Hjärnan på halvfart

Mysig morgon med bästa Caroline, innan jag åkte hem & hon till jobbet. Kollade på gossip girl & åt hårdmacka med kalkon/mozarella igår kväll & bara umgicks, sånt som uppskattas!

Eftermiddagen tillbringar jag på mammas klinik & hjälper henne under drop-in. Hade tagit med mig räkningar & datorn, men vad hjälpte det när jag glömde laddaren hemma & batteriet är dött... Får ta tag i de när jag kommer hem ist.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lördag26november

Bakis dag idag, legat i Carros säng med henne & Karin hela dagen & kollat på Gossip Girl. Firade första advent med lussebullar & en pizza.
Gårdagen vart bättre än jag hade väntat mig, Goya levererade faktiskt för första gången & det blev efterfest med DJ:arna på Clarion Hotell. Vi slapp kön då vi stod på listan vilket var väldigt skönt eftersom det regnade ute. Trevlig förfest hos Carro tsm Karin, Lisa & Jossan.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Julen närmar sig

Idag har det varit kattensdag på Hov&tass, var där med några av våra katten. Mysigt att träffa lite folk som är lite smått galna lika som en själv när det gäller sina djur. Tidningen var där & en fotograf, så fotade missarna. Sue var även med så  hon fick ställa sig framför kameran oxå, blevväldigt fina bilder. Vår väl se om det står i tidningen imorgon eller på  måndag,  ska hålla kolla i arbetarbladet så jag inte missar det. 

Nu blir det Thai/kina mat med Syster & Pappsen,sen blir det lussebullebak  i mängder & denna lördagskväll avslutas med utgång tsm med Karin, Carro, Jossan & kanske Joline !

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Världens finaste vän, big love

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mysis dag!

Haft en super mysig eftermiddag på Ikea med syster, mamma & mormor. Middag där & massa små köp till hemmet, kollade även på lite olika tv:n & mamma hittade några som föll henne i smaken så nu drog hon hem för att mäta, lutar iallafall åt en 50tumm.

Själv hoppade jag av hos Carro, vi ska bara mysa & försöka planera upp våra livssituationer dom just nu är en aning kaos!!!!

Måste bara slänga in världens sötast som jag hittade i min säng imorse. Gammelgubben min!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

24november

Vilka morgon rutiner jag har fått, har jag aldrig haft förr. Går upp har ut hundarna, sätter på kaffevatten, fixar iordning diskbänken & sätter in all disk i diskmaskinen, dukar fram frukost & väcker mamma.
Känner mig lite som en gamal tant!

Dagen till ära blir att åka en sväng till valbo med syster, mamma & mormor. Köpa lite julpynt & hjälpa mamma välja ut en ny tv, hon tycker det har blivit dax att skaffa sig en plattis. Hon kom på sig själv med att tänka att vår tv var rätt så ny tills jag påminde henne att den är 11 år gammal.  Vilket fick henne att känna sig lite omodern.

Dax att sätta lite fart för mig, mormor kommer om 1½ timme & jag sitter i sovkläderna !

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Full moon party kryssning, silja galaxy !

Kryssningen i helgen var helt otroligt UNDERBAR! Något alla borde göra, vi är iallafall sjukt taggade på en till & kommer åka iväg på en inom en snar framtid.

Började med en ordentlig lunch på mingel innan vi gav oss av mot bussen & berättade för Karin vad hennes överraskning var, en 24 timmars kryssning med Thailands tema. Någon som fick sig ett stort smile.
Efter en tre timmars lång bussresa var vi övertaggade när vi klev ombord, så vi slängde in sakerna i hytterna & drog vidare till taxfreen & handlade på oss ett välfyllt sortiment.
Planen var thaibuffé men det sket sig & vi körde all in från början till slut!
Vår hytt blev till hållet & under kvällen var det både den ena efter den andra som ramlade in & gjorde oss sällskap. Träffade många sköna typer & mindre sköna kanske man ska säga, hehe !
Dansgolvet gav på sjukt bra musik & en jäkla stämning & tryck, knöt kontakter med de som spelade & fick rosor utdelade. Helt underbar kväll men massa skratt & sköna minnen !
Somnade 8 på morgonen & efter några timmars sömn körde vi igång igen, bestämde oss för att hålla igång hela vägen hem till gävle för utgång på Slick när vi kom fram !
Måste tacka mina härliga brudar för denna helg!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Världens sötaste hund

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Morgon vrång!

Morgon kaffet druket & jag funderar starkt på att hoppa in i duschen innan jag börjar med något annat, man känner sig inte speciellt fräsch när man är sjuk. Har du blivit sjuk ingen, åt ju antibiotika för ca 2 vecker sedan. Fast med tanke på helgen kanske inte det är så konstigt...

Sen tänkte jag på en annan sak så här på förmiddagen får jag säga. Jag blir så jävla less på folk som ska kommentera på andras missöden att det precis vet vad personen går igenom & att de vet hur det känns. Hur fan kan man säga så till en person som sörjer, de är den värsta kommentaren man kan få enligt mig. Det känns som något man bara skriver för att det LÅTER bra. Ingen kan VETA hur det känns för någon annan eller att de har gått igenom samma sak. Allt är olika för olika människor. Så snälla ni sluta skriva så till människor och skriv istället något som faktiskt värmer i en son situation. Som en värmande kram eller att ni finns där för personen....

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Musik & GBG planer

Nej vad sägs om att faktiskt sova nu, hade ju lovat bilder & info från kryssningen i helgen men orkar inte ladda över dem från kameran nu.  Det får bli imorgon, ni får stå ut tills dess. Det är faktiskt dax för mig att somna före 4 för ovanlighetens skull.

Men först ska jag kolla runt lite på olika hotell i GBG, blir nog en resa dit i Januari till My Dog & ställa ut hundarna. Tillsammans med mamma, syster, Anki & ett gäng hundar. Men än så länge är det bara planer & inget bestämt får väl se hur det blir, men jag håller tummarna. Blir det en GBG resa ska jag se till att träffa min saknade vän Emelie som bor där!

Nä men nu ska jag lägga ner det här, inlägget bir bara konstigare & konstigare hur längre jag skrver kanske betyder att jag borde sova.

Natti !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Scones bak




K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

21november

Slagen hjälte som dragit på sig en förkylning.... Helgen var helt klart en av dem bästa & vi hade så sjukt jävla kul! Skriver mer om helgen senare, just nu ska jag städa & hjälpa min lilla mamma här hemma, stackarn har dragit på sig lunginflamation mitt i allt annat. Så ska städa & göra det mysigt här hemma sen ska jag laga thaimat till middag är sjukt sugen på det, blir röd currykyckling med ris. Funderar även starkt på att ställa mig & baka bröd dagen till ära är lite sugen på att göra det faktiskt, ska kolla igenom skafferiet om allt till det finns hemma.

Nu ska jag fortsätta med mitt & återkommer senare ikv med bilder från helgen & en liten mer ingående info från bravaderna.

Tjadå!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

111115, mitt i natten

Ligger här i Carros säng med mjau mjau sovandes på min högra sida & Carro sovandes på min vänstra.

Haft en super mysig tisdag med mina fina flickor Caroline & Josefine, druckigt lite rött, käka thaimat, planerat lite inför fredag & snacka mängder med skit. Skönt att ventilera ibland!

Vilken underbar känsla man får i kroppen när man har människor som är varma & underbara runt sig, man får en må bra känsla i kroppen!
Nej dax för mig att sussa, en ny dag imorgon som är fullbokad som vanligt.

Natti natti, tja då!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sometimes it's hard to follow your heart, Just be true to who you are!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

11 November

Helt solo här uppe i Umeå nu, Stina åkte hem till Långsele idag & mina små vovvar är hemma i Gävle hos min mamma, de har de säkert alldeles utmärkt. Vilket resulterar i att jag har massa tid att fundera ut hur jag ska göra i det här med skolan & allt. Dess värre verkar jag inte komma fram till specielt mkt, var iväg & pratade med en person idag vilket inte gjorde mig klokare. Men det är en dag imorgon oxå. Har pratat massa med min underbara vän Carro idag, du är guldvärd gumman!

I helgen kommer min kära far & syskon upp för att hälsa på mig, det ska bli super kul & mysigt. Självklart saknar man dem massor när man bor så pass långt bort då jag har är väldigt tight med min familj. Får väl se vad vi hittar på för något, men något roligt ska det iallafall bli.

Nu ska jag klo lite på tv & sen sova, imorgon ska jag slå in pappas fars dag present som jag köpte idag!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vilsen

Allt känns så jobbigt just nu, jag vet inget längre, jag känner mig som ett stort vandrande frågetecken.
Utbildningen (basåret) jag går på känns inte rätt & jag trivs inte alls med det, känns som jag går på det för att jag kom in, inte för att jag vill. Alla alternativ jag kan komma på verkar vara omöjliga att göra, varför ska allt vara så komplicerat. Jag trivs jätte bra med min vardag här upp om man räknar bort utbildningen, men hoppar jag av får jag ingen inkomst eftersom då försvinner mitt csn bidrag. Utan de kan jag inte betala hyran & köpa mat, man kan ju inte leva på luft. Jag har kollat runt på utbildninger som startar nu till vårterminen, men inget av dem känns rätt för mig eller är det alltid bra att ge det ett försök, tänk om jag har samma känsla efter några månader med det oxå. Fy jag mår verkligen inte bra av allt de här & kan inte sova ordentligt, vaknar tusen gånger om nätterna & är allmänt nere & orolig....
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

De är inte lätt när det är svårt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Tiden är aldrig på min sida

När jag för en gångs skull faktiskt var i tid påväg till tåget så har de stängt av en bit av E4an så de dirigerar om trafiken på världens omväg & i sån god tid var jag inte. När jag kliver upp på perången åker tåget iväg, underbar känsla de där!

Nu ska jag ta fram matteboken & plugga lite, har tenta imorgon, senare blir det beck med kusinerna.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Väntar på bussen

Sitter i Gävle & väntar på bussen ut till byn, helt chockad över att jag kan sitta i springbyxor & en tunn jacka... Själv är man ju van vid tjockaste vinterjackan & mössa uppe i Norrland. Jag tror jag har börjat förstå vad folk menar när de säger att Gävle inte är Norrland.

Hade iallfall en super mysig fredagskväll med taco & idol hos pappa med syskonen, inte ofta vi är samlade alla 4. Man får ta tillvara på dom tillfällena. Efter det åkte jag hem till bästa Carro & drack vin & prata massa skit, välbehövligt saknar min bästa vän så mkt nu när jag flyttat!!!

Nu hem till byn, plugga & göra mig iordning för firande av kusin som fyllt 20 med tjocka släkten Westin ute i storskogen.

Tja då, nu kommer bussen.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget