BÄST !

Alltså bättre vän än Stina Hällström får man leta efter, men man lär ju inte finna!
Du är underbar!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Forshagaakademin

Var på treornas kabaré (elr va de nu heter)  och insåg att nästa år den här tiden är det vi som är inne på våran sista vecka i Forshaga, och gud jag ljuger inte jag började gråta. Hur ska jag kunna leva utan Forshaga, alla människor! De är klart jag kommer ha kvar mina vänner men de kommer ju aldrig bli som nu, nu bor vi alla ju innom samma område. Vi är uppi varnadra 24/7.  Går inte att beskriva hur vi lever, gud vad jag kommer sakna tiden, de här två åren har varit de bästa två åren i mitt liv, och de sista kommer säkert inte bli sämre. Bara tanken att om jag inte flyttat hit hade jag aldrig träffat min Stina, som nu är en av mina absolut bästa vänner och inte heller Fredrik som är en underbar pojkvän, ja som sagt mitt liv är ju här nere, sen har jag det underbart i gävle oxå, men dit kan jag ju åka när jag vill nu, efter studenten är det ju inte bara att åka tillbaka till Forshaga och så är de som förr. Vad händer efter dessa år. Gud hjälp mig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Längesedansist!

Var ett tag sen sist jag skrev nu, men jag är ju upptagen hela tiden hinner helt enkelt inte.
*Nu har det hunnit varit skolmästerskap då jag och Tayra kom två i våran klass.
*Vart hemma i Gävle nästan en vecka var hund och barnvakt när mamma och bror åkte till mallis för att götta sig, så jag , kusin och syster bodde hemma hos oss med alla djuren vilket vi kom fram till var ca. 70 st de var värre än jag trodde och tänk då att alla bor inne hos oss. men 36 av dessa är ungar som ska säljas men ändå, de är rätt så mkt faktiskt. På lördagen kom mina flickor ( Carolie, Amanda, Linéea & Julia) ner och gjorde oss sällskap över kvällen, det blev grillning, melodifestivalen och massor av skratt. Myss!
*Väl tillbaka i Forshaga igen vart det plugg och sen så kom ju stinas vänner ner över helgen vilket var väldigt trevligt.
nä men man hinner helt enkelt inte med datorn här nere i Forshaga, men förlåt mina vänner hemma i Gävle jag ska bli bättre på att uppdatera er om vad som händer här borta.

//Puss på er!(Amanda & Jag)


( Tayra, Foto: Amanda Arnler)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Återblick

Lite bilder från i lördags grillningen med familj och kusin, sen crousing med kusin

Bilder säger mer än tusen ord !

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gävle kändis !


Ja som rubriken säger så äger jag en Gävle kändis.
Panza var nämligen med i ett stort uppslag i Gävle Dagblad, och sen i fredags när jag skulle åka ner till forshaga kom det fram en kvinna på tåget och fråga om Panza var hunden från tidningen och så ville hon klappa honom och han var väldigt söt enliget henne. Och innan hon gick slängde hon ur sig kommentaren:
- Ja nu har jag klappat Gävle kändisen!
Haha. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vardag

Skola skola & skola.....  Orkar inte!
Men de är bara att bita ihop och kämpa på de tre sistsa veckorna innan sommaren, sen blir det att njuta i nästan tre månader! UNDERBART!

Haft håltimme sen halv 12, riktigt skönt, fast de blir ju desto svårare att pallra sig iväg till Matte B nu.
Men aja sånt är livet
TJING !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gävle

Hemma i Gävle över helgen, lämna tillbaka boss och hämtar Tayra och Panza! Tillbaka till Forshaga imoeogn men blir bara där tills fredag då jag ååker tillbaka till gävle och blir kvar där tills på onsdag elr torsdag.  Ska grilla med familjen och kusin nu i det fina vädret ! Så mysigt !
Sen blir det att cykla ner på stan en sväng med kusin och kolla in crousingen.

P.S snygg grill, vill ha !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tidig morgon...

Alarmet ringde klockan 6:00, inte så där jätte pigg på att gå upp, men va gör man inte för vovven. Gick och mötte stina & vovvarna och sen traska vi vidare upp till sisu där vi tog en sväng i skogen och la varsit spår, bossen fick ett godis spår. Var ju tvungen att få honom riktigt trött, skulle lämna honom ensam hemma när jag skulle till skolan. han skötte sig riktigt bra, killen gör framsteg !Stina Hällström & Hanna Westin
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hundvakt

Nu har Boss en glad och livlig domberman pojke följt med mig till Forshaga, medans hans ägare är utomlands. Kan ju säga att de är riktigt stor skilnad på hund om man man jämför med vad jag är van vid.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget