connyboy.

hej nu är det stinkande osten som skriver...

eftersom hanna är ganska dålig på att uppdatera sin blogg
tänkte jag hjälpa henne på traven lite... heeelt utan baktanke.
det har varit tyst ett tag om sockerconny, men idag känner jag mig precis som honom..
tidigare idag var jag på jakt efter just.. socker. jag hoppas vi ses igen en vacker eller ful o regnig
dag C. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gåtan är löst

Jag & min kusin har länge undrat vad som ligger bakom den skumma & äckliga doften på mitt rum, idag fann jag boven en möglig brieost som någon listig person lagt i min väska för att jag skulle bli glatt överraskad när jag hittade den, dock inte tre veckor efter att den lades dit, tack för omtanken men nästa gång hoppas jag du säger till om du lägger ner saker som måste förvaras i kyla. Kan täbka mig hur den där legat & grott i påsen dessa veckor eftersom mitt rum blir ca. 40 grader när det är sol ute så lär ju osten verkligen trivits!
Aja nu är iallafall gåtan löst & stanken som bortblåst !
(bilden har inget att göra med den texten, jag lovar osten var värre )
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Födelsedagar hit & dit

Händer mkt just nu, fullt upp hela tiden, kom hem från Jämtland i söndags då jag även fyllde år. Så har inte hunnit fira min födelsedag än, mammas present har jag redan fått, då hon betalade min lagning av systemkameran för 2500 kr sen ska vi gå på bio & käka ute om en vecka.
Igår jobbade jag hela dagen, vi kastrerade bl.a en bagge & sågade av hornen, gav lova er att det blödde en del. När man arbetar som veterinär assistent så vet man aldrig hur långa arbetsdagarna blir för kommer efter som hela tiden, folk ringer och har problem med sina djur. Men det är intressant samtidigt.
Idag har jag jobbat en sväng sen har jag tränat Charlie som jag är personlig tränare åt, han är komplicerad men det går framåt, hans största problem är väl att han är så EXTREMT ljudkänslig. Men det ska nog gå vägen.
Jag hann även med att gå en sväng på stan mellan alla saker, köpte en kofta till mig själv & så köpte jag Fredriks present han fyller ju år imorgon, hoppas han gillar det men det tror jag då iallafall. Sen på torsdag blir det ännu ett 50års kalas, då Fredriks mamma fyller 50år :)
Slänger in lite bilder från Jämtlandsresan :
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

på resande fot

Nu tar jag mitt pick & pack & beger mig till Jämtland, det vankas 50års fest !
På återseende imorgon.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

She moves in her own way

Sitter nere i Norrsundet hemma hos familjen Svalborg & är hundvakt, Camilla kommer runt 16.00 tiden & byter av mig. Jag måste ju hem & packa så allt tills imorgon blir klart, draa upp till Jämtland med familjen på Anna-Karins 50års fest. Just nu känns det inte så lockande att åka upp dit när man hör alla säga att det är EXTREMT med mygg & bara regnar, men det blir nog bra vi tar det bra vädret med oss & skrämmer iväg myggen. Nä
men det blir säkert kul när man väl är framme.
Nu ska jag fixa lite här, damsuga & lite sånt, duktig tjej ja!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lite bilder från idag


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Svalkande skönt

Hemma i gropen igen efter en super mysig med både utställning i Alfta & en vistelse i Uppsala.
Dagen har inte heller varit helt fel kan jag lova, jobbat lite på förmiddagen sedan åkte vi hem hämtade elin & några hundar sedan åkte vi upp till Kristina mammas vän & bada å sola. Så underbart skönt kan jag lova. Nu ska vi strax bege oss till skogen med alla hundarna & möta upp familjen Sundqvist för att grilla & låta hundarna leka !
Perfekt avslut på en skön dag !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tankat

Har ni känt att allt verkar vara menat att krocka att allt jämt ska hända samtidigt & att vilket val du än gör så blir någon besviken på de val du gjort... Såna gånger undrar jag om det finns ett val som är det rätta eller om det är i såna lägen som man verkligen väljer de man själv vill eller gör det val som man borde som man själv anser vara det rätta.  Hmm svårt att veta & det är nog bara en själv som vet svaret i såna lägen.
Aja vi får hoppas att valen man gör i livet leder till det bästa i slutet !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

God natt

Ska strax dra mig till sängen, imorgon blir det jobb igen efter tre lediga dagar. Känns tungt! 
Kommer somna med ett leende på läpparna idag, fick precis lite utlopp för mitt behov av att döda. Denna gång fick mitt offer en långsam plågsam död. Medans jag njöt av att se hans lidande, då & då drog jag bort ett ben. Känner verkligen att jag blivit fullbordad nu som att något fattas mig hela dagen men nu kan jag sova lugnt och utse mitt nya offer. Och jag kan meddela att myggan precis dog !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sköna dagar

Varit hus vakt hemma sedan i tisdags då mamma & syskonen tog med sig mormor till the big city sthlm & mötte upp min moster med familj, dom hemkommer ikv. Har varit riktigt sköna dagar då jag sluppit jobba & bara legat vid ån & sola & badat, inte alls fel lär jag säga. Men imorgon blir det tillbaka till jobbet hade hoppats på att mamma inte hade bokat in något spec på kliniken så jag kunde följa med faster till brämmen men det gick inte för vi ska kastrera en hund imorgon, stackars lilla hund ;)
En annan sak som är helt underbart är den här sommaren kan inte bli mkt bättre, förstår inte vad alla klagar på det är ju perfekt !

Du gör mig lycklig !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget