If I could turn back time

Jag vet inte vad det är, har lixom en känsla av oro i kroppen hela tiden & tårarna bränner i ögonen, jag får verkligen kämpa för att hålla dem tillbaka. Känns som jag håller på att gå mot ett mörker, ett mörker som jag inte vet någonting om. Jag har tre månader kvar av mitt liv som "barn" och vad händer sedan efter studenten. Jag ska lämna så mkt & vet inte vad som väntar mig. Känner en otrolig press på mig själv när det gäller skolan & betygen, vill inte göra någon besviken, höra att missnöje när betygen visas, men sen är jag inte mer än människa jag heller, gör verkligen mitt bästa i alla lägen men ibland räcker det inte till.... Men det kan vissa inte förstå.  Att läma Forshaga kommer bli bland de värsta jag gjort i hela mitt liv. En del av mig försvinner samtidigt som ett kapitel i mitt liv tar slut. Tanken är skrämmande... Jag vill inte skiljas från mina vänner, folk säger att vi kommer träffas även efter studenten & visst de är klart vi kommer, men vad är ca. två gånger om året mot varje dag som nu....  Jag ska flytta hem till mina föräldrar efter att ha bott ensam i 3 år, bara de gör mig vättskrämd, hur ska jag klara av de. Jag har mitt eget liv nu & de kan inte ni komma & styra över. Jag är VUXEN bara de låter helt sjukt. Jag bor ihop med min pojkvän idag, om tre månader bor vi i olika städer, med flera mils avstånd. Jag har ingen aning om vad som kommer hände med någonting.....  Hela mitt liv är ett ända stort frågetecken & jag känner inte igen mig själv. mina tankar skrämmer mig!K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Treligt värre !

Nu är jag hemma i byn igen, sitter vid min mors dator, vet inte riktigt varför men det är för jobbigt att packa upp min ! Jag sitter här & är riktigt stolt över mig själv, det finns chips i skafferiet och jag ännu inte gått & hämtat påsen, om någon har missat det så är typ chips min stora frossa.

Ja vad gjorde jag då ockelbo, jo igår hände inte mkt alls, vi slöa i carros rum & snacka skit, vi hade som sagt lite att ta igen. Idag sov vi ut ordentligt och sen drog vi oss in mot Ockelbo city för att käka pizza & efter det tog jag, Carro & Chatrin en varmchocklad på ett jätte mysigt Café, sen blev det film tittande med dem plus Amanda & Joline. Men nu ska jag dra mig till duschen & sen sova ska upp & jobba imorgon. Blir att jobba hela veckan.

Natti Natti !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mot Ockelbo

Nu ska jag strax bege med mot bussen för att åka till stan & sen vidare mot ockelbo. Ska hem till Carro & umgås med henne, Amanda & Chatrin. Ska bli så kul, inte träffat dem sedan nyår, alldeles för länge sedan... Inte okej !
Jag kommer få en trevlig kväll ni kan ju hoppas att ni får lika trevligt ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma i byn

Hemma i Gävle nu igen då!
Rolig & trevlig resa hem tillsammans med Stina, vi är alltid lika roliga, elr va säger du Pontus ? ;)
& lyssna på det här tåget krånglade ingenting på hela vägen hem. Vi upplevde en hel del roliga saker med men de håller vi för oss själva. Hemma i Gävle kom min kära far & hämtade oss & skjutsa oss till byn. Där min söta syster & kusin hade fixat klart taco, sen resten av kvällen har vi bara slöat, nu ska vi sova, är helt slut  den här jobbiga veckan. God natt folket!

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sitter i skolan

Nyss gjort prov, så ledig en timme framöver. Ska sätta mig och skriva klart de personliga brevet & CV´t så man kanske kan få en pluggfri kväll, det skulle vara skönt... Men nu måste jag lyda Emelies order om att plugga annars slår hon mig snart ;)


Saknar mina ockelboflickor!K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Deprimerande dag? nej tror inte det

Avklarat Matte C prov, så nu kan jag bocka av det från min att göra lista, kan lova att det var skönt, nu väntar jag bara på resultatet som jag får veta imorogn. Nervöst, ja tack ! Blir jag godkänd ska jag fira jag lovar! Annar har dagen varit slapp, är trött som vanligt, har gått & blivit en vana de tror jag. Eller så tror jag bara att jag är trött för jag brukar vara det. Dagen till ära så har det faktiskt inte snöat (än) och solen har lyst, så jag & Stinis tog tillfället i akt och tränade lite lydnad med vovvarna. Resten av kvällen kommer bestå av plugg, ekonomi står på schemat, har prov i det imorgon, så jag & Stina ska gå över till Emelie & plugga. Hennes soffor är så sköna ;)

Nu ska jag dra mig från datorn och in i köket tänkte klicka lite med Sue..


Den lilla svarta faran var oxå med, men dock vart hon inte med på bild.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hanna saknar sin systemkamera mer än någonsin. Bli fixad & klar snart älskling!K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kom & ta mig långt härifrån

Gud jag hinner verkligen inte skriva här just för tillfället, har så sjukt mycket att göra i skolan just nu, helt sjukt! Imorogn har jag Matte C prov vilket kommer gå helt åt helvete, ursäkta ordvalet mamma ;) Haft matte i flera timmar tillsammans med Lina & Marielle idag så kom hem fårn skolan för mindre än en timme sedan. Lever jag ett hårt liv eller. Igår hade jag avelsprov, på torsdag har jag ekonomi prov & förhör i psykologi. Sen ska jag lämna in CV plus Personligt brev i en anna kurs & sen är det massa små mer saker. Märks det att Hanna börjar få lite smått panik över situationen. Och de värsta av allt är att när jag kommer hem från skolan har jag ingen kraft kvar till att plugga...... SUCK jag vill inte gå i skolan kan jag inte bara kunna allt redan, födas som geni liksom. Det skulle inte vara fel, eller va säger ni?!

Men nu ska Hanna som har ett sånt kul liv för tillfället återgå till studierna medans jag väntar på att min älskling ska komma hem från gymmet.Pssssst
På fredag kommer jag hem till Gävle för att ha lov, så underbart, men inte bara de min söta Stina följer med mig hem och stannar tills lördag (Y)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredagsmys

Skön & slapp dag, så välbehövligt. Skola fram till lunch sedan blev det en sväng in till karlstad med Fredrik & Pontus, fixade sladd till lampan, så nu kan jag se i mitt sov/vardagsrum. Stannade även till på Willys & köpte tacosaker, så det kanske inte är så svårt att lista ut att vi åt tacos när vi kom hem plus Christoffer. Ligger i soffan för tillfället och kollar på Sverige - Vitryssland redan 2-0 så känns som Sverige är LITE bättre. Fredrik, Pontus, Danne & Amanda gör mig sällskap. Så det blir bara en slöfredag har tvättat lite & är hundvakt åt Spike.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Grattis bror på 15 års dagen !K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vill vara fri som en fågel

Suck nu blir det till att klaga känner att jag är på klaghumör. Vill inget annat än att krypa ner i sängen & sova är så sjukt trött, då det var hockey tittande inatt. Men jag måste plugga, så kul har jag det. Just för tillfället vill jag bara att skolan ska ta slut. Är så less på att plugga. Skoltrött kallad de har jag hört. En annan sak jag har rätt att klaga på är att utanför mina väggar är det snöstorm. & värre ska det tydligen bli i helgen.... Döda mig. Jag vill ha sommar nu, elr ja iallafall vår. Jag skulle till och med nöja mig med soliga minus 5 vinterdagar. Men bara det inte snöar & är kallt. Fan det är mars snart.

Men nog gnällt, ni har iallafall fått en uppfattning på vilket humlör jag är på nu, jag vill bara njuta av tiden och dagarna som är kvar inte sitta id datorn för att plugga elr få ångest om jag inte gör det.

& på tal om något helt annat så har jag kommit igång med träningen på allvar nu, så himla skönt. Två grupppass i veckan (cross & boxercise) sen gym på det. Känns skönt kan jag lova, fast ska ta det lite lugnt nu i helgen känner att min kropp behöver lite vila har haft ständig träningsvärk nu i flera veckor tror jag bestämt.

Men nu ska jag sätta mig & vara seriös & plugga klart på Avelsuppgiften så jag kan sova sen för det sitter jag redan & drömmer om (Y)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

10 underbara månader tsm med dig

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Det är toppen!

Vet inte riktigt vad det är men jag är på TOPPPPP idag, de börja när jag vakna & håller fortfarande i sig. Ska strax springa iväg & byta om ska nämligen iväg på cross träning (inte cross man kör utan det är mer som en aerobicspass) med mina flickor. Kan lova att det är en skön känsla jag har i hela kroppen, ska bli skönt att träna nu när man är full av energi !Hörs senare, TJADÅ ;)K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG !

FREDRIK BRUUN <3

Väntar på att min älskling ska komma hem från uppsala, men det verkar som jag får vänta ännu längre, kan inte förstå hur SJs tåg JÄMT ska krångla....
Men men någon som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Farfars lilla flicka !

God morgon God morgon !
Låg & kollade på skidskytte inatt, någon repris tror jag det var. Jag är väl inget större fän av det men jag får lixom en nostalgi kick varje gång jag ser på det, tänker tillbaka på tiden då jag & farfar alltid satt & kollade på de och jag fick leta reda på de olika landsflaggorna åkarna hade i "Flaggboken" för att lära mig vilken flagga som tillhöre vilket land. Jag satt alltid i ditt knä i din fotölj, jag saknar vekligen dig och din otroliga värme. De var det bästa jag viste, jag längtade efter att få kolla på skidskytte med dig. Jag var farfars lilla flicka & det kommer jag alltid att vara även fast du i dagesläge inte finns kvar i livet, men du finns inom mig föralltid. & en sak kan jag bara säga allt flaggletande har gett resultat jag är faktiskt rätt bra på flaggor idag. De tackar jag dig för FARFAR <3K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Livet leket (Y)

Sitter här ny duschad, lyssnar på lugna favoriter på webradion och är helt slut i kroppen efter ett riktigt gympass med Stina. Her we come Egypten ;)  Min engelska är inte den bästa men det blir bra sådär! Så nu ska jag fixa lite mys faktor här i lägenheten för jag & Stina ska ha en riktigt myskväll med film & skit snack, planera lite inför Egypten (Kan ni fatta att på tisdag åker vi om två månader) & sen har vi ju faktiskt lite annat att plandera som kan bli grymt om det blir av! Elr va säger du dunderstina ?! ;)

Nä nu ska jag pysa iväg & tända lite ljus & bädda mysigt i soffan, så ska vi inviga alla hjärtans dag lite i förväg !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Saknar dig redan mamma

Mysig Fredag & början på Lördag!!
Igår kom mamma hit ner till forshaga för att hälsa på mig vilket nog ni redan förstått. Jag & Stina överraskade (överraskningar är nog våran specialitet) henne med middag och efterrätt som bestod av kycklinggryta och till de ris, sen vart det hemma gjord glass med chokladkross. Jah tror det uppskatades. Efter det vart det att sitta & snacka skit alla tre till några glas vin samtidigt som vi kolla på en Julia Roberts film. Idag blev det att gå en sväng ner till stallet i solen & träna hundarna lite, även raxa fick testa på lite. Sen in till IKEA så jag fick mig lite nya saker & så handlade hon hem mat till mig alltid så behövligt, hehe !! Nu har hon återvänt uppåt i Sverige.

Så nu ska jag sätta mig & plugga lite medans jag väntar på att Stina ska komma tillbaka från Solariumet, ser hon att jag inte plugat slår hon nog mig en gång riktigt hårt ;)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Pssssst

Nu ska jag & Stina fixa en överraskning till min mor, blir att överraska med middag & efterrätt (Y)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Solig fredag

Nyss kommit in från en underbar promenad med Stina & hundarna i solen, så varmt & skönt.  Nu ska jag städa & fixa i lägenheten & sen vänta på att min älskade mamma och Raxa ska komma.
 

Några bilder från promenaden:K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdagen

Vad har hänt idag då...
Jo skola såklart, första lektionen var Samhällskunskap där det bjöds på rollspel om samhällsekonomi. Sedan arbetsliv vilket inte innehöll någon som vanligt. Sen blev det lunch vilken igentligen är rätt så själklart. Men det fick komma med ändå. Där efter blev det psykologi, då Bella i klassen höll en föreläsning som jag tror berörde många, eftersom blev det att fler & fler kom i disskusionen och väldigt många öppnade sig. Man könner verklige nu hur nära alla vi i klassen blivit på desa snart tre år här nere i Forshaga, då alla kom hit ovetande om något. När en hel klass kan sitta och prata om sånt som vi gjorde idag visar det verkligen att alla verkligen litar på varandra och känner trygghet för varandra. Helt underbart ! & folk som säger att våran klass har dålig sammanhållning, detta visade verkligen motsatsen. Så detta vart en känslosam lektion med många tårar men ändå väldig välbehövlig.

Sedan efter skolan blev det långprommis med Stina & hundarna. & senare blev det en timmes boxercise med Marielle, sjukt jobbigt pass var det, men skönt så här efteråt.
Sen blev det kvälls te med Stina & Clara med lite skit snack ;)

Men nu ska även Hanna krypa ner i sängen och sova, fast i saknad av min älskling som befinner sig i Uppsala <3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vimmelbilder från i FredagsK O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En måndagskväll

Haft mkt att göra & även inget alls, men har ändå inte fått tid till datorn. Men nu ska jag göra ett försök iallafal.
Fredag: Skola såklar, sen blev det agilityträning eftersom vi sluta efter lunch, sen kvällen blev det FEST med vännerna, först en liten förfest hos Emelie & sedan vidare till Dallas med allt folk & slutligen efterfest med singstar hos mig. Mycker trevlig kväll.
Lördag: Blev det inget alls gjort, bara slö hela dagen, åt middag med Stina & Emelie, senare blev det att kolla på reprisen på PH, suck hur ska jag klara mina måndagar & tisdagar utan de.
Söndag: Blev det mer agilityträning i solen & sedan en sväng till bergvik med Stina & Christoffer, köpte mig ett par träningsskor, hade igentligen inte råd men jag behövde de verkligen. Sen på kvällen blev det film med Fredrik, Pontus & Christoffer.

& vad har jag då hittat på idag, jo jag har varit i skola, spelade in några avsnitt till Kabarén jag spelade min sen. Skönt att ha det gjort, gjorde ett prov & sen hade vi bara slöa lektioner. Efter skolan blev det hem en snabbis innan jag skulle iväg på cross träningen, det var riktigt jobbigt faktiskt, imorgon har nog Hanna träningsvärk. Sen blev det en lite längre promenad med Stina. Annars har min dag inte varit så händelserik, åt middag med Fredrik & Christoffer & nu sitter jag & kollar på när Fredrik, Danne & Pontus spelar NHL. & så pluggar jag under tiden (Y)

Så nu ska jag återgå till pluggandet & de andra.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag kväll

Sitter & taggar, ska strax dra hem till Emelie med Stina för lite förfest ska även få se vad deras överraskning dem har till mig, söta vänner jag har ! Sen blir det fest med alla underbara ! Fan va jag har det bra !

Men nu ska jag dra mig, TJADÅ !
Hoppas eran kväll blir fanny den med (Y)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bråttom

Solen skiner och det är inte spec kallt ute. Så underbart. Blir att dra ner till Staller och träna med hundarna en sväng tillsammans med Stina. Sen blir det en långprommis.
Jag skriver ett inlägg när jag kommer hem för nu måste jag springa till tvättstugan !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Grattis min älskling

Till att du har tagit körkort, bil körkort ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget