dag 5, Haiti

Dag 5 la båten iland på Haiti. Känslan när man är van med Sveriges mörka vinter & får gå iland på en ö med vit sand, blått hav & alldeles grön skog när man kollade upp över bergen. Haiti var väldigt bergigt såg vi när vi åkte mot ön.
 
Alla var så taggade på att bada i havet så så fort vi hade fått tag på en solstol kastade alla sig i havet, så himla underbart. Hela förmiddagen fram till klockan 2 solade & bbaade vi enbart. 
 
Klockan 2 var det dax för dagena höjdpunkt,  vi skulle en massa meter upp i ett berg & åka världens längsta Zipp Line ner över skog, strand & över vattnet till andra sidan udden. Känslan när man satt i en liten sele fastspänd i enkla hackar kändes lite läskigt men alla andra hade ju överlevt så varför skulle inte vi det. När man slängdes ut hängande i luften var känslan i kroppen underbar, allt var så vackert uppifrån & det var nog bland de roligaste jag har gjort. 
 
Efter det strosade vi runt & kollade lite, köpte något souvenir,  solade litr till innan de var dax att bege oss tillbaka till båten för att åka vidare moy nästa ö som är Puerto Rico. 
 
Väl på båten tog vi det lugnt resten av kvällen, satt ute på däck, tog en drink & kollade på en underbar solnedgång. 
 
 
 
 

KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: