Slutet är nära..

Gud nu har jag gått min sista dag i skolan på gymnasiumet, imorgon sätts mina betyg så nu har vi bara festen kvar.
Hade en super mysig dag med klassen igår och kollade på våran kabaré, åt pizza & glass med jordgubbar. Riktigt mysigt, tränade på sången vi ska sjunga på balen och min Stina höll ett jätte fint tal för klassen. Många tårar under kvällen. Idag började vi med att visa upp våran karbaré film för alla eleverna på hundsport och våra lärare och det blev en sabla blandning av skratt och tårar, jag tror inte jag har fattat det här än, att om en vecka tar jag studenten och ska flytta hem till Gävle och aldrig mer återvända till mitt Forshaga liv... Gud detta kommer bli jobbigare än vad jag tänkt tror ja, har haft en konstig känsla i kroppen hela dagen.
Idag låg jag & Stina nere vid älven & solade, sedan tog vi en bakadpotatis på uteserveringen & bara pratade massa. Sedan vart det att städa lägenheten eftersom det blir förfest här hemma imorgon innan vi åker in nästan hela klassen till Karlstad för att äta på resturange och sedan blir det krogen. Ska bli så kul !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En bild säger mer än tusen ord

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lite bilder från skolmästerskapen

Spike
Sofie
Tayra
Sofie & Ben

Trazzel i full fart under inkallning
Trazzel, hop över hinder
Nadine och Quicky
Jag & Tayra
IPO
IPO
IPO, Rickard & Aragon
IPO, Rickard, Aragon & Emilly
IPO, Rickard & Aragon
IPO, Rickard & Cola
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Hundarna / länka inlägget

   

Sökträning

Varit ute i skogen hela dagen med klassen och tränat sök, Sue skötte sig verkligen super bra, hon går framåt efter varje pass. Nu kunde figarna vara ute på helt djup och bara göra en lite synretning sen flög hon iväg med världens fart. Nu ska jag bara försöka hitta en Sökgrupp som jag kan träna med hemma i Gävle, för ska verkligen satsa på den här grenen för hon är verkligen super duktig plus att hon älskar det.
Varit super skönt väder hela dagen, lite i varmaste laget för hundarna, dock är ju inte Sue så extremt värmekänslig men man märkte på det andra hundarna att de tyckte det var jobbigt. Lagom tills jag kom hem och gick ut med de andra två små, så började det regna och åska och nu blir åskan bara värre och värre och regnet med, det låter nästan som om mina fönster ska gå sönder och det åskar så man hoppar högt. Jag hatar verkligen åska, eller jag bara när jag är ensam för annars bryr jag mig inte så mkt faktiskt. Får hoppas på att det slutar innan det hinner bli mörkt, för då vet jag inte vad jag gör. Ikväll blir det i alla fall massa plugg och sova tidigt, skulle tvätta men vet inte om jag orkar..

Här kommer lite bilder från sökträningen:

Amanda & Embla

Sue super taggad på att få springa ut och leta reda på figuranten

Super fokuserad

Påväg ut till figen

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Hundarna / länka inlägget

   

Välkomnar mig själv tillbaka

Ett tag sedan jag skrev nu faktiskt men har känt att det inte varit läge för att skriva något. Hade inte kommit ner några vettiga rader i alla fall. Men nu känns läget stabilt och jag är tillbaka nästan fullt ut. Har planerat en riktig singelsommar med vännerna i alla fall, man måste väl passa på när man är singel så säg, det var ju trotts allt ett år sedan sist ungefär. Detta var kanske egentligen det bästa som kunde hända, så på ett sätt får jag tacka dig.
Vad har jag nu hunnit med dessa dagar sedan jag åkte tillbaka till värmland i lördags
Lördag: Vart det grilla med Petra och Emelie, sedan på kvällen vart det fest.
Söndag: Vart en helt lugn dag, hände inte spec mkt
Måndag: Var i skolan till 8 på kvällen och hade matte stöd inför det stora provet på tisdagen, den vart det djävulsrallyt med Norsken.
Tisdag: Gjorde jag mitt stora prov och vet ni vad jag KLARADE det ! Så jävla stolt!  På kvällen var det mösspåtagning och fest, började kvällen på dallas med Stina & Norsken sedan vart det fest med massa folk vid älven.
Onsdag: Ja idag har vi filmat det sista till våran kabaré film, sen har det varit sommar väder så jag och Stina satte på oss shorts och linne och tog oss middag på ute serveringen, bakad potatis för mig och räksmörgås för Stina. Sen har det bara varit en skön sommarkväll.
Bilder från mösspåtagnigen

Bästa klassen
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Uscha

Blä ett 40 grader vamrt tåg med hundar och så finns det inga uttag för el till datorn så snart dör den oxå, kul resa ja verkligen...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

På tåget

Sitter på tåget mot Forshaga igen, är just nu i Uppsala sen blir det Sthlm för att byta tåg mot Karlstad. Är framme i Karlstad halv sex ikv så har ett tag till att åka. Har även med mig en till hund ner, lilla Troja fick följa med ner. Jag får väl hoppas på att det är fint väder i Forshaga med, för annars åker jag ifrån sommarvärmen för här är det riktigt varm och skönt, precis som en sommardag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nu blickar vi framåt

Har varit på min gammelmormors begravning idag, riktigt tufft många tårar som rulla ner för kinden. Men det känns som om hon ändå gav mig ett budskap, att jag är stark att jag klara mig själv. Att jag ska klara det här. Livet förändras alltid. Livet är inte till för att vara lycklig jämt, man ska gråta man ska känna sig värdelös för att kunna känna sig värdefull en annan dag. Det är den känslan jag ska bära med mig nu. Gammelmormor du fick ditt sista budskap sagt, jag ska lyssna på dig.


Det var du som bad mig att släppa taget
Det är inte lätt att släppa om man inte vill släppa
Men jag har släppt det
Jag hår låtit dig gå
Det var din önskan
Nu ska jag hela upp mitt liv
För bara så alla vet
JAG klara mig själv

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

The Cranberries

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommarkänslor

Dagen igår var hur skön som helst, tog det bara lugnt tränade hundarna lite och på kvällen blev det grillning med vännerna sedan vart det fest hemma hos mig. Idag har inte varit så mkt sämre drog ner några stycken till stallet och tränade agility med hundarna. Tayra & Sue var jätte duktigt alla andra hundar med såklart. Nu blir det att plugga lite sedan får vi se vad som händer ikv.




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fult upp

Har inte hunnit med datorn dessa dagar har så mkt att göra hela tiden. Men nu ska jag försöka slänga in ett inlägg.
Kom nu som sagt ner till Forshaga i måndags, då blir det bara lugnt. Tisdag vart det skola sen åkte jag och mamma en sväng in till Bergvik och på kvällen vart det att plugga lite. På onsdag åkte mamma & Rickard hem och på eftermiddagen hade vi klasskampen tror jag den hette. Iallafall så var det jag, Stina, Amanda & Sofie i ett lag tilsammans med våra hundar, dock fick Sue vara hemma att ta med löptik skulle nog inte vara så poppis. Vi hade lätt bäst lagandra, men vi säger så här vi kom inte sist iallafall. Sen på kvällen vart det en festligheter & igår var det en städ/tvättdag för mig så nu är allt tvättat och lägenheten fin! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, hade nationela nu på morgonen efter det tog jag & stina med oss hundarna till "Kaffestugan" för att ta oss en fika ute i solen. Så mysigt ett riktigt sommartecken. Nu ska jag ner till stallet & träna lite agility sen får ja se vad som händer resten av dagen.


Jag Tayra Sofie Ben Amanda Embla Stina Spike
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mot Värmland

Nu ska jag bara packa in sakerna i bilden, sedan bege mig mot min sista månad i Forshaga. Känns helt konstigt att jag ska ta studenten men fan va kul vi ska ha nu!
Mamma och Rickard åker med mig ner, så att balklänningen kommer ner enkelt och felfritt.

Men nu måste jag packa in sakerna i bilden och springa upp med hundarna i skogen en sväng.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Norrtjärns Sancho Panza

Min lilla pojke börjar bli gammal och grå nu, du som var helt svart i huvudet som liten !




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Massa frågor utan svar

Vaknade nyss känner mig fortfarande skum, alltså jag kan inte sätta ord på vad det är jag känner utan de ända jag kan säga är att jag har en sjukt skum känsla i kroppen. Men tänkte gå ut & gå en sväng & försöka rensa huvudet, blir tokig snart, jag vet ju inte vad jag vill, jag vet inte hur jag vill att det ska vara & jag vet inte om jag vill ha det som jag har det nu, jag är som ett stort jävla frågetecken...

Men något positivt är iallafall att vädret är bra & att det är sjukt varmt ute. Ska bara slänga i mig någonting att äta sedan blir det ut för min del.



Vart har Hanna som alltid viste vad hon ville tagit vägen...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Små & söta


Karin & Hanna Westin, små & söta

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Spöregn ute :(

Sjukt trött efter två fullspäckade dagar.
Gårdagen valborg alltså var efter allt krångel riktigt lyckad, åkte till ockelbo hem till Joline. Skulle fira hennes 18 årsdag, en förfest med bara massa tjejor & så Frank. Men det var ju inte helt problemfritt när vi skulle ta oss dit, de hela slutade med taxi för 450kr. Men det var de faktiskt värt. Fick träffa alla mina brudar igen. Efter det tog vi tåget till Gävle krogen väntade, blev en sväng på Goya först sedan gick vi till Slick (fick använda mitt VIP kort för första gången och det fungerade finfint) & kvällen avslutades med en busstur hem till byn igen.
Tack för en trevlig valborg flickor!

Gick upp kvart över nio inte allt för pigg, men jag tog det lugnt igår. Skulle ju hålla hundensdag idag. Det vart riktigt bra faktiskt fint väder & mycket folk. Nu ska jag sätta mig ner & skriva på historiauppsatsen men jag har ingen ork, men det måste göras så jag har väl inget val

Slänger in lite bilder från igår, dock blir det bara från en lek för sedan dog kameran.







Bjuder på sista bilden
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget