Lyssna!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dator, TV, TV, Dator

Mitt liv de senaste dagarna har bestått  av tv och dator om vart annat . Finns inte mkt jag kan göra.
Men snart så får jag börja göra lite mer, imorgon får ja gå ut. Längtar. Är så less på att sitta inne, Tayra är nog rätt less på att jag bara ligger inne oxå, hon börjar klättra på väggarna snart, stackarn.
Men imorogn blir det en sväng i skogen med henne och så ska jag nog köra lite uppletande i skogen så hon får tänka lite med huvudet. Lite slalom träning i snön kanske det oxå blir.  Ska boka tåg imorgon oxå, för som de ser ut nu blir det att åka ner till Forshaga för mig på söndag. Även om de känns en aning segt. Men har föreläsning och prov som ja inte får missa.


Saknar dig vännen min, en vecka är kort men de känns samtidigt som en evighet!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Cypern (Y)

Sitter och kollar på resor till Ayia napa, blir nog att åka dit i mitten/slutet av Augusti !
jobba under sommaren, sen bara åka iväg å roa sig innan de sista jobbigt sista året i skolan börjar.
NICE !


Följ med !
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Toppen !

Då var Brynäs klara för slutspel !
Var lite osäkert där ett tag, men dom hämta sig och gjorde de som skulle, hålla sig kvar till slutspel.
Så nu måste man ju gå å kolla på en slutspels match, blir nog att bjuda med bror !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Värk

Idag har iallafall vart den värsta dagen hittills, de gör sjukt ont i halsen och värktabletterna hjälper inte. Läkaren varnade dock och sa att tredje dagen skulle vara värst så, ja han hade rätt. Längtar tills imorogn..

Sen har jag en lång lista med saker jag inte får göra p.g.a halsen (detta gäller från operationsdag framåt i tio dagar), vissa saker fattar jag inte varför.
* Äta varm mat/ dryck
*Äta "hård" mat
*Böja mig framåt
*Duscha med varmt vatten
*Komma åt halsen
*Nysa
*Röka
*Dricka alkohol
*Pussa någon
*Äta något stark
*Ligga på mage
Jag har säkert glömt något,  som dom rabbla upp. De hade ju underlättat om jag fått de på papper, så innan jag ska göra något måste jag tänka och kolla så de e ok !
De är en hård värls vi lever i men jag klara mig.  Hehe^^
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ljuvliga vardagsrum!

Vardagsrummet blir mitt nya levnads ställe de närmaste dagarna, mkt trevligt där finns ju nämligen allt jag behöver just nu Tv, dator, kontaktuttag till mobilladdaren plus en skön soffa. Ja ni förstår, jag ska nog överleva.

Fick komma hem från sjukhuset idag, vilket jag verkligen uppskattar, sjukhus är inget för mig säger ja bara, får en  obehaglig känsla när ja är där. Ja nu är iallafalll mina halsmandlar borta, och dom lär ju aldrig komma tillbaka, så nu slipper jag allt krångel jag haft med halsen, men just nu för tillfället hade jag nog önskat att dom var kvar. Kan ju säga att känslan när jag vakna efter operationen var de värsta jag vart med om, jag hade inte fått nå smärtstillande i förebyggande syfte, så när ja vakna kom dom fram å fråga om jag hade ont, jag kan ju bara säga " va fan trodde dom igentligen, att jag skulle säga att dom hade lyckats ta bort dom utan att jag kände nå". Jag som knappt kunde få fram ett ord, men jag lyckades göra så dom förstod och sen fick jag morfin några gånger undertiden jag låg på uppvaket, där även mamma hälsa på mig en sväng. Sen vart jag uppskjutsad till avdelningen, var ju mindre trevligt att åka igenom sjukhuset halvt nersövd, men va fan några måste ju få något att skratta åt. Väl uppe på avelningen somnade jag snabbt, vaknade efter ca. en timme kanske två av att jag hde så EXTREMT omt i halsen, såg att jag hade fått ett glas saft vid sängen så jag drack de såklart, vilket jag inte skulle gjort, för stark apelsinsaft och två öppna sår i halsen resulterade i att de sved nå extremt så jag , va ska man säga kasta mig upp ur sängen och till handfatet för att dricka vatten. Inte så smart med tanke på att jag legat i flera timmar, så jag var nära att ramla ihop men fick tag i handfatet och droppställningen, tur för mig! Resten av dagen blev bara att ligga i sängen kolla på tv och sova, sova och sova. Sov verkligen en massa. Pappa kom på besök en sväng även mamma å sis. Men jag var nog inte så social, orkade typ prata i 10 min sen palla inte rösten mer och jag somna sedan, Pratade även i tele med Stina ! tur att jaghade min mobil så jag kunde smsa lite med folk vad skulle jag annars ha ägnat mig åt att göra de korta stunderna jag var vaken. Tack alla som stöttade mig, för jag var verkligen jätte nervös inför de här, med min sjukhus skräck och allt! Tv:n utnyttjande jag väl en del oxå, dock fanns det bara 1, 2, 4 och 24:an men man kunde ju låna filmer oxå. De fixade min syster åt mig. hon lånade miffo och Dansar med vargar, Miffo blev det inte mkt med, jag sov typ hel filmen. Har fått smärtstillande medicin var sjätte timme sen över ett dygn tillbaka. Imorse när ja vakna fick jag gå till läkaren som skulle kolla mig i halsen och så, han konstaterade att allt såg bra ut, så jag åkte hem halv 1. Blev att kolla på film på förmiddagen innan mamma kom å hämta mig, dansa med vargar denna gång, riktigt bra film faktiskt.  Pappa kom upp till mig en sväng innan mamma kom och gav mig en bok, Män som hatar kvinnor, så nu har jag något att göra för det blir ju bara att ta de lugnt för mig ett tag.

Nu ska jag samla lite krafter för kusin ska komma till mig å hälsa på en sväng! <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndagen

Vaknade upp hos Peter, gick hem till kusin, dock glömde jag min mössa sällan jag glömer saker säger ja bara. Efter en liten stund kom pappa och hämta mig å vi åkte upp till sjukhuset, var riktigt nervös, viste inte riktigt vad som skulle hända. Fick springa runt på massa olika avdelningar och svara på frågor och ta prover, så nu sitter jag här hemma med konstig grej i handen och bandage på de. Fattar inte riktigt varför jag inte kunde få den imorgon, men tydligen inte.
 



När det var klart skjutsa pappa mig tillbaka till kusin, vi slöa en stund sen bestämde vi oss för att gå å äta på fin restaurang eftersom jag sen inte kommer kunna äta riktigt på flera dagar. Riktigt trevligt och mysigt må ja säga. Sen blev det slö och "gnäll på gnällbalkongen" .  ^^ 
Halv åtta gick bussen vidare til bergby, karins far hämta oss och vi begav oss till Råhällan för att fira karins mor som fyllde år, så de blev fika å mys med släken.
Efter ett  tag åkte jag, bror och mamma hem, och nu sitter jag här jätte nervös inför imorogn.
Men jag ska intala mig själv att allt kommer gå bra !

Men ni får ju gärna höra av er på sms imorgon eftermiddag, blir ju att sova på sjukhuset för mig.



Tjing!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

borta bra men hemma bäst

Ja då har man vart hemma i Gävle ett tag, måste säga att det har vart underbart.
Blev att åka från Forshaga i Torsdags, fick skjuts med fredrik och hans far till uppsala, tog sedan tåget därifrån till gävle. Eftersom tåget krångla vilket inte är ovanligt så kom jag hem runt halv ett på natten. Pappa kom å hämta mig vid stationen och sen blev det raka vägen ner i min mysiga källare och sova. Fredagen som var tänkt att umgås med ockelbotjejorna, men ändrades när min mor bestämde sig för att fira min brors födelsedag så de var bara för mig att ställa in. Kusin gjorde mig sällskap hem, senare på kvällen åkte vi in till stan igen, där vi mötte upp Emma och begav oss till Brynäs på vilket var tänkt att bli lite förfest, men eftersom vi var så lata och inte orka ta oss till Sandviken så blev vi kvar där hela kvällen, men det var mkt trevligt, träffa nytt folk å så med. Vi kom väl hem runt 6 tiden på morgon tror ja bestämt elr 5 ja minns inte riktigt. Lördagen blev därför väldigt lugnt, jag å kusin åkte hem till mig kolla på melodifestivalen och slöa med chips, Thihi^^ På söndag var det att gå upp tidigt, rättare sagt 7 på morgon, skulle iväg på hundutställning med valparna i Söderhamn, det givk jätte bra båda blev BIR valp i sin ras och sedan BIG 2 i sina grupper. Hemma igen där kusin hade väntat var de bara att hoppa in i duschen, vi skulle nämligen tillbaka in till stan. Och när vi ska på bussen upptäcker min super "smart" kusin att hon tappat mobilen när vi sprang till bussen. Men hon skulle ändå hoppa på busen så då gjorde vi de, ringde hem och kolla så den inte låg i hallen, och de gjorde den såklart inte, då blev de mer panik och vi hoppa av bussen, de sega var då att vi hade hunnit 2 km, så de var bara att börja traska! men med våran tur *HOST* hittade vi faktiskt mobiln på väggen. Blev att ta en senare buss in till stan, väl inne gick vi hem till kusin, jag lämnade mina saker och gick hem till Peter, blev att vara där resten av kvällen, trevlans :)

Måste säga att jag hunnit med mkt på en helg !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

4 dagar kvar

Snart hem till Gävle, ska bli underbart!

Saknar min Karin "Kusin" Westin <3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgen

I fredags när vi var lediga var ja duktig och gick upp för att gå till skolan och plugga bort lite rester. Hade kurator samtal först, gick bra faktiskt dock pratade hon om mer än jag trodde vi skulle prata om. Efter det var de tänkt att jag skule göra mitt nationella matte prov i A kursen, men de vart uppskjutet till efter lunch, så jag gick ner till hundstallet där Stina och hundarna var, tränade lite innan vi gick till matsalen. Stina tog hem "våra hundar" och jag gick och gjorde nationella, det gick faktiskt väldigt bra tror jag, iallafall som det kändes. Undertiden hade Stina gått i skogen med hundarna som dom var trötta resten av dagen. Åt mys middag bara vi två innan Simon, Fredik och Fredriks vän Micke hemifrån kom och gjorde oss sällskap. Sen gick vi hem till amanda i klassen där även massa mer folk var, så åt vi paj och glass, å hade trevligt. Sen gick jag fredrik och micke hem till mig å kolla film, sen blev det sova.

Lördagen blev riktigt mysig, vi (Jag,Stina,Ewelina,Fredrik,Danne,Simon,Björn & Micke) åkte till skivtjärn för att åka skidor, grilla och bara mysa ute i snön i solen. Hundarna var såklart med oxå. Man såg verkligen hur lyckliga dom var när dom fick springa runt i snön på isen och bara vara. Spiken fick även dra, riktigt duktig är han. Väl hemma blev det att gå en prommis med Emelie, sen hem till Stina där vi satt och funderade på vad vi skulle fixa för mat, de var ju ändå alla hjärtans dag så nå gott skulle de ju bli. Men precis när vi var påväg ill ica ringde Simon och sa att han, Fredrik och Micke skulle bjuda oss på fin middag, så det var bara att lägga sig ner å slöa igen, dock somnade vi och 2 timmar senare ringde de å maten var klar. Lyx! Fick hasselbackspotatis, filé och sås, riktigt mumms var var. Sen gick vi hem till Emelie allihopa resten av kvällen, trevligt de med. Dock hade väl man klarat sig utan vissa incidenter, men men sånt är livet. Alltså måste bara tillägga att livet i forshaga fan är som en dokusåpa. haha^^

Söndagen blev bara lugn hundträning och sånt. Sen blev de paj med Stina, Fredrik, Danne, & Björn. Trevlig helg, men nu är det bara 4 dagar tills jag får åka till GÄVLE ! (Y) LÄNGTAR SÅ JAG DÖR! Vill inget annat än hem nu, SAkanr alla så mkt !


P.S. Jag är riktigt svartiiis på er vännerna min !
För idag åker ni till Thailand och blir borta i 3 veckor.
Men hoppas ni får kul, men med min erfarenhet sen min resa kommer ni njuta av varje sekund <3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Utmanad !

4 saker jag gjorde igår:
Åkte skridskor på fridluftdagen
Plugga
Promenerade med Emelie
Bestämde hur jag ska göra med mitt boende

4 saker jag ser fram emot:
Fylla 18 år
Privatboende
Roadtrip med brudarna
Körkort

4 favoritresturanger:
Churchstreet
Kungshallen
Kina
Roma

4 saker på önskelistan:
Sommar
Kläder
Lägenhet
Körkort

Jag utmanar: Elin (syster), anna-lina, stina, petra, emelie

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Blåa ögon

Just nu känns det som om inget kan bli värre än de redan är.
Allt sen förr, jag har ingenstans att bo här i forshaga, min vän har fått åka in på sjukhus, min andra vän har slutat här i forshaga och flyttat hem och sen är allt annat bara allmänt struligt. Orkar jag änns rabla upp allt!
Jag måste iallafall säga att jag har tur som har så underbara vänner, och en extra hyllning till Stina som JÄMT ställer upp för mig, vad skulle jag göra utan dig. Just nu bor jag i princip hos dig oxå. Finns bara en sak att säga om dig, DU ÄR UNDERBAR. En vän som dig finns de inte många utav ! <3

Var på min första agility tävling med Tayra idag, och jag blev faktiskt imponerad av henne, hur duktig hon faktiskt är. Hon var fokuserad och brydde sig inte alls om omgivningen, de hade jag alldrig trott för ett år sen. Riktigt stolt över min Lortan! Så nu är det bara att träna på och förtsätta i samma riktning !
Tummen upp på de!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget