Stan & Skogen

In till stan idag, fixa ögonbrynen på salongen uppe på söder, köpte present till Fredrik, hoppas han gillar dem. Köpte även ett par shorts, två skjortor i olika längd, hårspännen, leggins till mig själv. Innan vi for hem blev det en pizza på buddy´s med kusin & syster. Hemma blev det en skogsprommenad med Tayra, Molly & Raxa käkade smultron & blåbär under tiden, tror hundarna åt lika mkt som jag. Sen tog jag & Elin en kortspels timme på altanen med tända ljus & saft!





K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

18ÅR !


Ja nu var man äntligen 18år då, hade i vilketfall som helst en underbar föderlsedag.
Fick de bästa presenterna man kan få, enliget mig iallafall, en systemkamera av mamma, Canon EOS 1000D och ett konto där hon spart undan pengar sedan jag var liten, så Hanna är rik nu. Av min far fick jag en resa till Gbg med liseberg & Madonnakonsert samt en tre timmars dvd sedan jag var liten, tänk er tre timmar av bara hanna kan det bli mkt bättre.  Av Fredrik fick jag en underbar guldklockan & ett halsband. Sen har jag fåt massa mer.

Senare på dagen begav jag mig med kusin in till stan, hem till sätra, gjorde iordning lite saker sen kom flickorna. Käka middag som bestod av potatisgratäng och kött. Sen vart det ut till uteplatsen shota & dricka drinkar, taxi ner på stan, in på Slick, där de är 23 på lördagar, bäst helt enkelt ! Efter det vart det efterfest, om den kan man väl säga vad man vill, men en hel del skratt dagen efter bjöd den på. Bjudna på taxi hem av en kille som envisades på att åka med & hoppades väl att han skulle få följa med oss in, fast vi sa ett flertal gånger att han inte var välkommen, så framme i sätra sprang vi in & låste ut han.
Karins kommentar till taxichaffisen: Vi ska hem och käka prinsestårta & potatisgratäng sen smeta in oss i det vill du följa med och slicka av det! Haha !  klockren!
















K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sätra

Sitter hemma hos far, vart upp till gullfarmor på sjukhuset, hon blev så glad när hon såg att jag oxå var med, hoppas du snart får komma hem & upp till stugan. Väl hemma hos far fick jag gå ner i min kälare och se hur de såg ut, vart vatten skadda där för en elr om de är två veckor sen, så allt är borta. Men nu ska vi fixa där när golvet blivit kalart så det blir riktigt mysigt. Nu ska vi strax bege oss ner på stan ska äta på resturang med far, Susanne & syskonen, blir kungshallen.

Fick veta att pappa har köpt en lite stuga som vi ska ställa på tomten upp i lingbo så nu får vi ett eget liten stuga på sommarstället, mys mys. Glad för pappas skull han har pratat så länge om att han vill ha en egen liten stuga där.

   


// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

glad överraskning

Gick ut efter posten, då hade min lönspecifikation kommit, mer än jag hade räknat ut, tummen för det !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

God morgon

Rätt så nyvaken, ska väl sätta lite fart nu har en del att göra idag. ska in till stan & hälsa på min älklingsfarmor på sjukhuset, sen ut & äta med pappa, Susanne & syskonen. Firar min födelsedag med pappsen idag, FÖR HANNA FYLLER JU 18 ÅR IMORGON! Skulle egentligen åka upp till stugan & fira mig där men ändrade plander när farmor hamna på sjukhuset. Så blir att åka upp till stugan när allt är som det ska igen.  Men nu ska Hanna kila iväg och mysa lite med hundarna, spec med lill valpen våran !


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Långsele resan

Kom upp till Stina på Måndag, tränade med hundarna (lill Tayra var med såklart), kollade på film med karin, mr: Brook tror jag de var. På tisdagen far vi iväg & kollade på min eventuella nya vovve, mer info om hunden kommer längre fram när jag vet allt säkert... men jag kan ju bara säga att ni borde vara nyfikna! Sen vart det mys hemma, regn hela tiden så fanns inte så mkt att göra, men vi hade trevligt, ner på klubben tränade hundarna inför onsdagens uppvisningar, sen hem käka glass & mysa framför tv:n. Onsdagen var solig & skön, agilityuppvisning + massa andra uppvisningar på hundensdag i Sollefteå, käka remar i solen, sen runt fyra blev det hemfärd för mig, hemma i Gävle igen klockan åtta på kvällen, kusin mötte mig så tog vi en fika på stan innan vi begav oss hem till henne & mösss!

 Stina, Hanna är jätte glad!
 Mamma är med på allt av våra planer
så nu gäller det bara att allt ska passa mig sen
har vi en ny medlem till vårt team ! :D

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredrik Bruun


<3
18 Juli, 3 månader!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma igen, åker imorn!

Vart hos Fredrik sen i torsdag, åkte ut till Adamsberg där han arbetar sov där en natt, hjärtat var så gullig fick blommor & choklad när jag kom. Sweeet ! På lördagen åkte vi till Öregrund & firade hans mormor & morfars guldbröllop. Riktigt trevligt, Restaurange, Champagne & glass vid havet. Hur mysigt som helst. Söndag blev det film & mys innan jag åkte hem.
Hinner dock inte vara hemma mer än en kväll innan jag ska iväg igen, imorgon blir det 12.00 tåget upp till Stina i Långsele, tar Tayra med mig. Känns som jag aldrig är hemma & träffar folket hemma i Gävle. Men inte säger man NEJ till tre dagar med Stina <3













K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ÄNTLIGEN

Idag landar vår lilla Sky Terrier Raxa på arlanda, lilla gullungen har flygit ändå från england.








(Raxas mamma)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommarkväll + Ockelbo

In på sommarkväll med brudarna igår, mötte Amanda, Carro & Carro på stationen gick hem till emma där även Joline var, vi satt och prata en stund innan vi gick ner på stan. Markoolio som skulle spela var tydligen järre sjuk så de blev Martin Stenmark som uppträdde istället. Gick runt lite och mingla bland folket, träffade på Jesper riktigt länge sen man såg den pojken. Blev bestämmt i sista sekund att jag skulle följa med brudarna till ockelbo för att där gå på trubaduren på sjöbacken. Trevlans, var inte igår jag umgicks med mina brudar precis. Kom hem till Carro runt 2 tiden, käka mat och kolla lite på en film men vi somna båda två.



Upp tidigt idag tog halv 9 tåget tillbaka till Gävle & sen bussen ut till mamma, ska packa och fixa lite innan jag ska åka till uppsala & Fredrik. Blir att åka til Adamsberg där han arbetar, hoppas det blir fint väder imorogn så kan jag ligga & sola på badberget medans han arbetar, Hehe^^

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommar & Sol

Värmen & solen är tillbaka idag, så skönt så.
Upp imorse för att ringa ett samtal som kan förändra allt, har ringt några gånger nu men inge svar i andra änden av luren, får försöka igen när jag skrivit klart här. Men hoppas hoppas, är så nervös!

Var upp till mormor en sväng med mammsen & syster, fikade och hundarna dom sprang runt på den stora gården. Mys i solen helt enkelt.



Nu ska jag iväg & städa lite, göra mat till mig & syster, duscha, göra mig iordning, ta bussen in till stan, möta upp Carro & amanda, sen blir det sommarkväll på stan, en fika kanske.

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nattnisse

Ja då sitter jag här igen, mitt i natten kan ju inte säga att det är någon tillfällighet mer en vana. Jag är helt enkelt född som nattmänniska, alla runt mig får helt enkelt bara acceptera det. Så e de, så förblir det


Satt & var uttråkad, kollade runt på lite klädsidor, hittade en snygg jacka, & nu är den påväg hem till mig  :D
Vet inte va de är för fel just nu men bilderna på jackan går inte att ladda upp, bilder kommer när den kommit
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lite bilder från Sthlm

















K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tröttnisse

om jag är slö, att jag är slö, klart jag är slö

nä nu ska nog Hanna sätta lite fart har ju en lång att göra lista idag
*Bada Tayra
*Städa rummet ( ett måste )
*Köra saker till tippen med mammsen
*Ringa Stina ( få en lektion av stina )
*Ringa Nina
*In till stan en sväng
*Bestämma inför imorgon med Carro
*Prata lite hund med mamma
Sen har jag säkert glömt en del.....

Tjing!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

natt?

fan kan inte sova har för mkt sprallll i kroppen, allt verkar gå i min väg just nu, nästan så jag blir rädd att de är för bra för att vara sant. avslöjar inget ( bara stina som vet ) men de blir grymt !

Hemma igen från Sthlm, skönt men tråkigt...
Var in till Gävle en sväng på kvällen, solade & träffa kusin.
Sen hem käkade vattenmelon & hade seriöst snack med mamma. & än så långe går allt som de ska.
Nu ska Hanna krypa ner i sängen, klockan är ju ändå 3 men vad gör de kan ju sova hur länge ja vill, tio poäng till mig.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

heeeej.

nu är det syster som skriver.
hanna och fredrik är inne i sovrummet...
jag hör hur de skrattar och pratar.
ikväll ska vi åka hem till gävle igen. helgen har varit jätte kul :) kommer sakna.
nä nu ska jag gå och slänga mig i sängen, imellan dem.
pussssssss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Just take a minute

Ner på stan igår, mkt finns sett mindre köpt, hade inte så mkt pengar som hade suttit fint. Men köpte iallafall ett par skor , en tröja, ett linné & en sten som ska ge mig tur. Man kan ju hoppas ! Men jag tror faktiskt på sånt, som tur stenar, skyddsänglar, drömmfångare & dyligt. Karma är oxå något jag tror på, läskigt faktiskt.  Idag blir det bara lugnt, städa lite, långis med vovvarna om vädret blir bättre. handla, ja en väldigt slapp dag. På lördag åker kusin hem & Elin kommer hit, imorgon kommer Fredrik hit, så får se vad vi hittar på. grilla kanske.

Nu ska vi cykla till affäen och handla lite..

// Tjing


P.S  Inte länge kvar tills jag blir 18 år nu ! (Y)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Shoppa

Nu ska vi bara göra allt klart, sendan blir det Stockholm City & Shopping.  Skor ska köpa massor av skor ! De gör Hanna glad, måste ju trösta mig med något i de här regn vädret... Snälla ta mig utomlands, jag vill ha sol, jag behöver sol ! 

Men nu ska vi göra oss iordning, cykla i en fart ni inte kan drömma om till tunnelbanan, snabbare än blixten, för blöt vill man inte bli. 


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Promenad, en cykel sväng ner till Mörby Centrum köpte oss lite mys prylar, ansiktsmask, hår inpackning. Köpte oss en varsin salllad oxå. Så nu ska vi mysa nere i vardagsrummet med chips & choklad, & piffa till oss, alltid skönt ! 

Så ha de så bra!

// Peace! HAHA ^^
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Snyft!

Fan de gör ont i mig att jag vart hemma i en månad och fortfarande inte har hunnit träffa min brudar, saknar er så... <3
Jag har missat både amandas 18 årsdag, midsommar, marknaden, lyran, inte bra. Fan vad jag saknar er, ni är de bästa! 


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gårdagen

Vad blev gjort igår, ja du inte ett dugg.. Haha! blev inge solarium för oss inte. 
Blev bestämt igår att jag ska stanna i sthlm fram till söndag, Karin åker hem på lördag för att arbeta & då kommer min syster hit en, hon vill  verkligen komma hit, förstår inte riktigt . Men nu ska vi bege oss ut på prommis med vovvarna för just nu är det faktiskt sol ute :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hanna & Karin = slappisar

Allt är för tillfället bara slappt, gör ingen nytta alls. Sov fram till klockan ett, och har fortfarande inte kommit ner från övervåningen, elr ja en snabbis då vi öppna ytterdörren år hundarna. Men de är ju så skönt att inte göra ett piss, bara vara lixom, underbart... & på tal om annat den tekniska produkten fungerar igen, vatten tar inte kol på tekniken har jag nu konstaterat, inte i alla lägen iallafall. Goooood tycker jag, yes  I do ;)
Men nu ska vi väl strax sätta lite fart  pallra oss ner för trappen fixa lite mat, prommenera med vovvarna & sedan ta cykeln till mörby centrum för att leta reda på ett solarium, solen syns ju inte till, lyckliga dig där den gör det..

Tjing !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bio

Blev att dra in till sthlm city som tänkt & gå på bio, såg The Proposal. Bra film !
Käka på kungshallen innan vi tog tunnelbanan tillbaka till Djursholm, kinamat mummmmma!
Haha, folk här är vekligen annorlunda om  man jämför dem men gävlefolk, minns inte hur många som kom fram & slängde ur sig komplimanger åt en, som gud vilka fina ögon, va söt ... mm. Elr folk som höll på att köra av vägen för de stirra. haha, rakt på sak bara måste vara deras motto. Men fransmanen på kungshallen var värst han tog priset. kom fram flera gånger,  fylde på våran flaska med vatten och ville ha kramar. ja jag säger då de, behöver ens självförtroende en kick åk till stockholm, Haha 
Men nu ska vi krypa ner i sängen, prata skit som bara kusiner kan & så förhoppningsvis vaknar jag utan huvudvärk!

God natt & sov så gott alla! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Guld

GUd vad jag har börjat gilla guldsmycken, silversmycken ja de ratar jag helt. De är så mkt snyggare med guld, ja iallafall enligt mig, så ut med silver & in med guld, PUNKT !



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sthlm

I sthlm nu efter några underbara dagar hos hjärtat. Saknar dig redan...
Kom fram till Stockholm igår efter lite kaos & krångel, men nu är vi BÅDA framme, haha ^^
Somliga missa tåget, hade lite problem med att ta sig till tunnelbanan, batteriet dog i moben, & Hanna blev då allmänt orolig, men vi klarar allt och jag fick ett samtal lite senare att kusse äntligen var framme i Mörby centrum så då kunde jag gå & möte henne för att sen traska hem till villan i Djursholm. Dagen bjöd på lite plask i poolen, solning (i extremt sköna stolar), God middag som mäster kocken själv lagade (jag med andra ord), Tv tittande undertiden stormen & åskan höll sig framme & sen blev det en långprommenad i Djursholm & titta på alla extrema villor här, ja man kan ju alltid drömma sig bort. Idag blev det att sova länge, känns som de var väldigt länge sen jag gjorde de, men är det något jag & min kusin är bra på så måste det vara ju st att sova. Idag tänkte vi ta med hundarna ( Niki, Reedie & Lalla. 2 whipetar och lalla som är en italiensk vinthund) till parken & sen senare ikväll blir det nog att ta tunnelbanan ner till city för att se bio. Vi får la se !



Tjing så länge och ha det så bra (Y)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget