Katter

Två av katterna har nu flyttat, först var det Moody som flyttade till Mora & sen Kiwi som flyttade till Ockelbo. Båda pojkarna verkar har gjort sig hemmastadda i sina nya hus & de verkar komma bra överrens med sina nya ägare & familj.

Fick ett samtal i förra veckan från Mora & allt var bara bra, Moody hade anpassat sig super bra, han var nyfiken på allt som dom gjorde & hade varit ut en sväng. Dom var super nöjda med honom & han verkade vara lika nöjd över sin tillvara som dom var med honom.
 
Kiwi har ju som jag skrivit tidigare flyttat till ockelbo hem till mammas barndomskamrat Kristina, vi har haft nästan dagligkontakt sedan han flyttade & allt verkar gå kanon. Han busar med deras hundvalp & har hittat en favoritplats uppe på en byrå där han ligger & spanar över köket & ut genom fönstret. Han ska snart få testa på att gå ut han med.
 
Jag blir så glad när jag hör hur bra det går för mina små katter i sina nya hem, dom står en så varmt om hjärtat & man vill verkligen att dom ska få det bra. Dessa två pojkar har iallafall lyckats bra & kommit till två super fina hem, det känns så underbart skönt.
 


Men det finns fortfarande katter kvar som letar efter nya hem, några av dom kommer här:
Är ni intresserad eller känner någon som är intresserad, hör av er till hannawestin_@hotmail.com

TINDRA:
6år, steriliserad,avmaskad & IDmärkt.
Vill komma till ett hem där det inte bor någon katt sedan tidigare, har varit frisk & kry i sitt liv, är van med hundar/folk, är en van utekatt & måste komma till ett hem där hon kan gå ut.
 
Kaylie:
Blir 1år nu i mars, steriliserad, IDmärkt, vaccinerad & avmaskad.
Väldigt social & trevlig honkatt, född på en bondgård i skåne. Van med hundar. Lite vana att vara ute
 
 

KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: