Lesss

Hur tänker du egentligen, tror du inte ditt beteende lysser igenom, elr tror du seriöst att du är så sjukt duktig på att spela och smöra dig fram, isåfall har du helt sjukt fel ! Till och med människor runt omkring ser det. Förr elr senare kommer bubbland spricka för dig och du kommer att förlora allt och folk kommer se dig som en loser. Jag tar illa vid mig när du behandlar mig på de sättet och jag tror nog inte att jag är den enda. De du säger känns inte äkta alls, hur ska jag då kunna ta dina ord på allvar.  Ingen ska få behandla mig som om jag vore ett objekt som man ropar på när det passa så till dig säger jag bara:

Suck och adjö, orka med dig !
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ett slut och en början

Nu börjar den nya tiden, allt ska bli anorlunda. Vända på steken som mamma brukar säga. Inget ska bli sig likt och allt ska bli till det bättre, från och med imorgon ska jag förändras inom allt. Bara se de ljusa sidorna och inte plocka fram de mindre bra! Punkt slut och så får det bli, är less på att bara gå å trycka  ner mig själv, vad blir bättre av de lixom, jag mår bara dåligt av de.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Let´s Dance


Grattis till Magnus som tog hem vinsten, rätt person att vinna, dock kanske Laila var en bättre dansare men Magnus gjorde ett mkt hårdare arbete så han förtjänade det verkligen. Skumt att en sån stor människa kan röra sig så enkelt. Imponerad. Gud när man sitter och tittar på dans börjar man verkligen längta tillbaka till när man själv höll på, dock inte med riktigt sånna danser som i programet men showdaserna som avslutade de hela sånt har jag dansat och de finns nog inge roligare. Saknar de tiderna så !



Dock var Lailas dans något av de vackraste jag sätt, tänk att få dansa den dansen.  Vilken dröm...
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Familje fredag

Bowling med kusin & syskonen, sen möta upp mamma å mormor för att äta på restaurang och sen vidare hem för mys vid tv.
Bilderna får tala för sig:







Väldigt trevligt måste göras om inom snar framtid !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Så sämst!

Hur kan man vara så sämst, men kul att kolla på, Haha^^
Men en sak jag inte fattar är hur människan har lyckats skaffa körkort?!
Då borde fan ja oxå lyckas (Y)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dear Friend

Måste bara börja med att jag saknar Stina så oerhört mkt. Har sanart gått ett vecka utan kontakt me dig, inte bra. Bara för att du ska ha din Apu mitt ute i ingenstans. Men jag hoppas du har det jätte bra och att allt med Spiken går bra. Men så fårt du kommer tillbaka till civilationen så bestämmer vi när jag ska komma upp tid dig, och denna gång hoppas jag på varmare temperaturer. Hehe^^ 
-32 grader var inte riktigt min grej.


Jobbade som en tok i onsdags närmare 12 timmar, så idag (torsdag) fick jag vara ledig. Skönt med sovmorgon. Igår när jag låg å skulle sova slog det mig plötsligt att de bara är 4 månader tills jag fyller 18 år inte alls länge, men då insåg jag oxå hur nära det är till studenten för treorna, och de gjorde mig mindre glad, inte långt kvar alls till sommare, sen är det bara ett år kvar för mig nere i Forshaga, hemska tanka faktiskt, kommer ju bli helskumt att flytta därifrån. Och sen kommer den stor frågan vad ska jag göra efter det, plugga vidare, börja jobba för att sedan fortsätta plugga, ska jag flytta hem till gävle, elr ska jag börja om på nytt ställe. Ja tur att jag har ett år på mig att komma fram till mitt svar.

Idag har jag inte gjort mkt alls, gått hemma å slöat och ätit kolor med syster. Snacka om onyttigt, sen har jag skrivit på mitt cv oxå, orka inte skriva klart hela så får fortsätta imorgon med det, är ju trots allt ledig imorogn oxå. Ska väl ringa några samtal imorgon så jag får det gjort, men jag gillar inte att ringa till folk, telefonen skrämmer mig på något sätt, vet inte va det är men att inte se personen men höra den om de är de som jag känner mig obekväm med, iallafall när ja ringer till främande peroner. imorogn blir en soft dag iallafall. Först ledig så jag kan sova, sen prommis med vovvarna i det förhoppningsvis fina vädret, sen in till stan med syskonen möta upp kusin å gå å bowla, ta bussen till resturangen å möta upp mamma och mormor där, efter det åka hem till byn å kolla på tv å bara mysa med familjen och kusin.
En kusin dag <3 


Pratade även med Fredrik en sväng, höll han sällskap medans han väntade på sitt tåg i sthlm, trevligt att prata med dig igen, känns ju lite skumt att inte träffa vännerna nere i forshaga på 4 veckor, dom som man annars umgås med varje dag.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

*Jobba med mamma inne i stan
*Smet iväg och shoppa lite med syster när hon hade lunchrast
*Åt lunch på Thai resturang med mamma å hennes vänner
*Kollat på en soffa till lägnehetn
*Prommis med hundarna
*Ätit våfflor  (dock en dag förtidigt men mamma kunde inte hålla sig)
*Sprungit en sväng med Panza & Tayra
*Kollat på Navy CSI
*Datorn

Lyckades köpa en tröja, tre hårband, snoddar , en hårnypa och små spännen för mindre än 200 kr idag, mkt nöjd över mig själv jag brukar alltid lyckas köpa saker som är onödigt dyra när det finns billigare allternativ. Good work Hanna !


P.S
Min bror är sötis när han sover i soffan, här behöver ingen känna sig ensam. Haha!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

UNDERBAR



De vackraste jag hört!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Dagens pravader

Fick en ordentlig sovmorgon som start på APUn, riktigt skönt kan ja säga, kunde behövas eftersom natten innan innehöll för nåra timmars sömn. Sen vart det full fart resten av dagen upp till mammas klinik och gjorde en operation på en katt, där efter vart det bil till lingbo på hästuppdrag och sen hem till bergby på ännu ett hästuppdrag. Alltså med korta ord inte riktigt min dag, eftersom hästar är bland det läskigaste som finns. Riktigt livsfarliga om jag får säga va ja tycker. De konstigaste är ju att jag än gång i tiden faktiskt har ridit och då var jag totalt orädd.  Märkligt hur saker kan ändras. Men som sagt der är inget jag saknar. Väl hemma blev det matlagning och därefter CSI, inte en dag utan det. De är ju så sjukt bra. Sen datorn och nu ropar sängen på mig.

Kollade ju till Tayra oxå, så nu går hon på antibiotika tio dagar framåt. Hoppas att det blir bra efter det  bara.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Usch å fy å blää ! Här kommer jag från varma forshaga och så börjar det snör JÄTTE mkt igår kväll, så nu är det massa snö. Fy nu försvann vårkänslorna. Men man får hoppas att de smälter bort fort igen. Nu ska jag gå å göra mig klar för att åka upp till kliniken å jobba lite.  Och om ni ville veta så snöar det än !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gävle igen

Jajamensan nu befinner jag mig i Gävle igen, skönt? Ja, fast nej oxå. Ska ta en funderare över allt i mitt liv som händer nu och försöka få ordning på allt. Hoppas jag lyckas, de finns ju ingen garanti på det. Aja har iallafall vart i Gävle ett dygn nu. Blev att åka upp till farmor en sväng dirket när jag kom fram igår, de var ju hennes födelsedag. Hem med kusin till min far där jag tyckte som vanligt att vi hade all tid i världen på oss, vilket sen visade sig att vi inte hade och så fick vi stressa som vanligt, men jag tror faktiskt att mina vänner börjar bli vana.Stina har ju kommit på ett knep oxå för att lösa problemet. Sen blev det förfest hemma hos Kusin Karin med carro, amanda och linnéa, innan vi drog till valbo på fest.Väl tillbaka i gävle gick vi å tog oss en liten mumms bit på donken, då de andra blev trötta å åkte hem å sov, drog jag och karin vidare på "efterfest". Sent blev de då allt. Måttligt trött idag iallafall. Var hemma hos min far en stund tillsammans  med kusin och slöa nere i källaren tillsammans med cola zero. Sen blev det hem till min mor, en sväng upp till mormor han vi med oxå. Resten av kvällen tillbringades vid tv och Beck. Nu ska jag väl iallafall ta å dra mig till sängs så jag orkar upp på APU imorgon. Ska även undersöka Tayra ordentliget imorogn, för det är något som inte stämmer med henne. Nervöst.



Carro & Jag
( Sedan i lördags)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lyssna igen

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lyssna



De finns saning i texten!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

De är tuffa tider för en del

Ja så kan de vara ibland, allas liv ska inte vara enkla, inte mitt iallafall och inte min kusins heller för den delen. Jag tycker så synd om din vännen, Men du vet att jag alltid finns för dig och om de är någon som förstår det du går igenom nu så är det jag, de säger ja inte bara för att låta överlägsen utan de är verkligen så. Så behöver du någon gång prat elr vad som helt min telefon är öppen för dig dygnet runt. Så de är bara att slå en pling <3

Ja idag har det oxå vart ett sånt här super skönt väder, sol och så ser man hur snön smälter kan det bli bättre, bort med vinter och iin med våren, TACK ! HAde prov sista lektionen idag så blev att sluta väldigt mkt tidigare, lektionen är 3 timmar å de tog drygt en timme å göra provet så blev att sluta runt tre tiden istället, så jag å stina tog hundarna och gick ut på en prommis i solen, så underbart skönt. Sen blev det plugg för hela slanten, har så sjukt mkt denna vecka som ja måste göra innan jag åker hem på APU och lov ( blir ju borta i 4 veckor från fif). Prov idag i L-test och MH, sen blir det matte B prov imorogn och på torsdag, på torsdag ska även skrivuppgiften i djursjukvård in och så ska två skriv uppgifter i svenksa B vara klara. Suck, men va fan ja ska klara det. SÅ jag slipper tänka på det sen.
Men nu åter till pluggandet....
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

VÅR

Idag var det den första riktiga vårdagen för iår. Satt ute på balkongen och solade ansiktet, så underbart skönt. Solen värmde verkligen jätte mkt, blunda man såg man sommar framför sig. Man känner bara hur kroppen får ny enerig, nya krafter inför kommande tider.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mänskligt?

Kan det vara mänskligt att sakna människor så mkt som jag saknar er, Karin & Carro.
Ja du det vet jag inte men saknar er gör jag, jag vill bara hem till er. Allt blir alltid så bra då, jag försvinner från mina problem för stunden. Lever i nuet!   Haha^^

Carro:
Du är så jäkla underbar, vi är så lika men ändå totalt olika. Lika på insidan och olika på utsidan kanske man ska förklara oss, därför vi kommer så jäkla bra överäns,  Vi har fan aldrig äns tjafsat! Du är så underbar och du betyder i stort sätt nästan allt för mig! De är dig man pratar med om man behöver lätta på hjärtat. Du är guld värd gumman <3'


Karin:
Kao, Kusse, Grus, Vapendragare, ja va säger man kärt barn har många namn, Haha^^ En sådan underbar kusin får man leta efter, du å jag genom allt ! Elr hur var det nu. Du å jag är för läskigt lika, vi tänker lika, å gör lika. Sen har vi ju våran klagbalkong de är inte alla som har en sån, men snart flyttardu ju, hur ska vi klara oss då. När ja e hemma i gävle umgås vi sattans nästan hela tiden. Du är underbar!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ett gott tecken

Även fast allt nu är upp och ner och bak å fram så finns det något som piggar upp mig en aning iallafall.
Jag har äntligen fått min efterlängtade privatlägenhet, alltså för er som inte förstår betyder det att de är en lägenhet som skolan inte har att göra med. Underbart! Flyttar in den 1 april, de är inte alls långt kvar. Helt otroligt här har jag gått å väntat hur länge som helt och så bara ramlar jag på den längenhet och en vecka senare är det min. kan de bli mer underbart, de var precis vad jag behövde i nuläget!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tidsfördriv!

http://absolutist.com/online/bubbles/
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

19:00

Dagen:
Vaknade upp i sätra med kusin, gjorde oss klara för att åka ner på stan. Jag hade sovit på tanken att köpa skorna och beslutet blev ja! Så nu är jag ett par svarta stövlar rikare elr ska man kanske säga fattigar. Åkte hem till min mor, som var en smula agressiv fråga mig inte varför men ja så vr det iallafall. Städade och fixa mat så hon skulle bli på bättre humör, och jag tror faktiskt att det funka. Tänk så smart hanna kan vara. Resten av kvällen blir att mysa med syster, vi måste ju ha en syster kväll innan jag åker tillbaka ner till värmland, men nu är det mindre än två veckor tills jag ska bo i Gävle i 4 veckor. Längtar! 




Satt och kolla runt lite på datorn och hitta en map med kort sen Jönköpings resan 2006 med Mamma, syskon och Carros mamma å hennes syskon!
Saknar det så.
Titta och njut!

















K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ja må hon leve !

Grattis Emelie på din 18-års dag !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgen i en kortfattad text

Helgen har jag i princip elr inte i princip utan jag har umgåsts med kusin varje minut !
Fredagen vart de Let´s dance i byn med god mat och nyttigt snacks.
Lördagen som nog alla vet spårade ur, i mat väg vill säga, vilket vi hade kunnat räkna ut med arslet. Vi tog bussen in till stan lämna Tayra hos sin frisör, inte varje hund som har det, men de har iallafall min vovve. Klass! Tog bussen till sätra (hem till min käre far) Där det var typ släkt träff, samling uppe i vardagsrummet för att kolla på Brynäs-Färjestad, vilket slutade i en katastrof eftersom brynäs inte lyckades vinna, inga glada släktingar denna dag. ! Dock till min och kusins förstjusan var det fika till matchen så vi trök i oss glass och bullar, mumma säger vi till de. Sen bjöds det på hemagjord pizza för hela slanten, jag kusin och mina syskon var mkt belåtna över det. När min syster drog ner på stan för att sova där, min bror och hans vän begav sig till datorn så smög jag och kusin å spela lite GH, och OM vi var gryma! På kvälls kvisten vart det en månskens promenix runt sätra med ny stylade Tayra, vi var ju tvungna att glassa lite ! Dock så här i efterhand kom vi på att de var mörkt ute och Tayra är svårt så de var nog inte så många som la märke till hennes skönhet, sorligt nog. Sen blev det att pysa ner i min källare och sova. Söndagsmorgonen bjöd på ljuvligt goda rostade mackor med ost på, Förmiddagen bjöd på en sväng ner på stan, kollade lite på allt möjligt stövlar blandannat, hittade mig ett par fina men beslutade mig för att ta ett dygns betänketid och bestämma mig på måndagen. Hem till sätra igen, där det bjöds på chickenbits och pommes till middag, under middagen blev det en vild och hetsig diskution om vilken sort av chickenbitsen som var godast mellan mig och min bror. Vi kom tillslut fram till att dom som liknade chickenbitsen från max var bäst ! Sen blev det att göra sig iordning jag och kusin begav oss ännu en gång ner på stan, satans va mina pengar rinner iväg på bussbiljetter. SÄNK PRISERNA ! Kusin bänkade sig framför tv och jag gick å hälsa på Peter. Runt 11 tiden begav jag mig till kusin igen och vi bestämde oss för att åter igen ta oss hem till sätra, men denna gång slapp vi ta bussen utan  SNÄLLERIK (Kusin du förstår överdriften av ordet snäll) skjutsa oss hem och bjöd på smått å gott.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tvivel.

Söndag den vanliga tåg åkar dagen, men icke idag, blir att stanne längre än bara över helgen, ska nämligen till tandläkaren på tisdag morgon, och jag har redan tackat nej till fyra tider så måste ju ta denna. Plus att snart blir jag ju "stor" 18 år å då måste ja ju betalla de själv så lika bra att passa på.Idag blir det slappt med kusin, en sväng ner på stan iallafal, köpa lite ansiktsmasker och hår inpackningar å sen hem till sätra å frächa till oss nere i min källare, trevlans. Kan ju alltid behövas...
Ska även kolla lite på skor får se om de blir några.


Tänk när man var liten, sprang omkring på sina små korta ben å skratta åt allt, vilket enkelt liv! Ge mig
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ingen kan stoppa oss nu

Idag har alla behärskningar släppt
Gapet har öppnats
In kommer allt  !

Vi är redo för att fetta losss...







Psst !
Idag har jag även fått den vinnande komplimangen:
Om skönhet vore vatten skulle du ha varit en hel ocean !

Jag säger då det, de var storslaget,  ojojoj...
Jag känner mig så vacker nu.
Pahahaha
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Home Home

Hemma i mitt fridfulla Gävle, gud så underbart! Här lever jag mitt liv utan drama. Blir ju så när jag inte spenderar så mkt tid här, måste bara säga att gud va jag älskar stället !
Nu ska jag isolera mig här i södranorrland tills på tisdag, då blir det tillbaka till värmland för att stanna i 1 ½ vecka sen blir det Gävle för hela slanten i 4 veckor! Låter det inte ljuvligt så säg.
Smider planer inför de kommande månaderna med min vapendragar, tiden ser ljus ut...
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagens:

Raggningsreplik:
Vill du följa med upp till min takvåning, där finns allt du önskar och lite till !

Diss:
Jag måste hem och mata katten !
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget