Fel vanor & fel rutiner...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Hund idiot

Jobbhelgen är över & jag har två dagar ledigt. Dessa ska jag tillbringa med mina guldklimpar till hundar, massa träning står på schemat. Nästa tävling är den 4:e i Timrå så det är bara att träna på. Solen skiner till & från ute & jag är på allmänt bra humör.

Lite städning ska jag nog hinna med idag oxå, behöver tvätta kläder inför fredagen. För på fredag åker jag, mamma & Elin ner till skåne för en liten mini semester. Tayra får följa med hon oxå eftersom hon äter medicin så passar det inte så bra att lämna bort henne.


Nej nu skall jag dricka lite kaffe & läsa lite Canis & se om jag får någon inspiration!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solen skiner på fel dagar

Jobb helg är aldrig fel när det är dåligt väder, men nu skiner solen & jag börjar joba om en timme. Men det känns skönt att veta att båda Carro & Stina jobbar i helgen, då är det mindre synd om mig. Har varit ledig i fyra dagar, & de dagarna har bestått av regn & regn...

Nä nu blir det en kopp kaffe innan jag måste iväg mot jobb

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fina TayraK O M M E N T E R A (0)
publicerat i Hundarna / länka inlägget

   

Swedish champion

I fredags var jag upp till Alfta & ställde Raxa på SKKs årliga utställning som de har där. Och med mig hem på eftermiddagen hade jag ett svenskt champion, det kändes helt otroligt när vi äntligen fick vårat efterlängtade sista cert & tog championatet.

När jag kollade ut ur ringen på mamma så var hon nog mer uppe i det blå än på jorden. Herregud det var länge sedan jag såg henne så glad & gud så skönt det var att se henne så himla lycklig det tackar jag Raxa för.

Alla har alltid sagt till mig att jag & Raxa är så himla tighta & samspelta men jag har väl inte alltid hållit med. Men de senaste veckorna har det bara klickat till & det känns som att vi har hur bra kontakt som helst & allt flyter på så hilma bra. Det kände jag även på utställningen i helgen att hon verkligen litade på mig & jobbade tsm med mig.

Mitt lilla hjärta vad jag tycker om dig, men ibland blir jag inte klock på dig men det är väl så det ska vara.


( bilden är tagen när vi precis hade fått hem Raxa från England)
<3

Kennel norrtjärns

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Hundarna / länka inlägget

   

Trygghet, gemenskap & kärlek
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Du som reser mig

Shit känns som jag är ett vandrande spöke för tillfället, min kropp behöver sömn. Öppningar på jobbet & en klocka som är ställd på 05:30 nu de senaste dagarna, men imorgon är min sista öppning på ett tag. Men vet inte vad som har varit fel de senaste nätterna men jag sover inge bra, vaknar hela tiden & sover inte speciellt djupt heller. Just därför ska jag hoppa i säng snart & hoppas på att sömnen är på min sida idag annar blir morgondagen en plåga.

Massa saker pågång samtidigt, väntar bara på en krock !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget