Ockelbomarknad !

Ja nu var denna händelse över också, självaste Ockelbomarknaden! Nästan som sommarens höjdpunkt fan !




FREDAG:

Började då med att i fredags åkte jag in till stan köpte lite grejer till kvällen, kläning + örhängen. Mötte kusin Karin, Carro & Amanda där, sen tog vi tåget tillsammans hem till Ockelbo och Carro, de är en självklarhet att jag bor hos henne under marknaden så är det helt enkelt bara. Gjorde oss iordning sen drog vi på förfest hos Linnéa. Great de ! skojigt värre! Dock inte nå vidare trevligt väder på vägen dit men man överlever, ingen dör av att bli blöt, senare drog vi ner på marknaden då hade vädret blivit bättre och vi slapp regn (Y)  Väl framme på marknaden var de en hel del folk, vi styrde oss mot karusellerna de stängde snart , eftersom vi inte kom ner förren ganska sent. Åkte virvelvinden men måste ju säga att marknadens bästa karuselle var "tagada" (om de nu var så den hette). Kan ju bara säga att vi flög väldigt mkt!  När karusellerna stängde drog vi bort mot öltältet med hopp om att vi skulle komma in, och de var ju inte nå problem för oss kom in lätt som en plätt. Så resten av kvällen/ natten tillbringade vi där inne dansa, sjöng och blev bjudna på dricka. Najs Najs ! mitt uppi min dans med brudarna tyckte jag att jag såg två välbekant ansikte och mkt riktigt de var ju Micke P & Calander, riktigt trevliga killar som jag känner igenom skolan i Forshaga. Så kul att se dom :D  Träffade även på Stark senare! Kul att de dessa tre igen, inte så lätt att träffa dom eftersom de bor i skara och trollhättan annars! Senare fortsatte väl kvällen i samma stuk kom hem runt 4 tiden på morgonen, I Think ! Karin tog en sleep over hos Carro hon med.

LÖRDAG:

Började väl ganska segt, mitt huvud mådde inte så bra. Men efter lite vatten och alvedon var man som ny igen.
Drog ner och kollade lite på marknaden med Carro, Amanda och Karin,  gick och åt pizza på atalanta ett måste under marknaden. Träffa Micke en snabbis innan vi drog hem till Carro för att städa och göra oss iordning inför kvällen, vi hade nämligen förfesten hos henne idag. Mitt i städningen drog jag iväg och mötte upp Anna-Lina. Sega som vi alltid är så var vi ju långt ifrån klar fixade när folket började välla in, men de är vana så dom la knappt märke till de. Sen blev det drag som satan ! Dans på golv, stolar & bord, ett ord galet ! Idag drog vi ner tidigare så vi var framme runt halv 11 istället för runt halv 12 som kvällen innan. Vi ville ju åka fler Karuseller denna kväll, eftersom de är en höjdare onyktert dock skapas de skador men de liter man inte av förrens dagen därpå! hehe^^
Vad kan klockan vart runt 12 halv 1 så drog in på öltältet igen och där var det livat och skoj som dagen inna, träffade även på Micke och Calander ikväll :D  Blev en hel del dans !  Synd bara att Anna-Lina var tvungen att åka hem 1 !
Kom väl hem runt halv 5 på morgonen tror jag, efter lite strul.
en rolig del av kvällen var ju när jag och Karin träffa på en gubbe på 70 år som stoppa oss och ja att jag var den vackraste människa han sätt i hela sitt liv och då hade han levt i 70 år till lade han, sen stod han där å babbla om allt som var så fint på mig och att jag skulle vara rädd om mitt liv och inte göra något dumt eftersom de skulle vara att slösa bort tiden för mig, sen varnade han mig från att hoppa i säng med vem som helst utan jag skulle tänka riktigt innan jag gjorde det. HAHA !  Sen när vi började gå så ropade han att jag skulle få hans kontonummer och sen skulle jag få alla hans besparingar för jag skulle leva ett lyckligt liv enligt han!  HAHA ! ja somliga är som dom är, men roligt var det!

SÖNDAG:

Vaknade efter kanske 1-2 timmars sömn eftersom vi sov 7 st i Carros lilla rum !
Vaknade utav att de 4 från Gävle skulle till tåget, sen låg jag, Karin & Carro och slappa ett tag. Mådde ju inte skit bra om man säger så.Och sen när jag skulle resa mig upptäckte jag att jag knappt kunde stå på mina ben för jag hade så ont i vänstra sidan av höften och sen båda benen, så jag  fick ta alvedon för ja kunde knappt röra mig, och hade ingen aning om va jag gjort, senare på kvällen kom jag på att jag ramla inne i öltältet och att folk klev på mig, de kan nog vara de som gjorde att mina ben är helt blåslagna. De blev bättre sen när de alvedonen började värka. Så då var de bara stor städning för oss som gällde kan ju lova att de hade blivit stökigt under förfesten dagen innan. Sen drog vi ner på marknaden och käkade Atalanta även idag, säppte av Karin vid tåget sen hem och kolla på EM- finalen mellan Spanien och Tyskland med Amanda och Carro.
Bra att Spanien vann tycker jag då iallafall rättvist och bra ! Sen efter matchen kom min kära mor och hämtade mig.

Måndag:

Idag har vart en slö dag, trött efter helgen ! men nu ska jag iväg på 14 års kalas hos min kusin Lisa, GRATTIS PÅ DEJ ! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

to late

Ja vad har denna dag bestått av, åkte till hille med anna-lina och grattade Jesper på sin stora dag han fyllde nämligen 20 år ! efter de åkte vi ner en sväng på stan kollade lite, sen drog vi till boulongen och körde ett fys pass med friskis och svettis efter de drog vi och solade solarium. Trevligt värre!

Måste ju bara påstå att jag är bäst ! jag fixa allt ! haha !
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Dagen har beståt av att hjälpa till lite hemma, har städat lite och sen klippt gräset, vilket inte gjorde mig något eftersom det var strålande sol och jätte varmt! Bestämde med Anna-Lina att vi skulle åka in till Gävle och gå på ute gympan, men ca. 5 min innan vi skulle bege oss till bussen ringde min kära far och sa att de regna inne i Gävle och om vi ville kunde han bjuda oss på bio, vilket vi inte tackade nej till, Så från att vara hurtiga till att gå på bio och äta godis, lite skillnad men dock väldigt trevligt. Blev att se sex and the city.

Omdöme:
Den var rolig stundtals, men ibland kunde den blir lite händelse lös. Dock en riktigt bra film. Man kan nog lätt ha för höga förväntningar på filmen, TV-serien är LÄTT bättre !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Midsommar

Då var midsommar avklarat också. Tänker inte gå in på detaljer men de var en riktigt trevlig midsommar :) Drog hem till Carro först och bara mösss, sen gjorde vi oss iordning och drog ner till tåget där vi mötte Linnea och Sara, Mai plockade vi upp efter vägen hem till Hampus som var Linnéas klasskamrat, där hemma var även Robin och Philip. Så vi grilla och hade det allmänt trevligt. Trevliga grannar hade han oxå. Elr va säger du Carro, vi fick nämligen lära oss teckenspråk. HAHA så grymt kul...   :D  Sen gick vi hem och sov hos min kära far som satt upp och vänta på oss så att vi gick rakt när vi kom hem XD (Y) GoGO Pappsi !


K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Midsommar


Blir att fira med dessa sötisar ! :D

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fotboll

Ja ikväll är kvällen då de gäller vinna elr försvinna, elr jag oavgjort räcker ju bra det med.
men vinna elr försvinna låter bättre, rubriker you know. Man dras till dom utan att själv vet varför, sanna är dom sällan men heller inte falska något där mittimellan.

Ja de är då ikväll som Sverige möter Ryssland i en nog så viktig match, hela Sveriges befolkning kommer sitta på helspänn oh skrika av ilska så fort domaren blåser mot oss men sen lika fort älska domaren när han blåser med oss.  Även om de är rätt elr fel. Och Rysslands befolkning lika så. Även om domaren gör rätt elr fel vid en bedömning så blir pupliken till landet lika glada även om de beslut han gör inte är rätt. Den här fotbolls grejen är knasig, men jag säger inte att de är fel för jag blir likadan själv. De är något specielt med fotboll helt enkelt något unikt.

Men nu håller vi tummarna ihop i vårt land och hejar fram vårt lag med all vår kraft  (Y)

GoGo Sverige !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Förhandsvisning !

Var på förhandsvisningen av Jiddra inte med Zohan igår med Anna-Lina och Karin.



Omdöme:
Riktigt rolig film, äkta bio skämt imellanåt. Är man på bra humör och har lust att skratta en massa, ta en sväng till bion och se denna film i så fall. Fick ont i magen visa stunder i filmen. Visa delar av filmen kunde vara lite väl mkt. Men förutom det en hetl godkänd film och mer där till.

Redomenderas att se !

Efter filmen tog vi en promenad i Gävle tills Anna-Linas buss hem till Norrsundet gick 22.20, efter det bar de iväg till Karins kryp in på Brynäs. Mys, godis, TV och skit snack ! Alltid lika trevligt kusiner imellan <3

Tack för en trevlig kväll brudar !


( Jag och Anna-Lina )


// Tjing


 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Två nya favvosar

 


K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Knasigt

Sitter här i min ensamhet och funderar på vad som är så specielt med fotboll?
Att springa efter en boll, tacklas och gnälla på domaren.
Sen så ingår ju mkt socialt i sporten oxå, men ändå, varför är inte då handboll lika stort.
Och hur kan de vara tillåtet att de är så mkt pengar inblandat i de, tänk på alla fattiga hungriga barn i arfika.
Sen att folk som hejar på mitt lag kan bli så extremt idiotiska så som slår motståndarlagets publik kan jag inte förstå, är det verkligen mänskligt ?
Sen så förstår jag ju spänningen , blir ju själv helt extas om sverige gör mål elr vinner.
Men jag kan inte förstå de hela från början, det är ju i grund och botten helt meningslöst man vinner ju inget på de.

De var bara en tanke som slog mig så här på kvällen...  
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Shine

Vi kan ju börja med att idag SKINNNNNNER solen ! Jipppi ! :D
Kan ju faktiskt inte bli bättre.
När solen skiner kommer man på andra tankar och blir inte lika nere och gömd i ens egna tankar, komplicerat jag vet, men jag kan inte göra något åt det, önskar jag bara kunde glöma !
men nog om sådana saker nu, nu ska vi ha ett leende på läpparna och glada tankar i huvudet för det är ju ändå sommarlov :D

Gårdagen bestod av mkt hundträning, var till sandgropen och konditions tränade fem av sju. Gick jätte bra, sen fick Freja en lite egen träning på slutat så hon sak bygga extra kompakta och starka muskler inför lure corsingen.




Citat från mig otroliga kusin Karin ;D

-ta mig till havet och gör mig till fisk
en liten slemmig fisk
så jag kan simma i vattnet med dom andra fiskarna
och spruta kladdigt fiskbajs på dom


-Hannii det var min lille snorbuse ingemar som kom på den där texten !

/ Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nytt inlägg

Ja det var ett atg sen jag skrev sist nu, har helt enkelt inte haft tid.
Så himla mkt i skolan, med rester och skit, sen fullt upp varje kväll. men jag tänkte göra en snabb genom gång om vad som hänt. Inte något långdraget bjäbb som är enbart jobbigt och segt att läsa.
Så en kort och enkel genomgång :


  Besök på lillerud, besök på en annan gymnasie skola som var en lantbruks skola fick träffa en massa olika djur, roligare än väntat.

 Besök på greyhound park !

 En massa sol och grillning

 Fotbolls turnering på skolan

 Bal för 3:orna, alla var verkligen jätte fina <3

 En massa festande inför studenten.

 sen tog 3:orna studente,en massa tårar och glädje spred sig bland alla. En sak kan jag säga att alla kommer vara saknade <3


 Grillning med klassen med "lekar" som var mitt Emelie, Anna-Lina och Emillys projekt. En lyckad och trevlig kväll två dagar innan sommarlovet !

  Invigning av Emelies lägenhet :D jag och Petra körde hårt. HAMB OCH PAMB kan dom ;) <3

  Skolavslutning, 12 veckors sommarlov ! Så skönt men ända inte, för kommer sakna Forshaga och alla vänner <3

  Jessika slutar i klassen, vilket jag tycker är jätte tråkigt, men du får komma och hälsa på hjärtat <3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget