Osanolikt

Jag vill känna precis som jag känner

Låta mina känslor få som dem vill

Låta det bli precis som mitt hjärta säger mig

Men det går inte, allt skulle bli så fel

Inget med dig är som de ska vara när någon fastnar hos mig

Folk vet min stil, vilka krav jag har

Du har inget utav de, inget som vanligtvis lockar mig

Men du har på något vis ändå fastnat i mitt huvuds tankar

När du är i min närhet vill jag bara vara dig nära

Att du min hand ska hålla, klia mig längst ner på magen så en rysning går igenom mig

Jag njuter utav att se dig, du väcker något inuti mig

Inget som jag vanligtvis fastnar för finns hos dig

Men på någotvis har du fått mig att se dig, att njuta utav dig.

Hur har jag ingen anning om, men lyckats har du...

 

FINT!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hugger i sten

Begravning på Fredag för farfar, mer säger jag inte de förklarar allt om hur ja mår, håller det inom mig och är glad uttåt de är bäst , det blir enklast så.

De är allt jag säger, är livrädd för fredag, tänk om jag drabbas av panik, de är det ända jag kan tänka på... 
Jag är inte i mitt rätta jag i mitt psyke med allt som hela tiden händer runt om mig.

Så de ända jag säger är ordet JOBBIGT !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Trouble

Ja man kanske ska ta å sammanfatta dagens händelser, började med att gå upp läskigt tidigt ( halv 6 )  åkte till Högbo utställningen, stod i insläppet å hjälpte mamma tills det var dax för mig att ställa Troja. Det gick väl kanske inte som jag hade förväntat mig men med tanke på hur hon skötte sig så är jag nöjd med min kretik, Så slutresultatet vart en slät etta utan plasering i gruppen. Men det är väl bara att ta nya tag inför nästa gång. Tur kommer efter motgångar.  Ja och så när vi var påväg hem stannade vi i Sandviken för att tanka bilen, och då började den krångla men vi fick iordning den. Efter någon km somna jag och vaknar efter typ en timme av att mamma svär å är förbannad, då har blien stannat helt. Så jag fick hoppa ur och putta blien framåt, så den kom till en backe oxh fick lite runlling nerför men den var förstfarande lika död, så det var bara att ringa efter mammas super bror som kom å fixa den, det bar tydligen bateriett som var helt dött. Men hem kom vi. Men tro inte att strulet sluta för det, när jag skulle boka min tågresa hem, visade det sig att allt var fult, elr så fick man inte ha hund med sig, snacka om att jag vart ARG ! orka åka ner imorgon och missa skolan med! Fast de finns ju inget å göra åt saken så var bara att finna sig i det å boka tåget som gick 10.06 imorgon. Får duga det med.  Saknar ju mina brudar i Forshaga jätte mkt   ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bergbyvägen

Japp 7 timmars resa å sen är man tillbaka i Bergby igen. Jobbigt att sitta stilla så länge tur att de var ett tåg byte på vägen, så man får en liten pause från sittandet. Men samtidigt skulle det gå fortare men vet inte vilket som jag föredrar, tror nog att resan skulle bli jobbigare om man inte fick någon pause. Väl hemma kom kusin Karin till mig och så ät vi tacos men mamma & syster. Sen fastnade jag framför datorn medans de andra kolla film. Så typiskt mig.

Snacka om mitt humör och hur jag mår kan slå om på mindre än en sekund, räcker att höra minsta lilla grejen så är det kört !
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Home

Nu har vi brudar kommit igång med våran styrke träning, skojigt värre ! Hoppas alla nu håller i det och inte hoppar av !
Blir att köra lite kondition oxå, kanske ska ut å springa en sväng ikväll med Leo får se ! Skulle vara skönt, Fan ska bli serioös med träningen nu faktiskt, måste få upp bättre form nu alltså, och då är jag seriös !  Igår var fan en seriös dag måste jag påstå pluggade och tränade, riktigt bra. Förutom att jag misslyckades med mitt mål att somna innan tolv, kom hem runt 1 tiden, kollade tv med Simon & Fredrik. Nu ska vi dra oss mot ica och köpa oss lite middag blir lax, pressad potatis och sås :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Back

Ja då har man kommit tillbaka till Forshaga igen, blir att komma tillbaka till till Gävle några gånger nu i början, ska tävla med hundarna och sen ska jag vara hundvakt medans mamma å syskonen ska åka bort, sen ska jag till Skåne snart å tävla oxå :D Men de är väldigt skönt att vara tillbaka här igen, leva sitt egna liv, komma å gå som man.. Underbart
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget