Host host

Känns just nu som att alla hostar & snorar på bussen... Roligt att andas samma luft som dom de 4 närmsta timmarna. Var jag inte sjuk så lär jag då bli det!

SUCK!!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Viätt nästa

Då var det läggdax igen, gud dagarna bara flyger iväg. Hade min första labb idag i kemi kursen, gick riktigt bra & var betydligt roligare & intressantare än jag trodde. Efter skolan har jag i stort sätt intr gjort något, tittat på tv & snokat på internet. Spridit planer med Carro & planerat karins födelsedagspresent, du kommer gilla den vännen. Den bästa är värd de bästa vet du!

Imorgon blir det matte på förmiddagen och sedan beger jag mig till viätt för att hjälpa Stina vakta fårgården & alla hundarna. Men självklart valla en hel del med Sue oxå.

Nej natti natti, nu ska jag lyssna på rock klassiker tills jag somnar. De som är nackdelen med att ha sovmorgon man är inge trött på kvällen.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solo i umeå

Ensamhet får en verkligen att fundera över allt & ingenting. Har kommit på mig själv flera gånger att alltid bara fundera över det som inte är bra eller de jag inte har. Från och med nu ska jag fokusera på det som är bra i livet, som att jag har Världens absolut bästa familj. Mamma som alltid göra allt för mig & stället upp till 100% oavsett vad, du är de finaste jag har i mitt liv & något jag inte klarar av att leva utan, de är du som gjort den jag är idag & du har gjort ett bra jobb mamma. Pappa som alltid står bakom mig i allt jag gör, han som jag känner mig så otroligt trygg med & som alltid vill ens bästa. Elin min alldeles egna lilla syster, som är lika mkt min bästa vän som syster. Vi gör allt tillsammans & lever livet tsm precis som systrar ska göra. Rickard min lille bror som inte längre är liten, personen som alltid får mig att le & känna glädje i livet. Han får allt att kännas så enkelt & värmen han ger är oersättlig. Min familj är mitt allt, tanken att mista någon är skrämmande, man hör hela dagarna folk som får genomgå något sånt. Ni fyra tsm bildar Hanna utan er skulle jag vara ingen, jag behöver vardera för att vara hel.

Sen har jag alla mina underbara vänner som får min vardag att bli så underbar som den är. Utav er får jag livskraft, glädje, lycka, trygghet, bekräftelse, värdighet, betydelse & ett underbart liv att leva. Caroline Karin Stina Anna-Lina Amanda Chatrin.

Jag lever i så många andras dröm, jag brinner för människans bästa vän hunden, jag har turen att få ha två egna & sju till i familjen. Jag lever tsm med 9 små underverk som jag älskar av hela mitt hjärta, alla har sin egen personlighet & det får mig att njuta utav det ännu mer. Många drömmer om en hund & jag får leva med det gånger nio.  Panza Maolu Troja Freja Molly Sue Tayra Lova Raxa, jag är lyckligt lottad som har dessa fyrbenta vänner.Fokusera på det ni har inte på de ni lever utan, med den inställningen känns livet UNDERBART!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vad skulle jag göra utan min faster ;)

Ikv blir det plugg plugg plugg.... Har dugga i Matten imorgon, hoppas på att jag lyckas få med mig några extra poäng till slut tentan i november. Har redan haft 6 timmars lektion idag i just matte, vilket var väldigt bra fick svar på några frågetecken.

Från de ena till de andra så måste jag tacka min fina faster som hjälpte mig & Stina att byta ort på högskoleprovet, från Umeå till Gävle. Nu blev den helgen betydligt enklare att planera då vi ska fira Karins 20årsdag. Att åka från Umeå efter Hprovet, blev lite väl sent hade varit i Gävle runt halv tio.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommarkänsla, söndagshäng
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Utgång med mina fina flickor Karin & Stina

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Syster & Karin på besök

Bokade biljett till syster efter lite övertalning av mamma att hon skulle få åka upp själv, mamma tro inte att hon skulle klara av byten själv. Men Elin är faktiskt duktigare på sånt en man tror trots att hon inte är så gammal. Så nu kommer hon upp halv elva ikv, ska bli super roligt att hon kommer upp. Man är ju van att träffa henne varje dag så saknar henne gör man allt.

De roliga nu är att Karin ringde mig för en kvart sedan & bad mig boka en biljette åt henne så hon kunde åka samtidigt som Elin upp. Så nu kommer båda upp !!! Ska bli super skoj att få lite besök här uppe i Lappland, visa dem lägenheten & självklart visa dem lite av Umeå.


(Elin & Jag, Spanien maj 2011)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tiden går fort när man har roligt

Inne på vecka tre på universitetet, känns sjukt att det redan gått så lång tid. Trivs iallafall toppen!  Blev en sväng på stan idag, fixade lite ärenden & köpte ett par höst/vinter skor. Har nog aldrig haft så himla sköna skor. Har sagt det förr & måste säga det igen, den här staden är så mysig hade aldrig kunna tänkt mig att det var så här mysigt uppe i lappland.

Sängen kallar & klockan står på 06.00 sen när började jag gå upp så tidigt. Natti!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

19 september

Sitter på bussen någonstans mellan Övik & Umeå, frame i Umeå om en timme. Lagom träsmak i röven efter att ha suttit på buss i snart tio timmar, och två av dem på tåg. Men vad gör jag inte för att få med mig mina två små till Umeå, längtar tills botiabanan blir klar så det blir lite mindre resväg mellan Umeå & Gävle, samt att det är behagligare att åka tåg ist för buss.

Tur för mig att bussen hade eluttag så datorn höll sig vid liv när jag ville. Nä nu ska jag stänga ner den här & försöka sova den sista timmen så jag kommer fram någongång. Längtar faktiskt till min luftmadrass väldigt mkt just nu!

För att se Söndagens utställnings resultat gå in på vår kennel blogg.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

utställning Högbo

Ställde ut Freja idag på SKKs utställning i Högbo, hade förhoppningar på att det "kanske" skulle kunna gå riktigt bra för henne, tycker själv att hon är väldigt fin. Men icke sa nicke, det blev en VERRY GOOD från domaren & oplacerad i gruppen. Men jag är nöjd ändå, hon skötte sig super bra lite mer rutin på det här med utställning för hennes del så kommer det att gå toppen, hon är ju trotts allt utställd max 3gr.

Huvudsaken att jag är nöjd över henne & att hon är finast enligt mig ;)


(Freja för några år sedan i Österbybruk)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Hundarna / länka inlägget

   

får minuterna att rulla

Sitter på Umeå flygplats & väntar på att det ska bli påstigning på migg flyg. Som alltid när man sitter på offentliga platser tittar & lyssnar man på alla människor som passerar, satt & skratta för mig själv när jag hörde ett gäng som verkligen pratatde ordentlig norrlänska tills det slog mig att jag faktiskt bor i norrland nu & att det är jag som pratar konstigt här uppe & inte dom.  Jag är norrläning nu får faktiskt ta & vänja mig vid det, mina lärare pratar så, dom i kassan på ICA, människorna på gatan, ja alla gör det. 

Jag är faktiskt en Norrläning numera & ingen gävlebo...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En sväng ner på Umeå City


(gammal bild, Sollefteå 2009)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

På resande fot

Flyget bokat & klart, landar på arlanda tjugo över fem sen tåget hem. Betydligt kortare restid än om jag hade åkt tåg & buss hela vägen. Känns skönt, då får jag hela fredagen ledig så jag kanske kan träffa några av mina fina flickor & så hinner jag uträtta några ärenden på stan.

Lördagen & söndagen är fullproppad med hundtävling, så då lär jag inte ha tid för annat. På söndagen blir det resa tillbaka till Umeå & efter det dröjer det nog ett tag tills nästa besök i Gävle.

Nu sova & imorgon ska jag & Stina utforska Umeå lite. Natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag 12 september

Är så less på att det regnar hela tiden, regnar när man vaknar, regnar när man går ut med hundarna, regnar när jag cyklar till skolan, det regnar HELA tiden... Jag får inte lust att göra någonting i det här vädret samtidigt som jag är så jäkla less på att inte göra någonting.

Några måste har jag iallafall idag, bla så ska jag boka flygbiljett hem tills på torsdag. Orkar inte åka tåg & buss, så flyger till stockholm & sen tåget till gävle, hemma på mindre än tre timmar (Y)

Nu blir det matlagning, egengjorda köttbullar, hemmagjord mos & Stinas brunsås.K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Regnig måndag

Däckade bokstavligen i sängen igår kväll när jag kom hem till Umeå. Åkte hem till Gävle i fredags, kom knappt hem men så är det väl när man åker med SJ men hem kom jag x antal timmar senare. Lördagen bestod av agilitytävling, inga fina resultat men hundarna skötte sig super bra. Lördagskvällen tillbringade jag med min fina familj med grillning som antagligen blev årets sista. Senare på kvällen åkte jag in till stan för att träffa mina underbara flickor över ett par glas vin.

Idag har min hjärna inte riktigt varit närvarande, den är nog inte van att gå upp halv 7 & sedan räkna matteC i 6 timmar. Men jag överlevde!
Regnat hela dagen men det har de ju gjort den senaste veckan, så resten av dagen har jag bara tagit det lugnt myst i soffan, bakat äppelkaka med kolagrädde, te, tända värmeljus & CSI NY !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Agilitytorsdag

Har nyss kommit hem från ett RIKTIGT roligt agilityträningspass på Umeå BHK & varje torsdag är det gruppträning, jämnaveckan svårare banor/ojämaveckor lättare banor. Sue var lite het men hon gjorde en hel del fina saker med, det jag verkligen måste börja med är att lita på henne mer & först testa istället för att hela tiden tro att hon inte ska ta rätt vägg & hjälpa henne för mkt. Man måste få misslyckas för att lära!

Spike gick även han super fint, Stina & Spike fick äntligen blindbyterna att fungera perfekt & de såg verkligen super fint ut & Spike drog på lite extra fart!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Hundarna / länka inlägget

   

Tips

Köpte ett par svarta "Jeans" igår på Gina Tricot, de kostade bara 199:- var väldigt sköna, stretchtyg & satt lite högre än valiga jeans men de hade inte hög midja.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Umeå city

Tog oss en titt på Umeå city idaf, gud va mysig den här staden är. Känns som en lite sött samhälle fast det finns allt. Massa söta & roliga butiker. Känns väldigt bra än så läng att jag flyttade upp hit, klart man saknar alla där hemma men det hör väl till.

Slökväll i tvättstugan & soffan!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

3 dagar som Umeåbo

Har hunnit gått tre dagar sedan vi flyttade upp till "Lappland", som min farmor så fint kallar det. Lägenheten är super mysig(bilder kommer när jag orkar ta fram kameran), ligger precis vid nydalasjön med massa fina slingor man kan gå med hundarna & tio min cykelväg till Universitetet. Det kunde inte blivit så mkt bättre. Brukshundklubben ligger inte allt för långt bort heller & vallnings möjligheter finns det.

Jag har min perosonliga hemmafru/chafför som sköter hushållet medans jag är i skolan, maten står på bordet & hundarna är rastade. Sorligt nog har hon glömt att diska ikv, så det måste vi ta ett snack om. Det andra har hon skött galant. Hon tog sig till & med äran att blåsa upp min luftmaddras, för här i umeå sover vi kungligt på varsin extra tjock och bekväm luftmaddras. Det låter när man rör sig, den är lite bucklig men annars helt perfekt. Vi sover hand i hand bredvid varandra i vårat lilla sovrum. För alla som känner för att komma på besök har vi en väldigt skön devansoffa som vi gärna hyr ut för 500 kr natten, är du en nära släkting kan du få KOMPISPRIS!

Nu ska gammelparet frysa in dagens storkock & bege oss ut på en kvällsrunda med hundarna.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget