Fredag förmiddag

Ja nu är klockan 13.30, tiden går fort när man har mkt att göra.
Blev väckt kl:11 som jag bett om, annars hade jag nog kunnat sova hur länge som helst.
Gick ner åt, sen började jag städa mitt rum, enbart för att få skjuts till Ockelbo sen, mamma gick med på att skjutsa mig men bara om jag städa. Så nu är de rent å fint på rummet och jag tjänar in 80 kr.  
Efter de tog jag med mig Tayra och Panza på en spring tur runt åbyn.  Så skönt väder ute nu, riktig vårkänsla.
Och alltid ska ju något krångla, t.ex mina ljusslingor för tillfället, den ena vil inte fungera fast den har gjort de hela veckan och den andra är helt borta !
Sen när mamma kommer hem blir de att åka upp till Ockelbo, där jag ska möta brudarna vid lokalen och börja fixa iordning. Sen kl:20.00 drar de igång, men nu ska jag gå och duscha och sen fortsätta leta efter slingan.




Ikv ska vi har roligt brudar  (;
image94
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

You understande..

Varför ska allt alltid vara så perfect, visa saker passar helt enkelt inte in i enns liv. Visa saker skulle se helt fel ut i enns liv och ingen skulle fatta hur just du kunde välja just de. För att din utstrålning ger en bild om dig som sen människor uppfattar på sitt sätt, och sen skapar sin egna bild av dig och ditt liv, även om den bilden kan bli helt fel men de är ändå de folk ser, och efter den bilden bestämmer de vad som passar in med dig elr inte. Vissa problem som du inte kan förstå varför dom uppstår , framkommer från den bilden. Och när du gör beslut som ingen annan kunnat tänka sig, de är då dessa problem uppstår. Sen kommentarer folk vad som passar dig och inte, va fan vet folk om det, de är väl ändå jag som vet vad som passar mig och inte, elr hur?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Inköp

image93

Svart kläning - Lindex
Blåa pumps - Dinsko
Örhängen - H&M
Armband - H&M
Fondation - Kicks
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

My world, My love, My life

Hemma igen då.
Hitta faktiskt jätte fina kläder till mamma, riktigt snygg blev hon !
Hitta även kläderna jag ville ha till mig själv oxå, så vart en lyckad dag på stan !
Väl hemma igen, bytte jag om och sprang en sväng med Tayra och Panza, Elin cykla bredvid.
Nu har jag pratat med Anna-Lina en stund i tele, ska strax hoppa in i duschen, sen dricka en kopp te med min mor.

Och så ska jag tilllägga att jag är stolt över min Stina som övningskört idag ! :D

/ Tjing
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Att fånga en fjärli

Vaknade av att min underbara vän Anna-Lina ringde. Vilket faktiskt inte gjorde nå, för de var ändå dags för mig att gå upp. Blev inget sjukhus besök för mig, kuratorn var sjuk, & de är jag tacksam för, hade ingen lust att bryta ihop idag. Mamma var dock dit och tog alla möjliga prover för att se om cancerna har dämpats, har den inte de så vet jag inte vad jag gör lägger mig i sängen & aldrig er går upp. Nä, men om de inte blivit bättre klarar jag inte av att åka tillbaka till Forshaga, även om jag vill de mer än nästan allt. men jag klarar inte av att lämna min mamma ensam då. De är bara att vänta på provsvaren och se hur allt blir då. Nu ska jag bara göra mig iording och sen ta bussen ner på stan & där möta mamma & Elin. Mamma ska nämligen på "fest" på lördag hemma hos en gammal arbetskamrat, så jagoch Elin ska hjälpa henne att hitta något att ha på sig. De ska bli så kul att mamma ska göra något, så man slipper se henne gå omkring hemme & deppa, få tankarna på annat lixom.

Själv ska jag väl kolla efter något att ha på mig imorogn, när de äntligen blir de 28:de, så som alla vi har planerat och längtat efter just denna dag! Bara att hoppas att de blir ett roligt minne framöver.

image92

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lättnad

Att man kan bli så glad av att få något man i vanligafall aldig vill ha!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dansgolvets kung !

Har hittat min nya favvo dansare!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Landskamp

Kollade på jubileumsmatchen mellan Sverige & Brasilien.
Lagerbäck bytte ut Isaksson i halvlek och satte in Shaaban istället, vilket resulterade i att Sverige förlorade med 1-0, tack vara hans JÄTTE tabbe ! Var väl ingen större fara eftersom matchen mest var en träningsmatch. Men alltid lika kul att vinna som de är segt att förlora. Hehe ^^

image90
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Angel

Kom precis hem till pappa, har som sagt  vart på bio, ANGEL.
Filmen var bra kort sagt, inge mer än bra. Den hade ju fått väldigt dålig kretik, mnen så dålig var den inte. Lite svårt att hänga med ibland men annars helt ok.
Sitter och kollar på matchen mellan Sverige-Brasillien, 0-0 än så länge. Men de är halvlek nu, men snart börjar de igen så ska väl dra mig upp till tv igen.

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sunshine

Vart väckt av en viss Anders imorse, de kommer du få ångra bara så du vet (;
Men somnade om & blev väckt klockan 1 av mamma, som ville att jag följde med henne ut med hundarna i skogen. vilket inte gjorde mig så mkt, för de är jätte fint väder här. Alla 7 fick följa med på en gång, så de blev ett jäkla springande. Tayra är så söt när hon börjar pipa för att hon inte hinner med dom andra. Och nu har min mor åkt iväg, så jag är hundvakt. Men ikväll så blir de bio med pappa & Susanne. Ska kolla på den nya svenska film, Angel ! Verskar ganske okej faktiskt. Sen blir deatt sova hos min far inatt. Imorgon kommer bli jobbigt, ska till sjukhuset och prata med kuratorn om mamma igen. Förra gången var bland de värsta jag gjort. Så får se hur de blir den här gången.



image89

Nu blir de att hoppa in i duschen, äta och sen göra sig iordning till min kära far kommer.

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nothing Else Matters

Den låten spelades nyss upp på datorn, & så började jag tänka på alla gånger jag & Stina lyssnat på den, många minnen väcktes. Saknar dig så mkt vännen!


Denna dag vart inget som planerat, skulle springa & sen möta Anna-Lina. Men inget av de blev de, mamma kom hem stressad & sa att jag skulle med till stan, så hann inte med något jag tänkt.  Väl inne i stan vart de fel på bilen så den starta inte, så på vägen hem fick vi ta busse. 
Om ett gott skratt förlänger livet så måste jag & Anna-Lina vara odödliga. med tanke på vad vi fick veta idag  XD HAHA ^^

Men nu ska jag dra mig en sväng,

// Tjing



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Visst finns de mirakel

Tisdag, har trott att de vart måndag ända sen jag vakna. Men de kanske kan bero på att jag kom hem från pappa igår, & brukar alltid göra de på söndag, aja! Dagen blir lugnt, ska springa en sväng med Tayra och Panza. Sen hoppa in i duschen, göra mig iordning & åka in till Gävleborgszoo med mamma, hon ska jobba lite på sin motagning där, så hon ville ha hjälp för hon mådde inte så jätte bra idag.  Ska försöka hinna springa in på biblioteket en sväng oxå, ska låna en bok om sydafrika, så att jag kan skriva klart uppsatsen till engelskan. För de är nog dags att börja med pluggandet, har fortfarande inte börjat! 

image87  image88

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Night

Hehe, sitter & planerar lite tills i sommar, Peace&Love !
Hur jag ska lägga upp min ekonomi de kommande månaderna, så den räcker under sommaren, för som det ser ut som det bli en dyr sommar.
Sitter & kollar på lite olika gummistövlar, de sista är nog mina favoriter hittills:









HAHA! Johan är så STOLT för att han för engångs skulle var vaken längre än mig. Grattis Johan ! (;
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bed of Roses

Nä nu får de vara nog, snart bryter jag ihop!
Som om de inte räcker med att mamma fått tillbaka cancern och att farfar är halvt döende. Utan nu har min faster oxå åkt in på sjukhus och ska opereras i veckan. De får vara nog någongång, dröjer väl inte länge förens jag blir sjuk oxå. Men man får väl hoppas på att allt ont har något gott med sig, annars är min släckt & jag ganska illa ute...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

On the radio

Ska ta å dra min helg med några ord.
Fredag: Tillbringade jag hemma hos min farmor som fyllde 70 år. Så hela tjocka släckten på pappas sida var där. De kom ända från stockholm å så. Kul att träffa alla, för i vanligt vis träffar jag bara dom på sommaren eftersom våran släckt har sommarstugor på samma ställe i rad typ (: bara vi. Så vi är en tajt släckt !
På kvällen blev de hockey brynäs mot Leksand borta. Brynäs vann självklart !
Resten av kvällen blev lugn låg nere i min källare vid datorn och prata i telefon imellanåt.
Lördag:  Vaknade av att pappa och susanne började greja i köket, mitt rum ligger ju i källaren så har ingen dörr bara en trappa ner. gick upp och de första jag ser är att d eär snöstorm ut, SUCK ! åt frukost, kolla bussarna till bergby, hade missat 12.10 så fick ta 14.10. Åkte till bergby, gick ut med hundarna , duschade och packade ihop mina saker. Sen skulle jag tillbaka till gävle och sen ta tåget till ockelbo och Joline. Men så var Jolines pappa så snäll så han hämtade mig och på allt vart jag bjuden på påskmiddag hemma hos dom. Mumms !
Under måltiden var Jolines syster lite så där smått irriterande , haha ^^
Efter maten gjorde vi oss iordning, sen gick vi och mötte Elin, Maria, Linnea och Mai vid Wij.
Sen drog vi vidare hem till Alex på 20 års fest.
Och till min förvåning ser jag Evelina Nordgren sitta i soffa, vilken var en JÄTTE rolig överraskning!
Jätte kul att träffa dig igen tjejen ! Var  inte igår precis.
Annars en trevlig kväll ! :D
Var lite smått nervösa när vi skulle hem sen på natten för att bli påkommna men vi greja de med !
Söndag: Vaknade tidigt, var väl inte så där jätte pigg. Kollade upp när ett passande tåg gick till Gävle, åt frukost, packa ihop mina saker och gjorde mig iordning för hemfärd till min far.
Blev hämtad vid stationen och sedan hemskjutsad, pappa,suanne, elin och rickard åte till valbo för att se the poodels men jag stanna hemma, gick runt sätra en sväng så fint väder. När dom kom hem åkte vi till farmor på påskmiddag. Bara du kan göra så god påskmat farmor ! Ingen påsk utan den.
Efter de åkte vi till Hille och gratta Elin som fyllde 14 år. På vägen hem plocka vi upp kuisn Karin.
Resten av kvällen bestod av film, mys. Somna förvåningsvårt tidigt, fast kanske inte så konstigt för jag sov cirkus 4 timmar natten innen. Denna dag spelade även Brynäs en match mot Rögle vann även denna (Y)
Måndag: Blev väckta av min söta syster som gjorde frukost åt oss, sen var de bara att packa ihop min saker för vi skulle åka hem till min kära mor. Sen har de bara varit lugnt idag, sprang med panza och tayra en sväng på dagen. Fick påskägg av mamma för en stund sen, det innehöll: Smågodis, choklad, Nöt-Creme,  Cashew nötter, cheez- cruncherz, C-vitamin, Trisslott, pengar och en cider. Göllmamma!
Nu ska jag kolla på Wallander med mamma och syskonen, mys :)

image79

// Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ett tag sen sist

Hehe, ett tag sen jag skrev nu, har haft mkt för mig, Och jag lovar jag har inte tagit livet av mig även om de skulle vara lockande i vissa stunder. Men e är lugnt Stina jag lever, haha
Och bara för att jag vet att du väntar på att läsa och kommer oxå då att läsa så kan jag ju passa på att skriva hur mkt jag tycker om dig hjärtat <3 Du betyder nog mer än du annar, känns som jag kännt dig längre än jag har, för de är bara ett halv år. 

Så jag säger så här till dig JAG ÄLSKAR DIG min egen sötis Stina !

image78


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

The end

Jag orkar inte mer, varför kan jag inte få slippa allt skit och bara leva ett normalt liv
Utan smärta och utan sorg, med glädje och med ork
Älskar er mamma och farfar
Vill inte er nå illa, snälla bli friska


image77



Vad gör man när all ork är slut, glädjen är som bort blåst, helt försvunen
När själen är så trött
allt i kroppen känns utnött
känns som om tårarna vill komma ut
de är bara det att tårarna är slut
fyller på mitt förråd och låer dem rinna
efter gråt brukar sig ro infinna
om än bara den kommer sedan åter går
jag ända för en stund lite bättre må
så kom tårar och på min kind strila
så själen får sin vila,,,
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Farmor !

Dagen har jag tillbringat hemma hos min söta farmor som fyllde 70 år.
Så underbar farmor kan man inte ha, du är bäst !
Och en av världens bästa humor har du också. Man skrattar hela tiden när man är med dig.
Minns de som igår när jag stod på en pall och bakade pepparkakor med dig i Hagaström och vi gjorde massa konstiga figurer som vi kom på själva, och varje vecka spelade vi bingolotto, och dansade när banden spelade och alla underbara somrar i lingbo.
Älskar dig farmor!
Ett stort grattis till denna starka, underbara kvinna :D

image75

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inga ideer

Nu orkar jag inte mer !
Varför ska allt jag gör bara gömmas undan och glömas bort, som om de aldrig hänt, och att jag jämt ska framstå till alla som ÄNGLA barnet, de perfeca barnet, en son dotter som alla skulle vilja ha. Så otroligt LESS på de nu !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sätra

Hemma hos min far idag oxå, så skönt att vara helt ensam , elr ja pappa och så då men de är så lugnt. Inga hundar och inga syskon!
Haft en ganska jobbig dag på praktiken, börja 10 och sluta 6. men ändå så är de ju kul, Anki är en sköning hon !
Kolla på Brynäs-Västerås. Brynäs vann med 4-2 (Y)  men de had evart pinsamt om dom inte vunnit .
Sen koll ajg på filmen Jumper, väldigt märklig film må ja säga, inte alls som jag tänkt mig. men men den dög. Pappa tyckte dock att den var värdelös  !


image74




Svårt, Svårt och Alltid Svårt !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I Remember You

I REMEMBER YOU - SKID ROW
Fick den låten av Rhobin nyss, hade glömt bort den.

Den låten är en av mina favoriter, så SJUKT bra !

Dagen har vart rolig och händelserik !
Började inte så bra dock, massa snö ute! men men man får ta dagen som den kommer, fortsättningen vart ju iallafall bra.
Lite roliga incidenter på praktiken som t.ex. när de kom in en kille (runt 30 år) och skulle köpa en pipleksak, vanligtvis köper man sånna till sin hund men dock inte han, han skulle köpa den till sig själv och ha den i badkaret när han bada, en runt gulboll var de. Så han fråga om den skulle sluta pipa om den kom i vatten, för de var själva pip ljudet han var ute efter.
Sen kom de in ett ganska ungt par som började å testa hundstrypkoppel på varandra(såg lagomt kul ut). sen bestämnde de sig för två. Och väl famme i kassan sa dom: Ja ni har väl redan förståt att vi inte köper dom åt någon hund utan till oss själva, när vi är i sovrumet ;). Och tro mig dom var allvarliga!
Annars bestod min dag av att göra rent akvariumen och mysa med Isabells råtta och marsvins ungarna :D

   

När jag slutade kl:17.00 tog jag första bussen hem till sätra, packade ihop min saker, bytte om och så kom mamma och hämta mig.Sen åkte vi ne rpå stan och gick å åt på Church street saloon hela familjen.
JÄTTE MYSIGT var de!
Sen har jag bara suttit här och inte gjort mkt alls !

Fick en annan låt av  Rhobin oxå.
Jätte fin låt !
HIGH ENOUGH-DAMN YANKESS

I don't wanna hear about it anymore

I don't wanna hear about it anymore

It's a shame I've got to live without you anymore

There's a fire in my heart

A pounding in my brain

It's driving me crazy

We don't need to talk about it anymore

Yesterday's just a memory

Can we close the door

I just made one mistake

I didn't know what to say when you called me baby

Don't say goodnight

Say you're gonna stay forever

Oh oo Oh, all the way

Can you take me high enough

To fly me over yesterday

Can you take me high enough

It's never over

Yesterday's just a memory

I don't want to live without you anymore

Can't you see I'm in misery

And you know for sure

I would live and die for you

And I'd know just what to do when you call me baby

Don't say goodbye

Say you're gonna stay forever

Oh oo Oh, all the way

Can you take me high enough

Can you fly me over yesterday

Can you take me high enough

It's never over

Yesterday's just a memory, I'm running

I was running for the door

The next thing I remember

I was running back for more

Yeah...

Don't say goodbye

Say you're gonna stay forever

Oh oo Oh, all the way

Can you take me high enough

Can you fly me over yesterday

Can you take me high enough

It's never over

Woh oo oh oo oh oo oh

Can you take me high enough

Won't you fly me over yesterday

Can you take me high enough

It's never over


// Tjing

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:O

De är fan förjävligt, hur kan man änns göra något sådant !
"Två barn knivmördades i villa"



image68



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

De är tuffa tider

Livet kan vara hårt ibland, förjävligt i vissa situationer
Men de går vidare, de går inte att stanna.
Lika bra att ta den nya dagen med nya tag hur tungt de än känns.
För även om du stannar upp så fortsätter livet att gå.
De som händer händer, finns inget att göra åt.
Gör de bästa av situationen och försök se något positivt i de hela föra de finns de alltid,
även om man inte tror de, allt ont har något gott med sig.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Shout

Då var denna dag avklarad oxå då.
Var en lugn dag på APUn fick mest mysa med marsvinsungarna och så.
Blir väl inte som de skulle eftersom hon som tar hand om praktikanter är sjuk.
Men jag klagar inte, jobbar med en tjej som heter Isabelle som är 19 år, super trevlig tjej.
Hon skulle ta med sin råttor imorogn, så får jag mysa med dom oxå, ska bli skoj.
Har faktiskt aldrig hållt i en råtta. Lite läskigt!
Dagens roligaste måste ha vart när Isabelle skulle fånga 10 syrsor som en kund skulle köpa till sin ödla, och en av dom rymde så jag fick jaga den med en håv, jag lyckades faktiskt få tag i den. Jag som är ektremt kryp rädd! STOLT!
Slutade klockan 3, gick och mötte Karin, och så tog vi bussen ut till valboköpcentrum, köpte en vit t-shirt och hon köpte en klänng. Jätte söt var den!
Sen tog vi bussen hem till min far i Sätra där vi kolla på film, Ciao bella.
Inte bra film som alla säger, rätt seg om jag får säga va jag tycker dock ett fint budskap.
Sen gjorde vi mat, elr ja jag lagade den, mästerkocken själv ! 
Efter de tog kusin och åkte hem till brynäs och jag tillbringade resten av kvällen tillsammans med min far. 
Kollad nyss på de nya programet på 5:an Lilla Al-Fadji & Co, HAHA vilket skämt igentligen men kul är de eftersom jag var med när dom spelade in de. SÅ man vet ju hur personerna är när kamrorna är av. Pappa, min farbror, min kusin amanda är med i något senare avsnitt och så kanske mina syskon är med ! Så de blir väl att följa det.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

APU dag 1

Ny vecka och ny APU plats, blir på gävleborgszoo den här veckan.
Vakna halv 9 och till min fassa snöade de ute. Men de snöar även i Forshaga om inte värre så jag kan ju känna mig lugn, SÅ less på vinter nu!
Ska ta halv 10 bussen in till stan nu, börjar tio så kommer att komma 10 min sent men de var ok.
Blir att åka hem till pappa efter APUn, ska sova där inatt blir närmare och så blir de lite sovmorgon.
men nu måste jag dra mig till bussen nu så jag inte missar den !

  

// Tjing
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget