har det bara varit lugnt framför tv/datorn. Kvällen har även innehållit bokning av tågbiljette till Forshaga, blir att åka från Gävle 12.22 så är väl framma i Karlstad runt halv 7, så blir det bussen till Forshaga 19.10 så om jag har tur och att allt flytter på utan strul så ska ja vara framme runt 8 tiden, så segt en hel dag för att åka tåg!


Måste ju bara påstå att inget är som det var förr, är det till de negativa elr positiva?
-Ja de har jag inte listat ut än!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

SNÖ


 

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

God morgon

Vaknade upp med 5 hundar i sängen, trångt men mysigt ! Har ju saknat dem små liven. Idag unsätts min farfar oxå, men orkar inte gå på det, vill inte riva upp gamla sår! Nu kom min kära bror hem från skolan så ska nog gå å vara lite sällskaplig med han.

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

GÄVLE

Idag blev det att packa väskan och ta tåget hem till Gävle. Och om att det är skönt att vara hemma igen, de är lixom här jag hör hemma, det känns verkligen! Men man får kämpa på i i 1½ år till i Forshaga, jag hoppas verkligen att min känsla ska försvinna, men just nu vill jag bara hem till GÄVLE. Jag åkte nog den skönaste tågresan mellan Karlsta-Gävle jag någonsin åkt idag, inge strul tåget var i tid (t.o.m tidigt), Lagomt fullt och jag var ensam med hund på tåget ! Toppen verkligen. Och jag känner lixom så här efteråt att det behövdes en lång ensam tågresa för mig själv för att bara tänka igenom allt, mitt liv är i kaos för tillfället, och med de menar jag verkligen Och vad kan vara en bättre plats än ensam på ett tåg med musik i öronen, klappa på hunden och blicken ut igenom fönstret, själv kan ja inte komma på något bättre sett. Behövde verkligen rensa och sortera mina tankar och känslor. Måste få ordning på det här nu orkar inte må så hära mer..

Vill ta mig tillbaks igen
ge tillbaka alla minnen
vad ska jag göra nu
när allting tar slut
ta mig tillbaks igen
låt mig leva med alla minnen

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget