Stugan

Gud hinner inte med allt som jag har för mig nu, hade det i alla fall super mysigt i Säffle på midsommar men kommer bilder och mer om det senare.
Tog i alla fall tåget upp till stugan igår kväll för att sola & bada idag tillsammans med Elin, Sue & Lova. Hur skönt som helst att bara ta det lugnt & njuta i solen. Sen väl hemma igen kom vänner till familjen och bjöd på jordgubbar. Mer orkar jag inte skriva nu så slänger in några bilder.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

på resande fot igen

DÅ var man hemma i Gävle igen efter en rolig resa till Jönköping, eller ja har varit hemma i några dagar. Hunnit med att jobba & varit på Susannes 45års kalas. Där det blev grillning & massa annat mys. Idag blir det upp & jobba på kliniken, sen in till stan för att fixa de sista inför midsommar. Sen kommer fredrik runt halv 7 & då ska pappa & susanne bjuda oss på mat, blir jätte trevligt.

Imorgon är det midsommar & då beger vi oss (jag, fredrik & Karin) till Säffle för att fira midsommar hemma hos Robin med massa annat folk från Forshaga tiden. Ska bli super mysigt. Tack snälla pappa för att vi fick låna bilden.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

önska oss lycka till !

Nu drar vi iväg på vår sista dag här nere i Jönköping, idag ska Lova, Diva & ett gäng beardisar ställas ut.
Fårse vilka resultat vi kommer hem med idag, när utställningen är klar blir det att bege sig mot Gävle igen, är nog inte hemma förens i natt någon gång.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jönköping dag 2

Idag ställde jag Troja, Raxa & Charlie. 

Troja åkte ut på en 2:a, efter en mycket konstig bedömning över lag utav den grekiska dommaren.
Charlie fick en etta men sen under konkuransen började det mullra en bit bort & eftersom han är känslig mot sånt vart han helt stirrig och placerade dig som 5:a
Raxa fick en etta vann sin klass med CK & blev 4:a bästa tik.

TrojaRaxa
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jönköping dag 1

Igår packa vi in åtta hundar(fyra av dessa var våra) i Tinas buss & hoppa in fem personer & sen började vi åka ner mot Jönköping, väl framme grillade vi & tog oss ett glas vin. Idag var det hundutställning den första utav tre dagar. Dagen sluta med väldigt bra resultat, utav våra hundar ställde vi två, sen ställde jag även hundar åt Tina

*Raxa, vann sin klass med CK, blev bästatik 2:a & fick CERT  :D
*Tayra, fick första pris & sedan 5:a i öppnaklassen
*Charlie, vann unghundsklassen med CK, sen 5:a bästa hane

Några bilder på Charlie:

Några bilder på Tayra:
Bild på Raxa:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fullspäckad dag

Åker till Jönköping på tredagars hundutsällning imorogn så har verkligen mycket att göra idag, gick upp klockan 7 för att släppa in dem som skulle komma och byta ut något på våra element, allt sånt är klart nu så det är dax att åka & jobba lite, ska packa bilen full & åka till forsbaka, påvägen hem ska jag & mamma stanna på lite olika ställen för att fixa det sista till resan mot Jönköping imorgon. Så det blir stopp på valboköpcentrum för att inhandla allt som behövs. Sen hem hämta hundarna & in till stan igen för att åka till trimet & fixa alla utställningssnygga med hjälp av Anki. Kvällen kommer att svslutas med kina mat som mamma ska bjuda på. Väl hemma igen ska allt packas ner och in i bilen för morgon åker vi.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I mot stan

Äntligen är det soligt & varmt igen, så jag tog hundarna på en sväng & så fick Sue bada längst vägen jag tror hon uppskattade det en hel del. Nu ska jag bege mig mot stan med syster, ska till arbetsförmedlingen & så ska vi kolla runt lite på stan sedan sola en sväng. Sen blir det att åka till Hagaström för att fira mina kusiner som fyller hår, Amanda & Alma.
Men nu måste jag springa till bussen, tja då!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mycket som händer just nu

Gud vad det var länge sedan jag skrev sist...
Mkt har hänt under den här tiden kan jag lova, jag har varit på
*Bal med skolan
*Tagit studenten
*Karin & Elin kom ner till Forshaga
*Flyttat hem till Gävle
*Vart på mina vänners student här i Gävle
*Jag & Fredrik har gett oss ett försök till & allt fungerar hur bra som helt !
*Har varit i Uppsala
*Fredrik har varit i Gävle
*Har jobbat på 7eleven
*Jag har även hunnit med att säga upp mig där
*Arbetar nu på Mammas veterinärklinik
Som ni kanske ser så har jag haft fullt upp hela tiden så datorn har blivit bortglömd, men det kommer ett inlägg om balen med bilder & sedan även ett om stutenden & bilder men det orkar jag inte med nu.

Idag åkte Fredrik hem till Uppsala igen efter att ha varit här sedan i söndags, vi har väl mest tagit det lugnt åkte en sväng in till Gävle igår & idag tog vi en lite prommis till ica & köpte massa onyttigheter för att mysa & se på film tsm med min syster. Sen på kvällen tog jag & Elin en lång sväng (ca 1 mil) med hundarna vart sånt skönt väder på kvällen. Imorgon blir det en sväng in till stan med syster ska till arbetsförmedlingen, sen ska vi kolla lite på stan & sola. Efter det blir det att åka hem till Sätra & vänta på att kusin & pappa kommer för att sen åka till Hagaström & fira mina småkusiner som fyller år.
SAKNADE MÄNNISKOR & KLASS, tänk att nu är vi utspridda över hela Sverige & kommer aldrig mer bo tillsammans igen....
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget