God natt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

närmare en vardag

Mycket som har hänt den senaste veckan, vi har flyttat ur huset helt så nu är det tomt & redo att en ny familj ska få det som sitt hem. Jag har flyttat hem till mig igen efter att ha bott ute i bergby under dessa jobbiga månader & mina syskon har flyttat in hos pappa här i Gävle. Stor omställning men det ska nog bli bra i slutänden.

Nu har nästan alla djuren flyttat hem till sina nya hem, har bara Freja (en whippet) kvar hos mig, men hon ska flytta i slutet av månaden ner till kungsör, hem till en vän till mamma. Navid flyttade förra veckan hem till Familjen Sundqvist, känns så otroligt skönt att han kommer att bo hos vänner till oss, hade aldrig klarat av att skiljas helt från honom. Han är min lilla ögonsten som vi plockade med oss från en stor bondgård i skåne, när mamma & jag var där i augusti förra året. Men jag har ingen möjlihet att ha honom hemma hos mig, jag bor ju som sagt i en lägenhet mitt på stan & han måste få gå ut & jaga råttor typ. Ibland måste man prioritera deras bästa framör vad man vill själv.

Men med mig i lägenheten har jag Nox & RuPert, två kattpojkar som inte är speciellt intresserade av att gå ut så dom passar perfekt som innekatter. Liv bor hos mig för tillfället också men det är bara nu tills slutet av veckan sen ska även hon få vandra över till den andra sidan & få träffa mamma, jag är avundsjuk. Liv har nämligen en lungsjukdom som det inte går att göra något åt & hon svarar inte be medicinen så det finns ingen annan utväg, man har börjat märka nu att hennes lungor inte fungerar som de ska.

Tayra bor för tillfället hos mormor, nu medans Freja bor hos mig, men sen ska jag testa att ta in henne till stan. Är inte hundra på att det kommer att fungera, då hon fortfarande inte har återhämtat sig från sin skada & ska vara stillsam & att lämna henne ensam hemma utan att ha körtslut på henne helt brukar inte fungera allt för bra. Men man kan ju hoppas att den lilla damen har växt på sig lite sedan sist vi hade dom problemen. Man kan ju hoppas att Sue har en lugnande effekt på henne. För Sue är det inge strul allt med att lämna ensam, gud vad man uppskattar det när man haft en hund som inte är 100% på att vara ensam hemma. Eller Sue är så himla enkel på alla plan om man jämför med Tayra. Tayra är en liten tyran men det jag älskar/hatar med henne. Jag bara hoppas på att hennes ben ska bli helt bra nu snart så hon kan få börja leva igen, det har ju varit såhär sedan september förra året...


Nä nog om allt tjat om djur.. Jag har iallafall en lättare känsla i kroppen nu när allt med huset är slut & att jag kan bo i min längenhet & börja om på nytt. Nu blickar jag framåt för att få ett liv igen.

Maan glömmer aldrig, men livet måste gå vidare & man lär sig att leva med sorgen.

NAVID
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Snart skiljs jag ifrån dessa 2 hjärtan <3


LIV & NADVIDK O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kvällsmys med bästa pojkarna

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solig onsdag

Nu börjar det närma sig, på söndag ska vi vara ute helt ur huset i bergby, har packat, städat, rensat & slängt tonvis med saker känns det som. Men nu börjar man äntligen se att det börjar minska & att det inte är så mkt kvar att göra. Tur att jag har så snälla människor runt mig som hjälper mig med allt med flytten. Igår kom Mia efter jobbet & hjälpte mig att köra MASSA skräp till tipen & sen kom även mormor & min morbror ner med släpkärra så vi även fick iväg de stora sakerna. Så himla skönt att det börjar närma sig sitt slut nu, men det tar sin tid att flytta ut ur ett hus man bott i sedan 1999. så sjukt med saker man samlar på sig. Hädanefter ska jag göra en ordentlig rensning varje år så man inte samlar på sig så mkt skit !
 
Annars då vad har dagen bjudit på, det har faktiskt varit en helt ok dag, våren har kommit till Gävle, hoppas det är för att stanna bara. Satt på balkongen i solen ett tag tsm med murran. Sen bestämde vi oss för att käka lunch på George, var så sugna på kycklingsallad. Satt & pratade skit som vanligt, hoppas ingen bekant till offren var i närheten ;)

Sen kom samtalet in på resor, & jag som trodde jag skulle på ut en piss lön nu i mars, blev glatt överraskad att jag har så mkt kvar efter att ha betalat alla räkningar. Så är sjukt sugen på att ta en sista minuten en vecka & bara komma bort, vila upp sig, SOLA & dricka goda drinkar. Skulle vara den optimala avslutingen på allt jobbigt som varit nu, för på söndag är vi ju klara med radhuset & det skulle vara så underbart att åka & komma hem å starta upp helt på nytt !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kameran fick följa med ut igår

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Älskade hundar !

Livet börjar kännas lite lättare, beror det på att våren sakta men säkert börjar närma sig, jag ser ett slut på den här vintern. Ett tag trodde jag att det skulle vara vinter hela året... Kroppen fylls av energi av solen & man hör hur det droppar vatten från taken. På sommaren är allt så mkt lättare, jag vet inte varför det bara är så, för mig iallafall. En hela helg i sommarstugan skulle inte sitta fel nu alltså.

Satt & kollade igenom massa semester bilder, från utlandsresor. Blev så sjukt taggad på att resa, så jag skulle kunna dra en sista minuten imorgon undefär. Men man måste kanske vara lite realistisk oxå, synd nog, Tur att det bara är 1 ½ månad kvar tills jag åker på en lång weekend till Franka Rivieran. WONDERFUL!
 
Hemma i bergby idag för första gången på en vecka, inte träffat hundarna under den veckan heller, sjukt va dom får mig varm i hjärtat. Det är svårt att beskriva hur mkt dom betyder för mig, dom får mig hel. Dom är en så stor del av mitt liv, så det är lixom konstigt att vara utan dem. Längtar nu så extremt mkt till snön har smält och agilityhindren på klubben kommer ut igen.

Nej nu ska jag lämna datorn & bege mig ut i skoterspåren men hundarna & njuta lite av solen, innan jag ska förtsätta städa här i huset, för jag hoppas att vi är ute härifrån innan den här veckan är slut, det skulle vara så underbart skönt att komma härifrån nu & börja få ordning i lägenheten & starta om sitt liv på nytt. Lixom gå vidare, fast inte glöma. Jag vill bara få in en vardag i mitt liv igen, lixom rutiner. nu åker man bara mellan lägenheten & huset ute i bergby hela tiden.K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget