Full moon party kryssning, silja galaxy !

Kryssningen i helgen var helt otroligt UNDERBAR! Något alla borde göra, vi är iallafall sjukt taggade på en till & kommer åka iväg på en inom en snar framtid.

Började med en ordentlig lunch på mingel innan vi gav oss av mot bussen & berättade för Karin vad hennes överraskning var, en 24 timmars kryssning med Thailands tema. Någon som fick sig ett stort smile.
Efter en tre timmars lång bussresa var vi övertaggade när vi klev ombord, så vi slängde in sakerna i hytterna & drog vidare till taxfreen & handlade på oss ett välfyllt sortiment.
Planen var thaibuffé men det sket sig & vi körde all in från början till slut!
Vår hytt blev till hållet & under kvällen var det både den ena efter den andra som ramlade in & gjorde oss sällskap. Träffade många sköna typer & mindre sköna kanske man ska säga, hehe !
Dansgolvet gav på sjukt bra musik & en jäkla stämning & tryck, knöt kontakter med de som spelade & fick rosor utdelade. Helt underbar kväll men massa skratt & sköna minnen !
Somnade 8 på morgonen & efter några timmars sömn körde vi igång igen, bestämde oss för att hålla igång hela vägen hem till gävle för utgång på Slick när vi kom fram !
Måste tacka mina härliga brudar för denna helg!

KOMMENTARER


ni ser ut att ha haft kul :D

2011-11-24 // 08:56:44

jag tror jag kan räknas som ett trögo men , vilken rubrik xd?

2011-11-24 // 11:18:43
MALIN - HUR MAN GÅR VIDARE EFTER HA FÖRLORAT EN FÖRÄLDER http://modeapa.blogg.se/

Läs gärna min nystartade novell här! :)



http://modeapa.blogg.se/2011/november/this-is-the-first-step-to-forever-chapter-1.html#comment

2011-11-24 // 14:12:19
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: