SIMON!

Idag är det ett år sen du och dina föräldrar råkade ut för bilolyckan och lämnade oss.
Tiden går vekligen fort, du är saknad av många.
Var till minneslunden och tände ett ljus för dig idag, och la en tanke på dig.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Det kallas livet

Nu är allt fixat, jag bor i ett tillfälligt boende på en annan gata, som lyckligtvis blev i samma trappuppgång som Stina och inte nog med de utan oxå på samma våning där de just nu bara är vi som bor, väldans trevligt!
Allt med polisen är oxå klart, så nu är det polisanmält, får väl se vad som händer härnäst, polisen skulle höra av sig i slutet av veckan. Usch suck jag orkar inte med de här igentligen, har redan så mkt å tänka på, just nu när mitt liv hemma i Gävle faktiskt börjar se lite ljusare ut så kommer det här. Jag som redan är tillräkligt rädd för mörker och för att vara ensam, de här hjälper ju inte precis. Jag försöker gömma det och glömma det, men de finns där inom mig, känslan i just de ögonblicket då jag ser hans arm försöka ta tag i mig. Usch låt mig glömma!
Skit på skit på skit hela tiden, men de var en som sa att de faktiskt kallas livet, men med mer elr mindre otur, jag lär ju ha ett liv med maximal otur. Men de hade iallafall kunnat vara värre jag får tänka så.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Källråtta!

Har tillbringat natten och hela denna dag nere i min källare tillsammans med karin kusin westin, snacka om källråttor ! Men nu ska vi våga oss upp och ut på en lite promenix iallafall.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tidernas måltid

idag var det den dagen jag väntat på hela veckan.  min trogne kusin skulle anlända till gävle ,  cirka klockan halv åtta gick jag till stationen med släpiga steg. och där stod hon , hanna.  sedan begav vi oss till bishop arms , pia elin och inger westin följde nämligen också med .  medans jag och hanna satt & njöt av våra delikata rätter (schnitzel & fischn chips)  satt inger och gnällde om sin kanske mindre delikata ostbricka , buhu.  från det ena till det andra. ,  just nu befinner jag mig i sätra , några meter bort sitter även hanna vid en annan dator , och klickar .  hon ser ut att ha fullt upp , så kanske blir det ingen film ikväll?  eller så kollar jag alldeles ensam , helt solo.  känner att jag måste lägga mig ner , är fortfarande helt slut , efter den stora måltiden , hanna jag säger bara .. vilken tur att vi inte beställde någon varm chokladtårta , då hade jag nog gått i tu.... ho hi ha.   nu är det dags  ,sängen står på tur.   med ovänliga hälsningar karin dubbel v
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fy fan!

Hur kan människor vara så dumma i huvudet, fattar dom ingenting!
Jag vägra, jag ska bort från den här gatan nu! Och då menar jag nu ! Vill inte bo kvar här, måste bort härifrån, jag blir panikslagen av att bo här. Alla skumma typer som bor här skrämmer mig. Nu är det skolan som få fixar det här, ett nytt boende tack !
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Trevlans

Riktigt trevlig kväll blev det, China restaurang med Stina, Fredrik och Danne mkt trevligt! Senare blev det en sväng till ICA med Stina där vi köpte plugggodis som idag fick bestå av chips, mumma var det! Sen blev det att plugga eftersom de misslyckades vi totalt med igår! Sen kom Fredrik, Danne, SImon och Clara över och det blev film, på smällen och flight 93. Flight 93 var riktigt sorlig, hemsk nästan!

Nu blir det att lägga sig i sängen och försöka sova, är ju inte allt för lätt med allt som ni skrämmer en med. men jag får väl göra ett försök, blir att ligga å kolla på fotboll Sverige-USA, tills jag somnar!


Jag hoppas på dig nu,  gör mig inte besviken!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sovmorgon

Det är tur att min hund gillar att sova lika länge som jag, gick inte upp förens runt 2 tiden idag. Så underbart att sova länge. Upp äta frukost, sen gick jag och sambo ut med hundarna i skogen (sisu) så dom fick springa lösa i snön å busa. Tänk om man kunde ha lika stor glädje åt nå sånt , vilket lyckligt liv man skulle ha då.Låg å kolla lite på tv och så vart det ett program på tv från Thailand, gud va jag lämgtade tillbaka. Men jag åker ju i december igen! Längtar, ska boka resan i helgen när jag åker hem! Sen är det bara att spara pengar som attans.

Ska snart bege mig hem till Stina och plugga lite.


Gud vad jag saknar Gävle och mina vänner!
Så mkt saknar jag det !

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

MMM

Blev en helkväll med STINA (alltså inte stian), så trevligt! Dock så blev det inge plugg för oss, vi tar igen det imorgon. Fredrik kom upp och gjorde oss sällskap, trevlans ! Blev att äta godis och prata strunt, innan vi begav oss hem till björn och jonas där även simon och clara va. Där jag och Stina vart skrämda om massa skit. Icke snällt de hörrni! Fick sällskap av Fredrik hem, dock hade han något i görningen så när vi kom fram till min port så hoppa simon fram och SKRÄMDE livet ur mig, herregud va rädd ja blev! Sen följde dom med upp och de blev lite film tittande.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Heaven

Igår var väl en rätt så seg skoldag men ändå helt okej, hade idrott gym elr bollsport. Jag som inte gilar bollsport gick till gymet med Stina. Vi skulle ta det lugnt båda två eftersom vi nyss har varit förkylda, men de lyckades vi inte så bra med så tillslut fick vi gå in i omkldningsrummet och hosta ikapp. bra jobbat må ja säga ! SÅ har sån sjuk träningsvärk i låren, magen och rumpan, de är nästan olidligt, haha !
På kvällen igår vart det utgång med vännerna alltid lika trevligt! Alltid har dessa kvällar sina insidenter men va fan de är ju de som är skoj.

Blev en prommis imorse med Stina och Evelina uppe i sisu, var mkt jobigt att gå i skogen med min träningsvärk och jag ska inte tala om att gå i bakar. Men nu måste jag bege mig av till Stian som väntar på mig innan hon dödar, hon har redan kallat mig segröv en gång, man vet aldrig som kommer härnäst. Blir att plugga farmakologi och bara mysa restan av kvällen.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Alltid!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Höjer nivån !

Har umgåts med Stina hela kvällen, ätit, prominerat med vovvarna, käkat popcorn och annanas, pluggat och snackat strunt. Alltså helt seriöst va skulle jag ta mig till om ja inte hade dig här, då skulle jag totalt sura ihop, bli en surhöna helt enkelt. Jag glädjs åt att ha dig vännen min <3

Nu ska vi höja oss en nivå, vi ska satsa stort på de kommande provet i farmakologi. Så enkelt är det, vill jag bli djursjukvårare måste jag kunna det, inte bara kunna utan kunna det RIKTIGT bra. Vi var även upp till rektorn för att prata om extra kursen som vi vill lägga till, Naturkunskap B. Men surt för oss att hon inte kommer tillbaka förens på fredag och då är vi lediga.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Matte B

hålltimme i 4 timmar nu, så passa på att gå hem en sväng.
Så sjuk trött imorgse, kom knappt upp ur sängen, gick upp så jag hade 10 min på mig att göra mig iordning, blir att duscha nu de hans inte med imorse inte frukost heller. Sen blir det att gå ner med hunden till hundstallet.

Ja då var Matte B kusren igång förfullt, har satt mig i VG/MVG gruppen, jag ska klara det. Med lite hjälp går allt. Men kan ju inte säga att de är lätt, men jag och matte brukar funka om jag bara sätter mig in i det och konsentrerar mig. Har fått en ny lärare i de oxå, en från sporthandel, han verkar helt ok, bra på att förklara är han oxå så det här ska nog gå vägen. Men nu blir det duschen och så sen tillbaka till skolan, går lång dag idag, slutar runt 5 men de blir nog att sitta kvar och plugga lite rester fram till halv 6 iallafall.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Filmkväll!

Blev att prata och umgås med Robert hela kvällen. Vi kasta kex i bordet men inte lyckades någon göra så det vart tre bitar så man önska får önska sig något, aja ett försök är alltid något!
Kollade på Starsky and Hutch, en komedi. Den var riktigt kul imellan åt. hehe ! Kolla på den vet ja.
Men nu ska jag slänga mig i sängen och ge min kropp lite krafter så jag klarar matte B lektionen imorgon,

CARRO! du är så jävla bäst! Finns ingen som du, du är min bästa vän, finns ingen som du. Ingen IDIOT ska få stoppa dig, du är kung !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Skola idag, känns som de var evigheter sen jag var i skolan en hel dag, senas var den 3 december 2008.
Hade arbetsmiljö & säkerhet, SV B och Biologi. Hatar att lärarna lägger 3 timmars biologi på eftermieddagen, men orkar kanske lyssna de första 90 min sen är de kört.  Jag och Anna-Lina tog oss en egen rast på mitten och gick och var lite sociala med Christian och Simon som hade gjort samma sak från sin lektion.
Men nu ska jag springa över till Robert och vara social, stackarn sitter och väntar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

In Forshaga

Då var man framme i Forshaga igen då, och till min besvikelse är det även snö här, de är tillochmed mer här än i Gävle. När jag åkte i fredags fanns inte ett spår av snö och nu är det närmare 10 cm. Tågresan gick faktiskt över förväntan bra, inte ett strul, till och med tidig till nästan alla stopp så tåget fick vänta innan de fick åka iväg. Otroligt!
Tur att man har mobil måste ja säga, vad skulle ja annars gjort under resan, hade dock inga hörlurrar de brukar jag annars använda flitigt under resan, men nu var min köra mor så snäll och fyllde på min mobil med 300kr så jag kunde ringa till lite folk och prata bort tiden. Tack mämi
Men nu blir det sängen och tv en stund, innan jag tillslut somnar, för att vakna upp till en ny skoldag.

Natti Natti !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nej tack jag avstår!

Utanför fönstret snöar det, vintern ska vara slut nu, så nej tack till snö. Nu fick jag iallafall en positiv grej till att åka, i Forshaga snöar det inte!  Så nu lämnar jag gävle och snön åt er och drar söder ut, sorligt nog kan jag inte säga till värmen för varmt i värmland är det inte, snarare tvärtom. Men nu är det dax för mig att ge mig ut i snön och gå med släpiga steg till bussen, för sedan ha 6 timmars tåg resa framför mig, mkt trevligt ja visst !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Forshaga, Nej Tack !

Tåget går om 4h, vill jag åka nej de vill jag VERKLIGEN INTE. Funderar starkt på att missa bussen in till stan så jag måste ta en senare, och då påstå att jag sprang till stationen men inte han ändå, när jag i självaverket gått hem till kusin och gömt mig till tåget gått. Om jag bara kunde göra så, men de kan jag inte. Elr jo klart ja kan men de är inte bra. Måste till skolan, jag ska plugga satan den här terminen, bort med alla rester och bra betyg på allt! Det är mitt mål denna termin, kommer jag fixa det, klart jag kommer !

Men nu blir det upp på rummet och packa så ja blir klar med de !


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Dåligt minne, sjuk, allmänt osmart!

Första veckan i forshaga är avklarad, dock blev de inte så många skoldagar jag åkte nämligen på förkylning. Mådde jätte bra när jag vakna på måndag men på kvällen mådde jag som en halv död råtta, alltså inte bra! Sen på morgon ska vi inte tala om, jag fick nog inte äns ur mig jag är sjuk till min syster, hade ingen röst, stina ringde och hon trodde hon prata med en annan person. Usch läskigt sånt där. Inte så kul för min syster kanske men hon hade kul ändå, jag var på benen igen på onsdag om jag gick på alvedon, så vi gick på föreläsningen på eftermiddagen om läkemedel. Komplicerat men intresant ! Sen fick hon träffa några utav mina vänner, hon är avundsjuk för att jag har "killkompisar", hehe sötsyster !  Och inget internet var det för mig denna vecka heller, glömde nämligen att ta med mig det, hur nu ja kunde glömma det! sen när jag bad mamma skicka ner det, sa jag att hon skulle kolla efter en VIT sak men mitt internet är svart, ja jag vet Hanna är klyftig, knappast inte de minsta, inte när de gäller detta iallafall !

Från de ena till de andra vi åkte tillbaka till gävle på fredagen, syster tog bussen hem med hunden medans jag stanna i stan, kusin kom och mötte mig vid stationen så vi gick en sväng på stan, sen tog vi oss en sallad på Waynes där vi satt och prata massor. vi han ju inte säga hej då innan jag åkte till Forshaga, vi skilldes åt tidigt på söndagmorgon då de fortfarande var lördag kväll för oss och vi var i för dåligt tillstånd för att komma på tanken att säga hej då! Efter salladen begav vi oss hem till kusin, där vi hade allmänt ROLIGT !  "Leeee med ögonen kusin" . Sen drog vi ut!
Senare gick vi hem till peter, skulle hämta min ring jag glömde där helgen innan och sen ville jag bara säga hej!  ;)

På lördagen var det stor firande upp i Råhälla, mormor har namligen fyllt 70 år !  Så blev middag, fika, och massa trevligheter. Efter ett antal cider och kanske ett vinglas för mkt för vissa blev det att spela frågespelet TP ! Och gissa, jo jag och kusin Karin VANNN ! Bara för att jag är så fruktansvärt inteligent!

Vaknade upp imorse hemma hos mina kusiner ( min morbrors familj) , de bor nämligen på samma tomt som min mormor. Åt frulle och tog de lugnt med kusinerna medans mamma åkte och arbetade. Kom hem senare än planerat, så fick ändra mina planer inför kvällen, blev att sitta hemma å kolla på film med familjen. Har bokat tåg till Forshaga nu på kvällen oxå, blir att åka från gävle runt 5 kommer hem till min lägenhete halv 12, vill inte åka ner har ingen lust men måste! Byte i stockholm, de gillar jag, vet inte varför men tycker bättre om att sitta på SJ tåg med bestämd plats än de här små tågen som går igenom dalarna.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag

Mys middag med trevligt folk !  :DSeriöst palla, mkt snack och liten verkstad !
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Upp och iväg

Kliva upp, stressa, och sedan iväg.
Upp på jobbet, packa bilen, sedan vidare in till stan, lämna en pasient, bankärenden och slutligen forsbaka krimeriet.
Blä va jag hatar de stället, ligger likom på en stor soptip, dit alla gävles sopor kommer.
Tur att månniskor inte krimeras på sånna läskiga ställen , utan bara djur men tycker faktiskt dom kunde få ett lite frächare ställe iallafall. De är min åsikt!
På vägen hem ska vi förhoppningsvis stanna till i valbo så jag får springa in på bokhandeln och köpa lite grejs till skolan, penner, sudd, antekningshäften, mapar och kalender.
Måste pysssa iväg nu, är redan sen för ovanlighetens skull . hah
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hallelujah

Detta kan inte bli annat än grymt.
Jag och kusin ska till THAILAND i december!
Hörde ni, Thailand!
DU & JAG , phaha!
Underbart !


K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nytt Nytt Nytt

Gud jag älskar allt som blir nytt på något sätt.
Idag var det mitt hår som fick en liten uppryckning vilket behövdes, blev jätte nöjd med resultatet, tummen upp för de (Y)
När någon håller på med enns hår de måste vara bland de skönaste som finns. Jag bara älskar när andra pilllar i mitt hår.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fel plats men helt rätt

Sitter hemma i bergby och ska strax till stan, men igentligen borde jag vara nere i Forshaga och gå i skolan. Nej icke de orkar jag inte, hade bara lektioner idag och imorgon var vi lediga, Tänker inte åka ner dit för en dag skola. Nej nej aldrig, skolan får skylla sig själv när nog planerar dåligt.
Har fått nytt schema för denna termin mkt bättre än förra då jag gick från 8-17 varje dag.

 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ja men visst !

Nu hoppas jag på de här, fick ett svar på min jobbansökan, nu ska dom bara överlägga och sedan höra av sig igen. Jag hoppas verkligen att de går hela vägen skulle vara så skönt att ha ett jobb nära där man bor och slippa alla satans bussturer som man annars måste åka. Och de skulle verkligen inte vara helt fel med en extra inkomst.
Så nu är de vara att vänta och se!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stan

Blir att åka in till staden idag till kusin, kolla lite för att senare gå till frisören, usch alltid lika nervös när jag ska göra något med håret. Är ju så rädd om de, tänk om de blir fel. Nej nej inga sånna tankar nu.
De ska iallafall bli något åt detta håll: 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget