Saknar Gävle nu

Påtal om inget så här helt plötsligt så har Amanda, Chatrin & min Carro kommit hem från Thailand, saknar dig bästis, men jag kommer hem till Gävle imorgon!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Inte min tur period precis

Idag vart det en oönskad tripp till färjestads smådjursklinik då min lilla Sue skar upp tassen på en jävla ölburk på lunchen. Så det blev narkos för henne och det slutade med 6 stygn i tassen så nu ligger hon är med tratt & är lite halvborta efter sövningen. Men kan ju lova att de kunde ta betallt 4800 kr, tur att man har en snäll mamma.
Det värsta med det hela är ju att mina planer för lovet sprack rätt ordentligt nu, men men får hoppas att du blir pigg så fort som möjligt.

Stackars mammas lilla älskling, hehe ^^K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hundträning på schemat

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Love can help me know my name

Gud gårdagen var helt kaotiskt, hehe ^^
Inget gick min & Stinas väg, men nu är iallafall Egypten resan betald & klar, så nu åker vi till värmen den 16 april kan lova att jag längtar så jag dör, komma bort från det här blöta och tråkiga landet. Jag & Stina skämde iallafall ut oss en hel del i bergvik då vi fick för oss att bilen vi lånat hade gått sönder helt men det visade sig att det inte var ett enda fel när två killar kom och hjälpte oss, lite pinsamt.
Sen på kvällen åkte Stina till Säffle för att tävla lydnad idag, hoppas allt går bra vännen. Fredrik är hemma i uppsala så jag vart ensam här borta på europavägen. Kvällen vart att spendera på skolan tillsammans med Pontus, Amanda & Danne & kolla på Hockey sen vart det lite pingis innan jag gick ut och promenerade en sväng med Anna-Lina. Sen var klockan närmare 11 på kvällen och jag gick hem för att fundera över mitt liv & vad jag vill göra med det. Just nu är allt ganska förrvirande. Vad skönt det skulle vara om allt var planerat och bestämmt om man hade en lägenhet och ett jobb när man slutade skolan och viste hur allt skulle bli.

Men nu ska jag dra & städa min lägenhet & plugga lite....


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lars Winnerbäck

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Studentmössan har kommit & det här med studenten börjar kännas verkligt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

LÄNGTAR

Igår var det exakt en månad kvar tills jag & Stina åker tvärs över europa för att slutligen njuta en hel vecka i Egyptan. Kommer bli underbart !
Ni kan inte ens tänka er hur mkt jag längtar, ska bli underbart att komma bort från denhär snöiga skiten.


SOLA BADA & BARA NJUTA!
Jag saknar att vara så där fint brun


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

VÅR I VÄRMLAND

Äntligen har det blivit vår. Kanske borde ta & göra ett vårskrik ?!

Nej ni nu ska jag bege mig ut med hundarna & gå en långsväng med hundarna & Stina.
Men var bara tvungen att skriva ett meningslöst inlägg, bara så att ni vet att jag lever ;)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Grattis Bästaste Emelie på din 19 årsdag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mot Forshaga

Ska strax kila ut & lägga väskorna i bilen, för att desan börja åka mot Forshaga hämta upp mormor på vägen med. Min kära mor & mormor ska nämligen göra mig sällskap ner till Forshaga & stanna fram till Tisdag. Mycket trevligt tycker jag. Men nu ska jag gå & skynda på mamma så vi kommer iväg någongång vill komma fram så jag får träffa älskling igen, över en vecka sedan nu. Vill krama om dig <3

Just ja, dessa veckor kommer jag att ha 3 hundar med mig, lilla Lova ska nämligen göra oss sällskap nere i Forshaga.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Morgon trött

Ett mellanrum mellan inläggen är aldrig fel. Inte enligt mig iallfall, då får ni bli nyfikna på vad jag håller på med.
Vad har jag då gjort för spännande de senaste dagarna. Ska jag vara helt ärlig har de inte hänt spec mkt. Fredagen tillbringade jag först på jobbet, kusinerna Karin & lisa var mina hundvakter & kom för att möta mig när jag sluta så mina små fick en prommis. Sen hem till kusinerna, vi hade väl inga planer för kvällen men slutade med att vi åkte hem till Jonathan med Morgan. Där fanna EN del trevliga personer. Tog några glas vin & hade trevligt till viss del.

En lagomt trött Hanna var tvungen att gå upp på lördags morgonen, hade lovat Anki att fota hennes lilla vita pudel Diva, fast jag gjorde det nästan mest för att bevisa för min kära mor att jag kan gå upp & hålla det jag har lovat. hehe, & jag gjorde det. Här är några av bilderna :K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagens bästa, värsta & mest ironiska ?!

Vi kan ju inleda inlägget med dagens bästa vilket var att jag FICK (alltså jag betala inget alls) ett VIP kort till Heartbrek/slick för hela 2010. Så nu kan jag gå på krogen gratis hela året plus att jag inte behöver stå i kön. Psst mina vänner, en av er kan vinna på detta med, jag får nämligen ta med mig en vän in som också slipper stå i kön dock får den stakarn betala de behöver inte jag. Känn att är överhuvudet här.

Då vidare till dagens värsta, något förfälligt inträffade idag när jag kom till jobbet, fick veta att den fina vita guldfisken hade dött, så de första timmarna på jobbet arbetade jag med ett brustet hjärta. Inte lätt inte. Men jag mår bra nu ni behöver inte oroa er, jag har bearbetat det under dagens lopp.

& slutligen till dagens mest ironiska händelse som inträffade när jag skulle sälja gerbiler, den lilla lämska saken bet sig fast i mitt finger & vägra släppa & bra försäljare som jag ska framstå som låsades jag såklart som inget hände, klappade de lilla fanskapet & väntade tills den skulle släppa taget, medans familjen stog & tyckte att deras nya familjemedlemar verkade så snälla & självklart sa jag att de var hur trevliga som helst, fast jag inte ville annat än att kasta fanskapet i väggen. Fick gömma fingret där de forsa blod så inte ungarna skulle svimma & springa skrickades därifrån i full panik.

När dagen nått sitt slut på gävleborgszoo tog jag mina både goda & hemska minnen & traskade hem till murran där jag & de två svarta farorna skall övernatta. Jag vet inte varför men Karin verkar tycka jag nått datanörd nivån åter igen.
Jag kan verkligen inte förstå varför ;)K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Var bara tvungen


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Oviktig fakta

Hemma efter en dag på jobbet. började dagen med att besöka sjukhuset efter det raka vägen ut till Valbo för att hämta min kamera så nu har jag den hemma och den funkar som den ska (Y) Sen vidare till jobbet, gjorde lite allt möjligt, fixade ordning till två små möss, super glada blev dem när de fick ett störe hem med lite mer grejer i & så badade & fixade jag med en liten vovve. Sen lite allt möjligt börjar vänja mig med allt nu & får in allt mer i huvudet. Jag gillar verkligen att jobba i en butik, prata med folk, gå runt & plocka & så passar en djurbutik ännu bättre för då får man även ha kontakt med djur. & saken blir ju inte sämre när det även finns ett hundtrim får då kommer en del hundar in oxå.  Hann inte med bussen jag tänkte ta, så jag trösta mig med att sola en sväng & sen gick jag en sväng till kusin med. 
Men nu ska fixa mat till mig & familjen, plugga & borsta Tayra som ska med till jobbet imorgon & bli klippt! 

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

God natt

Nej nuska jag sova, fårse hur det går inatt, de senaste nätterna har jag inte kunnat sova. Legat vaken fram till 4 typ. inte kul när man ska vara gång en hel dag. Plus att jag bara vill att de ska bli imorgon så jag får hämta min älskling som äntligen blivit färdig från lagningen, jag menar då min kamera såklart.

Men innnan jag ska sova tänkte jag lägga in lite bilder på fina människor !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

keep on walking

Sitter & lyssnar på salem al fakir, har börjat gillat hans musik. Trött & slut efter en dags arbete igen, jag tycker fortfarande att det är lite läskigt att stå i kassan, tänk om jag råkar göra fel med folks pengar, de är läskigt. Men gud så mkt mer jag gillar att arbeta än att plugga. Gick förbi & solade påväg mot bussen, läg & drömde mig bort till Egypten. Men nu har jag slöat klart, ska dra mig mot elins rum och testa mina nya underkläder & mina egypten bikini som kom på posten idag. Hoppas den passar! Sen har elin lagt ut lite kläder som hon lesnat på så ska se om det är något för mig, vi får se.

Sen ska jag plugga lite, fårse om jag kommer in & skriver ett litet inlägg från sängen. Ni kan ju alltid hoppas på att höra ifrån mig ;)

Sånt här roar vi systrar med ute i byn !


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

1 mars

Första dagen av lovet har strax nått sitt slut. Dagen började med att jag vaknar av att mamma kommer in för att fråga om jag inte ska gå upp snart för vi skulle snart åka in mot stan, då inser jag att jag har plockat isär mobilen i småbitar i sömnen & lagt dem under kudden, detta har jag då inget minne av, bra jobbat Hanna. Följde med mamma en sväng till sjukhuset innan jag åkte till jobbet, jobbat hela dagen, blev att vara kvar till stängning. Sedan mötte jag kusin på stan, så gick vi till java för att snacka skit över en latte. Trevligt Trevligt. & nu sitter jag ute i byn & funderar på att faktiskt gör mig iordning & dra mig mot sängen...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget